1. TurkGamer.Com Since 2005 - Efsane Geri Dönüyor ! Kayıt OL !
    Duyuruyu Kapat

[1298] Maradon Haric Her Yerde Trade'yi Kapatma

'ASM Paylaşım' forumunda SerdarYavru tarafından 13 Şubat 2014 tarihinde açılan konu

  1. SerdarYavru

    SerdarYavru
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    3 Ağustos 2012
    Mesaj:
    205
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Merhaba Ko-Fox Ailesi



    Kullanıcılar Arasında Alısveris Yapma Komutu Sadece Maradonda Aktif Edip Diger Zonelerde İptal Etmek icin Aşagıdaki
    Assembly Yamasını Ebenezer'e uygulamanız Yeterli Olucaktır!



    İyi Kullanmalar!




    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..
     
  2. hakkicanbulut

    hakkicanbulut
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    15 Aralık 2013
    Mesaj:
    188
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
  3. abodobo

    abodobo
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    4 Mart 2014
    Mesaj:
    153
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
  4. bakara19

    bakara19
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    2 Şubat 2013
    Mesaj:
    369
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: [1298] Maradon Haric Her Yerde Trade'yi Kapatma



    Teşekkürler
     
  5. YomMoO

    YomMoO
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    23 Aralık 2013
    Mesaj:
    607
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [1298] Maradon Haric Her Yerde Trade'yi Kapatma



    serdardan kolay kolay bozuk bırsey cıkmaz
     
  6. Knightİmperia

    Knightİmperia
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    2 Aralık 2012
    Mesaj:
    619
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [1298] Maradon Haric Her Yerde Trade'yi Kapatma



    bakalım
     
  7. FooLHarDy

    FooLHarDy
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    13 Mart 2012
    Mesaj:
    215
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [1298] Maradon Haric Her Yerde Trade'yi Kapatma



    teşşekürler
     
  8. TimeOfRlougessinna

    TimeOfRlougessinna
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    24 Ağustos 2012
    Mesaj:
    239
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [1298] Maradon Haric Her Yerde Trade'yi Kapatma



    eyvallah
     
  9. TESLA

    TESLA
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    8 Temmuz 2014
    Mesaj:
    187
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [1298] Maradon Haric Her Yerde Trade'yi Kapatma



    Güzel Paylaşım
     
  10. ginjo

    ginjo
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    3 Aralık 2013
    Mesaj:
    408
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [1298] Maradon Haric Her Yerde Trade'yi Kapatma



    teşekkürler cok işime yaradı
     
  11. SexyPanda

    SexyPanda
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    28 Ekim 2012
    Mesaj:
    453
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [1298] Maradon Haric Her Yerde Trade'yi Kapatma



    sağol reyiz
     
  12. AKUMA

    AKUMA

    Katılım:
    11 Mart 2012
    Mesaj:
    1,948
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Cevap: [1298] Maradon Haric Her Yerde Trade'yi Kapatma



    Bu Kadar Kasacağına ;



    MOV ECX,DWORD PTR DS:[ESI+8098]

    MOV CL,BYTE PTR DS:[ECX+3C]

    CMP CL,15

    JNZ 004ABC90

    JMP 004ABB5B



    Yeterli..!
     
  13. siliciouz17

    siliciouz17
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    16 Mayıs 2012
    Mesaj:
    40
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: [1298] Maradon Haric Her Yerde Trade'yi Kapatma



    tyyyyyyyyyyyyyyy
     
  14. aspava

    aspava
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    14 Ekim 2012
    Mesaj:
    256
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [1298] Maradon Haric Her Yerde Trade'yi Kapatma



    saoll
     
  15. molla004

    molla004
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    25 Ocak 2015
    Mesaj:
    96
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: [1298] Maradon Haric Her Yerde Trade'yi Kapatma



    eline saglık
     
  16. XtremE

    XtremE

    Katılım:
    31 Ağustos 2013
    Mesaj:
    1,296
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    38
    Cevap: [1298] Maradon Haric Her Yerde Trade'yi Kapatma



    tEŞEKÜRLER
     
  17. MorphiN

    MorphiN
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    2 Şubat 2015
    Mesaj:
    928
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [1298] Maradon Haric Her Yerde Trade'yi Kapatma



    Teşekkürler elinize saglık
     
  18. BoyuBeyi

    BoyuBeyi
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    21 Mart 2015
    Mesaj:
    69
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: [1298] Maradon Haric Her Yerde Trade'yi Kapatma



    teşekkürler
     
  19. nostalgia

    nostalgia
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    6 Şubat 2013
    Mesaj:
    462
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: [1298] Maradon Haric Her Yerde Trade'yi Kapatma



    sagool
     
  20. MadV

    MadV
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    4 Mayıs 2015
    Mesaj:
    199
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [1298] Maradon Haric Her Yerde Trade'yi Kapatma



    TeŞekkÜrler
     

Bu Sayfayı Paylaş