1. TurkGamer.Com Since 2005 - Efsane Geri Dönüyor ! Kayıt OL !
    Duyuruyu Kapat

1299 [Client] Renk Kodları

'ASM Paylaşım' forumunda Knightİmperia tarafından 19 Ocak 2016 tarihinde açılan konu

  1. Knightİmperia

    Knightİmperia
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    2 Aralık 2012
    Mesaj:
    619
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Açıklama: Kodlar ARGB'dir. Örnek olarak NOTİCE komutunda verilmiştir..



    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..
     
  2. buseferson

    buseferson
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    27 Ocak 2013
    Mesaj:
    51
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 1299 [Client] Renk Kodları



    teşekkürler
     
  3. M_aTRa_X

    M_aTRa_X

    Katılım:
    11 Ocak 2014
    Mesaj:
    1,494
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Cevap: 1299 [Client] Renk Kodları



    bakalıömm
     
  4. moonstars

    moonstars
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    21 Aralık 2015
    Mesaj:
    206
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1299 [Client] Renk Kodları



    saol
     
  5. xJsKx

    xJsKx
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    16 Kasım 2015
    Mesaj:
    53
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 1299 [Client] Renk Kodları



    qqqq
     
  6. kampret

    kampret
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    2 Eylül 2013
    Mesaj:
    744
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1299 [Client] Renk Kodları



    teşekkürler
     
  7. justfor

    justfor

    Katılım:
    10 Mayıs 2012
    Mesaj:
    8,437
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Cevap: 1299 [Client] Renk Kodları



    qwerqwe
     
  8. KiraAmora61

    KiraAmora61
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    26 Ekim 2014
    Mesaj:
    718
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1299 [Client] Renk Kodları



    Teşekkürlerrr
     
  9. Flegy

    Flegy
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    16 Mayıs 2012
    Mesaj:
    140
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1299 [Client] Renk Kodları



    :party::party::party:
     
  10. n0br4n

    n0br4n
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    22 Temmuz 2013
    Mesaj:
    126
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1299 [Client] Renk Kodları



    Bu ne?????
     
  11. bluemansiiz

    bluemansiiz
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    6 Mayıs 2016
    Mesaj:
    408
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1299 [Client] Renk Kodları



    teşekkürler
     
  12. leqendruthless

    leqendruthless
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    25 Mart 2012
    Mesaj:
    560
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1299 [Client] Renk Kodları



    tesekkrkre
     
  13. doljan1

    doljan1

    Katılım:
    15 Nisan 2015
    Mesaj:
    1,136
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Cevap: 1299 [Client] Renk Kodları



    ++++++++++++++
     
  14. serossii9

    serossii9
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    17 Mart 2017
    Mesaj:
    45
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 1299 [Client] Renk Kodları



    tyyyyyyyyy
     
  15. cakabo

    cakabo
    Yeni Cüce

    Katılım:
    26 Nisan 2017
    Mesaj:
    12
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 1299 [Client] Renk Kodları



    dfasfasf
     
  16. Forathdor

    Forathdor
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    17 Kasım 2012
    Mesaj:
    753
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1299 [Client] Renk Kodları



    Eyvallah :)
     
  17. Cripton

    Cripton
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    27 Nisan 2012
    Mesaj:
    577
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1299 [Client] Renk Kodları



    sagol bakak
     
  18. hayalc

    hayalc
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    11 Mayıs 2012
    Mesaj:
    337
    Beğeniler:
    6
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: 1299 [Client] Renk Kodları



    selam
     
  19. vlcjunkie1st

    vlcjunkie1st
    Yeni Cüce

    Katılım:
    31 Aralık 2017
    Mesaj:
    12
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    tesekkurlerr
     
  20. Foxdent

    Foxdent
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    26 Haziran 2015
    Mesaj:
    308
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    bakalımçöööööö
     

Bu Sayfayı Paylaş