1. TurkGamer.Com Since 2005 - Efsane Geri Dönüyor ! Kayıt OL !
    Duyuruyu Kapat

1299 Speed Hack Yaması [ Oto BaN]

'ASM Paylaşım' forumunda TheSiLiCi tarafından 3 Şubat 2013 tarihinde açılan konu

  1. TheSiLiCi

    TheSiLiCi
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    16 Eylül 2012
    Mesaj:
    294
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Gerçekten Basit yama, ben biraz yakın ile ilgili bir sunucu üzerinde yeniden kullanılan birçok biriydi.



    yama sağlayarak hızları ile en belirgin speedhack suçlar için otomatik yasakları oyuncular çalışan daha ve herhangi eşit [daha hızlı çalışmasını hızından daha] içinde "geçerli" dir kullanın -, tesadüfen, hızlı ve lightfeede hızları [aynı hızlarda tencere tarafından kullanılır]), hangi olan bu yaklaşım, suçun tespiti% 100 doğru, belli ki iki şey tarafından sınırlı iken:.

    kullanıcıları sahte gerçek hızlar (onlar aslında bu hızlara ulaşmak mümkün olmamalıdır bile), ve v & H. m1 S: F; m

    - Sunucuya gönderilir hızları sahte olabilir.

    8 A3 z z3 z * z R6 i

    Ancak, son zamanlarda çalıştı sunucuda kullanılan tüm zamanını, yararlı olduğu kanıtlanmıştır. En az bir şey daha dolandırıcı var dikkatli olmak zorunda!























    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..
























    [​IMG]
     
  2. red19

    red19
    Yeni Cüce

    Katılım:
    22 Mayıs 2013
    Mesaj:
    1
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 1299 Speed Hack Yaması [ Oto BaN]



    asdadsadad
     
  3. geveze44

    geveze44
    Yeni Cüce

    Katılım:
    11 Mayıs 2013
    Mesaj:
    5
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 1299 Speed Hack Yaması [ Oto BaN]



    sdafdasgsdgsdag tşkr +++++++++++++++++++++4
     
  4. tiqibaba

    tiqibaba
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    18 Haziran 2013
    Mesaj:
    34
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 1299 Speed Hack Yaması [ Oto BaN]



    asdas
     
  5. zaylak

    zaylak
    Yeni Cüce

    Katılım:
    3 Eylül 2012
    Mesaj:
    6
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 1299 Speed Hack Yaması [ Oto BaN]



    asdasdasd
     
  6. ErtugrulKarakaya

    ErtugrulKarakaya
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    4 Haziran 2013
    Mesaj:
    130
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1299 Speed Hack Yaması [ Oto BaN]



    tşkler
     
  7. MevlutMESTEK

    MevlutMESTEK
    Yeni Cüce

    Katılım:
    20 Nisan 2013
    Mesaj:
    2
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 1299 Speed Hack Yaması [ Oto BaN]



    inş çalışır
     
  8. sen52

    sen52
    Yeni Cüce

    Katılım:
    24 Haziran 2013
    Mesaj:
    1
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 1299 Speed Hack Yaması [ Oto BaN]



    super
     
  9. kakalamaya

    kakalamaya
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    8 Nisan 2012
    Mesaj:
    76
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
  10. Direnish

    Direnish
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    4 Eylül 2012
    Mesaj:
    493
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1299 Speed Hack Yaması [ Oto BaN]



    calışırsa akarım ben bununla :D
     
  11. azalin35

    azalin35
    Yeni Cüce

    Katılım:
    22 Haziran 2013
    Mesaj:
    4
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 1299 Speed Hack Yaması [ Oto BaN]



    asdad
     
  12. yakup3434

    yakup3434
    Yeni Cüce

    Katılım:
    26 Haziran 2013
    Mesaj:
    1
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 1299 Speed Hack Yaması [ Oto BaN]



    123123sdasdad
     
  13. metehan132

    metehan132
    Yeni Cüce

    Katılım:
    29 Haziran 2013
    Mesaj:
    4
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 1299 Speed Hack Yaması [ Oto BaN]



    teşekkürler
     
  14. eemmre123

    eemmre123
    Yeni Cüce

    Katılım:
    2 Temmuz 2013
    Mesaj:
    1
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 1299 Speed Hack Yaması [ Oto BaN]



    inşallah çalışır
     
  15. Development

    Development
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    11 Mart 2012
    Mesaj:
    306
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1299 Speed Hack Yaması [ Oto BaN]



    tesekkurler..
     
  16. arda

    arda
    Yeni Cüce

    Katılım:
    4 Temmuz 2013
    Mesaj:
    1
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 1299 Speed Hack Yaması [ Oto BaN]



    asdaf
     
  17. ttk006

    ttk006
    Yeni Cüce

    Katılım:
    6 Temmuz 2013
    Mesaj:
    1
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 1299 Speed Hack Yaması [ Oto BaN]



    sadasdassssssssssssssssssssssss
     
  18. eray0303

    eray0303
    Yeni Cüce

    Katılım:
    7 Temmuz 2013
    Mesaj:
    1
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 1299 Speed Hack Yaması [ Oto BaN]



    12222222222222222222222222222222222222
     
  19. toroman94

    toroman94
    Yeni Cüce

    Katılım:
    7 Temmuz 2013
    Mesaj:
    1
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 1299 Speed Hack Yaması [ Oto BaN]



    blablablA
     
  20. tadago

    tadago
    Yeni Cüce

    Katılım:
    23 Temmuz 2013
    Mesaj:
    1
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 1299 Speed Hack Yaması [ Oto BaN]



    edit:bi işe yaramaz
     

Bu Sayfayı Paylaş