1. ▌Homekobiziz.com ▌OFFICAL▌8 KASIM CUMA 21:00 ▌ ▌v1299 ▌İlk Hafta CSW 300 TL ▌+800 OYUNCU GARANTİSİ HEMEN İNDİR
    Duyuruyu Kapat

[1453 / 1534 / 1886 / 19xx] LoyaltyChange, NP Dağılımı detaylı düzgün ve Otomatik NP bağış ekli.

'Database Paylaşımları' forumunda JuJu tarafından 29 Temmuz 2013 tarihinde açılan konu

  1. JuJu

    JuJu
    Yeni Cüce

    Katılım:
    29 Temmuz 2013
    Mesaj:
    23
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    3
    Bu void normalde 2'ye ayrılmıştı. LoyaltyDivide ve LoyaltyChange olarak, sonuç olarak ben hepsini bir yere topladım.

    Ayrıca bonus np olayı felanda ekliydi yanlış hatırlamıyorsam. İnceleyin



    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..




    Ve yine yanlış hatırlamıyorsam, LoyaltyChange(pTUser) veya LoyaltyChange(tid) olarak kullanabilirsiniz..
     
  2. cєηgℓу

    cєηgℓу
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    4 Temmuz 2013
    Mesaj:
    495
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: [1453 / 1534 / 1886 / 19xx] LoyaltyChange, NP Dağılımı detaylı düzgün ve Otomatik NP bağış ek



    İnşallah iyi dağılım olur teşekkürelr :)
     
  3. 21oyuncu

    21oyuncu
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    21 Mart 2012
    Mesaj:
    684
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: [1453 / 1534 / 1886 / 19xx] LoyaltyChange, NP Dağılımı detaylı düzgün ve Otomatik NP bağış ek



    saol ty
     
  4. ProGameRs

    ProGameRs
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    16 Eylül 2012
    Mesaj:
    583
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [1453 / 1534 / 1886 / 19xx] LoyaltyChange, NP Dağılımı detaylı düzgün ve Otomatik NP bağış ek



    Deneyen var mı?
     
  5. efsane

    efsane

    Katılım:
    2 Nisan 2013
    Mesaj:
    1,341
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Cevap: [1453 / 1534 / 1886 / 19xx] LoyaltyChange, NP Dağılımı detaylı düzgün ve Otomatik NP bağış ek



    olmuyor buda
     
  6. BizHerTrabzon61

    BizHerTrabzon61
    Yeni Cüce

    Katılım:
    5 Ağustos 2013
    Mesaj:
    0
    Beğeniler:
    4
    Ödül Puanları:
    2
    Cevap: [1453 / 1534 / 1886 / 19xx] LoyaltyChange, NP Dağılımı detaylı düzgün ve Otomatik NP bağış ek



    Eyww saoll
     
  7. gb12312

    gb12312
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    29 Ekim 2013
    Mesaj:
    54
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: [1453 / 1534 / 1886 / 19xx] LoyaltyChange, NP Dağılımı detaylı düzgün ve Otomatik NP bağış ek



    Bakmakta fayda var
     
  8. YomMoO

    YomMoO
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    23 Aralık 2013
    Mesaj:
    607
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [1453 / 1534 / 1886 / 19xx] LoyaltyChange, NP Dağılımı detaylı düzgün ve Otomatik NP bağış ek



    basarılı
     
  9. BabyCharLeS

    BabyCharLeS
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    5 Kasım 2013
    Mesaj:
    422
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [1453 / 1534 / 1886 / 19xx] LoyaltyChange, NP Dağılımı detaylı düzgün ve Otomatik NP bağış ek



    Eyww saoll
     
  10. nemonero

    nemonero
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    25 Aralık 2013
    Mesaj:
    354
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cinsiyet:
    Erkek
    TEşekkürler
     
  11. 4Gost1s4

    4Gost1s4
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    19 Mayıs 2013
    Mesaj:
    259
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [1453 / 1534 / 1886 / 19xx] LoyaltyChange, NP Dağılımı detaylı düzgün ve Otomatik NP bağış ek



    saol
     
  12. deli39

    deli39

    Katılım:
    30 Mayıs 2013
    Mesaj:
    1,295
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    38
    Cevap: [1453 / 1534 / 1886 / 19xx] LoyaltyChange, NP Dağılımı detaylı düzgün ve Otomatik NP bağış ek



    Saol
     
  13. melanor

    melanor
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    20 Eylül 2012
    Mesaj:
    614
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [1453 / 1534 / 1886 / 19xx] LoyaltyChange, NP Dağılımı detaylı düzgün ve Otomatik NP bağış ek



    teşekkürler
     
  14. ssfexpa2

    ssfexpa2
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    22 Aralık 2013
    Mesaj:
    96
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: [1453 / 1534 / 1886 / 19xx] LoyaltyChange, NP Dağılımı detaylı düzgün ve Otomatik NP bağış ek



    ++++++++
     
  15. dEathLy

    dEathLy
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    2 Haziran 2012
    Mesaj:
    278
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [1453 / 1534 / 1886 / 19xx] LoyaltyChange, NP Dağılımı detaylı düzgün ve Otomatik NP bağış ek



    teşekkür
     
  16. LipitoS4

    LipitoS4
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    19 Ocak 2014
    Mesaj:
    546
    Beğeniler:
    10
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: [1453 / 1534 / 1886 / 19xx] LoyaltyChange, NP Dağılımı detaylı düzgün ve Otomatik NP bağış ek



    eyw saol..
     
  17. yunus280

    yunus280
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    23 Kasım 2012
    Mesaj:
    691
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: Re: [1453 / 1534 / 1886 / 19xx] LoyaltyChange, NP Dağılımı detaylı düzgün ve Otomatik NP bağı



    tesekkurler
     
  18. rainboy

    rainboy
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    5 Haziran 2013
    Mesaj:
    918
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [1453 / 1534 / 1886 / 19xx] LoyaltyChange, NP Dağılımı detaylı düzgün ve Otomatik NP bağış ek



    teşekürlerrrr
     
  19. alpdagli93

    alpdagli93
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    24 Ağustos 2012
    Mesaj:
    118
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [1453 / 1534 / 1886 / 19xx] LoyaltyChange, NP Dağılımı detaylı düzgün ve Otomatik NP bağış ek



    teşekkürler
     
  20. beal1903

    beal1903
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    7 Mayıs 2014
    Mesaj:
    418
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [1453 / 1534 / 1886 / 19xx] LoyaltyChange, NP Dağılımı detaylı düzgün ve Otomatik NP bağış ek



    saolasın
     

Bu Sayfayı Paylaş