1. ▌Homekobiziz.com ▌OFFICAL▌8 KASIM CUMA 21:00 ▌ ▌v1299 ▌İlk Hafta CSW 300 TL ▌+800 OYUNCU GARANTİSİ HEMEN İNDİR
    Duyuruyu Kapat

20xx Npc den İtem Çekme Sorunu (kısmen Fix)

'Prosedür & Query Kod Paylaşımları' forumunda TheSky tarafından 18 Eylül 2015 tarihinde açılan konu

  1. TheSky

    TheSky
    Yeni Cüce

    Katılım:
    3 Mart 2013
    Mesaj:
    870
    Beğeniler:
    89
    Ödül Puanları:
    0
    Arkadaşlar Kodda Biraz Sıkıntı vardır yani item alıdığınızda veya sattığınızda paranız 0 a iniyor ve aldığınız item relogta gidiyor aynı şekilde sattıgınızda bunu düzeltip kullanırsınız.



    not: KO-FOX ailesi KO-FOX'A hainlik yapmayın bu kadar !



    Alıntıdır EvaneScance



    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..
     
  2. unforgiven3

    unforgiven3
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    9 Nisan 2012
    Mesaj:
    90
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 20xx Npc den İtem Çekme Sorunu (kısmen Fix)



    saol
     
  3. tasomaster100

    tasomaster100
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    16 Haziran 2015
    Mesaj:
    370
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 20xx Npc den İtem Çekme Sorunu (kısmen Fix)



    ++++++++++++++
     
  4. starblack

    starblack
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    16 Ekim 2012
    Mesaj:
    571
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 20xx Npc den İtem Çekme Sorunu (kısmen Fix)



    deneyelim...
     
  5. raphuss

    raphuss
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    8 Ocak 2015
    Mesaj:
    100
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 20xx Npc den İtem Çekme Sorunu (kısmen Fix)



    teşekkürler
     
  6. efsane

    efsane

    Katılım:
    2 Nisan 2013
    Mesaj:
    1,341
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Cevap: 20xx Npc den İtem Çekme Sorunu (kısmen Fix)



    saolasın ama olmadı bu
     
  7. alcon

    alcon
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    12 Mayıs 2013
    Mesaj:
    242
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 20xx Npc den İtem Çekme Sorunu (kısmen Fix)



    ++++++++++++++++++++++++++
     
  8. mrgaddar

    mrgaddar
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    3 Ağustos 2013
    Mesaj:
    81
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 20xx Npc den İtem Çekme Sorunu (kısmen Fix)



    asdasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
     
  9. SANCAKBEY

    SANCAKBEY
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    13 Mayıs 2015
    Mesaj:
    112
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 20xx Npc den İtem Çekme Sorunu (kısmen Fix)



    bunada bi bakalım
     
  10. sakiriye

    sakiriye
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    19 Ağustos 2013
    Mesaj:
    116
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 20xx Npc den İtem Çekme Sorunu (kısmen Fix)



    Teşekkür
     
  11. lulianyi

    lulianyi
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    1 Ocak 2014
    Mesaj:
    880
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 20xx Npc den İtem Çekme Sorunu (kısmen Fix)



    thank you
     
  12. sereveristek

    sereveristek
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    24 Aralık 2015
    Mesaj:
    41
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 20xx Npc den İtem Çekme Sorunu (kısmen Fix)



    asdasjdasjdaods
     
  13. katamara1

    katamara1
    Yeni Cüce

    Katılım:
    31 Aralık 2015
    Mesaj:
    16
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 20xx Npc den İtem Çekme Sorunu (kısmen Fix)



    teşekkürler efem
     
  14. toie2305

    toie2305
    Yeni Cüce

    Katılım:
    6 Aralık 2015
    Mesaj:
    10
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 20xx Npc den İtem Çekme Sorunu (kısmen Fix)



    +++++++++++
     
  15. WarlikeOnline

    WarlikeOnline
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    8 Ocak 2016
    Mesaj:
    157
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 20xx Npc den İtem Çekme Sorunu (kısmen Fix)



    tskler
     
  16. squib034

    squib034
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    30 Ekim 2015
    Mesaj:
    105
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 20xx Npc den İtem Çekme Sorunu (kısmen Fix)



    saaaaaaaaaa
     
  17. yunus280

    yunus280
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    23 Kasım 2012
    Mesaj:
    691
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: 20xx Npc den İtem Çekme Sorunu (kısmen Fix)



    tesekkurler
     
  18. eleman

    eleman
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    18 Ağustos 2012
    Mesaj:
    156
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 20xx Npc den İtem Çekme Sorunu (kısmen Fix)



    ++++++++++++++++++++++++
     
  19. LogosOnline

    LogosOnline
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    19 Şubat 2016
    Mesaj:
    65
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 20xx Npc den İtem Çekme Sorunu (kısmen Fix)



    sadasdsadasd
     
  20. TheChucky

    TheChucky
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    1 Ağustos 2012
    Mesaj:
    303
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 20xx Npc den İtem Çekme Sorunu (kısmen Fix)



    teşekkürler
     

Bu Sayfayı Paylaş