1. TurkGamer.Com Since 2005 - Efsane Geri Dönüyor ! Kayıt OL !
    Duyuruyu Kapat

Microsoft Visual Studio Professional 2015.3.0 Full Türkçe İndir

'Visual .NET' forumunda Vakana tarafından 13 Şubat 2017 tarihinde açılan konu

  1. Vakana

    Vakana Administrator Site Yetkilisi KO-FOX.COM

    Katılım:
    7 Mart 2012
    Mesaj:
    12,796
    Beğeniler:
    224
    Ödül Puanları:
    63
    [​IMG]




    Microsoft Visual Studio Professional 2015,ile Windows, Android ve iOS için çarpıcı uygulamalar, yanı sıra modern web uygulamaları ve bulut hizmetlerini oluşturmak için kolaylık sağlar. C#, Visual Basic, C++, Python, Node.js and HTML/JavaScript destekli.



    • Boyut: 3.6-gb
    • Sıkıştırma: Rar / Şifresiz
    • Tarama: Webroot. / Durum Temiz





    Downloand Link:



    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..
     
  2. Terry

    Terry
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    26 Eylül 2014
    Mesaj:
    404
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Microsoft Visual Studio Professional 2015.3.0 Full Türkçe İndir



    Teşekkürler.
     
  3. yhasin1485

    yhasin1485
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    4 Temmuz 2016
    Mesaj:
    231
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: Microsoft Visual Studio Professional 2015.3.0 Full Türkçe İndir



    teşekkürler
     
  4. shinryoken

    shinryoken
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    1 Mayıs 2012
    Mesaj:
    469
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Microsoft Visual Studio Professional 2015.3.0 Full Türkçe İndir



    thank you
     
  5. slmblk51

    slmblk51
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    15 Temmuz 2014
    Mesaj:
    837
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Microsoft Visual Studio Professional 2015.3.0 Full Türkçe İndir



    sdsda
     
  6. swatxx

    swatxx
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    12 Mart 2012
    Mesaj:
    434
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Microsoft Visual Studio Professional 2015.3.0 Full Türkçe İndir



    teşekkürler
     
  7. squaL

    squaL
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    4 Nisan 2015
    Mesaj:
    65
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: Microsoft Visual Studio Professional 2015.3.0 Full Türkçe İndir



    teşekkürler üstad
     
  8. C3MR3

    C3MR3
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    12 Şubat 2016
    Mesaj:
    123
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Microsoft Visual Studio Professional 2015.3.0 Full Türkçe İndir



    teşekkürler
     
  9. Mr.Hoca

    Mr.Hoca
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    7 Ocak 2013
    Mesaj:
    441
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Microsoft Visual Studio Professional 2015.3.0 Full Türkçe İndir



    Teşekkürler
     
  10. C3MR3

    C3MR3
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    12 Şubat 2016
    Mesaj:
    123
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Microsoft Visual Studio Professional 2015.3.0 Full Türkçe İndir



    %98 de int gitti :sweating: sonunda indirdim teşekkürler :)
     
  11. MrAkyldrms

    MrAkyldrms
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    25 Temmuz 2015
    Mesaj:
    422
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Microsoft Visual Studio Professional 2015.3.0 Full Türkçe İndir



    Teşekkürler
     
  12. 110320021

    110320021
    Yeni Cüce

    Katılım:
    23 Haziran 2013
    Mesaj:
    28
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: Microsoft Visual Studio Professional 2015.3.0 Full Türkçe İndir



    Tesekkür ederim.
     
  13. Ahmet Kara

    Ahmet Kara
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    19 Ocak 2016
    Mesaj:
    114
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Microsoft Visual Studio Professional 2015.3.0 Full Türkçe İndir



    FDFHGFGHGHJHGJEFHGDFGSDFG
     
  14. DarkDayS

    DarkDayS
    Yeni Cüce

    Katılım:
    27 Şubat 2017
    Mesaj:
    26
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: Microsoft Visual Studio Professional 2015.3.0 Full Türkçe İndir







    teşekkürler
     
  15. Makajima

    Makajima
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    9 Mart 2012
    Mesaj:
    295
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Microsoft Visual Studio Professional 2015.3.0 Full Türkçe İndir



    Teşekkürler
     
  16. back2b4sics

    back2b4sics
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    4 Ocak 2017
    Mesaj:
    82
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: Microsoft Visual Studio Professional 2015.3.0 Full Türkçe İndir



    thanksss
     
  17. Cody

    Cody
    Yeni Cüce

    Katılım:
    6 Mart 2017
    Mesaj:
    10
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: Microsoft Visual Studio Professional 2015.3.0 Full Türkçe İndir



    teşekkürler
     
  18. sirjoe

    sirjoe
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    13 Ekim 2013
    Mesaj:
    98
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: Microsoft Visual Studio Professional 2015.3.0 Full Türkçe İndir



    teşekkürler.....
     
  19. J4cKaL

    J4cKaL
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    10 Mayıs 2014
    Mesaj:
    416
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Microsoft Visual Studio Professional 2015.3.0 Full Türkçe İndir



    teşekkürler hocam
     
  20. yrueb

    yrueb
    Yeni Cüce

    Katılım:
    6 Mart 2017
    Mesaj:
    1
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: Microsoft Visual Studio Professional 2015.3.0 Full Türkçe İndir



    Thanks
     

Bu Sayfayı Paylaş