1. TurkGamer.Com Since 2005 - Efsane Geri Dönüyor ! Kayıt OL !
    Duyuruyu Kapat

N3cskıns, n3pmesh converter

'Yardımcı Editör Paylaşımları' forumunda yarrakhasan tarafından 10 Ağustos 2013 tarihinde açılan konu

  1. yarrakhasan

    yarrakhasan
    Yeni Cüce

    Katılım:
    21 Eylül 2012
    Mesaj:
    23
    Beğeniler:
    2
    Ödül Puanları:
    3
    Merhaba arkadaşlar. Aşağıdaki program ile n3cskins ve n3pmesh uzantılı 3d modelleri açabilirsiniz. Açtığınız modelleri 3ds, obj, ase, mesh ve daha birçok uzantı olarak kaydedebilirsiniz. Tekrar n3cskins ya da n3pmesh olarak export edilebilmesi için blendera phyton script yazılması lazım. Model açmadan önce Draw bölümünden Texturedi seçerseniz modelin kullandığı dxt görselleri otomatik eklenecektir.



    Link:
    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..


    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    agonima ve serifgungor bunu beğendi.
  2. falcon1115

    falcon1115
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    3 Şubat 2013
    Mesaj:
    324
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: N3cskıns, n3pmesh converter



    +++++++++++++++++++++++++++++++
     
  3. BaLTaZaR

    BaLTaZaR
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    3 Haziran 2012
    Mesaj:
    363
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: N3cskıns, n3pmesh converter



    iyi iyi gelisme varda zaten paylasıldı program :D o programlar daha genis kapsamlı bir ceviri yapıyor
     
  4. lagalaga

    lagalaga
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    22 Temmuz 2013
    Mesaj:
    380
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: N3cskıns, n3pmesh converter



    eyvallah
     
  5. bqra

    bqra
    Yeni Cüce

    Katılım:
    20 Aralık 2012
    Mesaj:
    3
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: N3cskıns, n3pmesh converter



    sAĞOL
     
  6. ghn1995

    ghn1995
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    11 Ağustos 2013
    Mesaj:
    52
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: N3cskıns, n3pmesh converter



    +++++++++++++++++++++
     
  7. MANEATER

    MANEATER
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    4 Haziran 2013
    Mesaj:
    430
    Beğeniler:
    2
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: N3cskıns, n3pmesh converter



    eyw
     
  8. Red01

    Red01
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    8 Temmuz 2013
    Mesaj:
    314
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: N3cskıns, n3pmesh converter



    teşşekurler
     
  9. efem67

    efem67
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    14 Ekim 2012
    Mesaj:
    34
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: N3cskıns, n3pmesh converter



    +++++++++++++++++
     
  10. erso45

    erso45
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    6 Ekim 2012
    Mesaj:
    140
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: N3cskıns, n3pmesh converter



    Tesekkürler
     
  11. KORDON

    KORDON
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    19 Eylül 2013
    Mesaj:
    74
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: N3cskıns, n3pmesh converter



    tesekkurler
     
  12. javienmus

    javienmus
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    10 Aralık 2012
    Mesaj:
    87
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: N3cskıns, n3pmesh converter



    Teşekkürler
     
  13. beterrmesut

    beterrmesut
    Yeni Cüce

    Katılım:
    10 Mayıs 2013
    Mesaj:
    1
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: N3cskıns, n3pmesh converter



    asdfasfasda
     
  14. B-Harwey

    B-Harwey
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    8 Ağustos 2013
    Mesaj:
    715
    Beğeniler:
    11
    Ödül Puanları:
    18
    eyvallah bu işime yarayacak emegine saglık
     
  15. emir2534

    emir2534
    Yeni Cüce

    Katılım:
    2 Şubat 2013
    Mesaj:
    26
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: N3cskıns, n3pmesh converter



    eywww
     
  16. AksLeqios

    AksLeqios
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    16 Aralık 2012
    Mesaj:
    216
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: N3cskıns, n3pmesh converter



    Tesekkürler.
     
  17. CaWa16

    CaWa16
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    1 Nisan 2013
    Mesaj:
    403
    Beğeniler:
    2
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: N3cskıns, n3pmesh converter



    tşkr
     
  18. ImQustaH

    ImQustaH
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    13 Ağustos 2013
    Mesaj:
    536
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: N3cskıns, n3pmesh converter



    Tesekkürler
     
  19. zoroo

    zoroo
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    1 Eylül 2013
    Mesaj:
    76
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: N3cskıns, n3pmesh converter



    ha ya
     
  20. BizHerTrabzon61

    BizHerTrabzon61
    Yeni Cüce

    Katılım:
    5 Ağustos 2013
    Mesaj:
    0
    Beğeniler:
    4
    Ödül Puanları:
    2
    Cevap: N3cskıns, n3pmesh converter



    saoll
     

Bu Sayfayı Paylaş