1. TurkGamer.Com Since 2005 - Efsane Geri Dönüyor ! Kayıt OL !
    Duyuruyu Kapat

▌ SAYILI SAATLER KALDI ▌ SERVERİMİZ 21:00 'DA ONLİNE ▌ PK SERVER ▌ KIYASIYA REKABET ▌

'Server Tanıtımı' forumunda vanhelsingxx tarafından 11 Ağustos 2016 tarihinde açılan konu

  1. vanhelsingxx

    vanhelsingxx
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    30 Ağustos 2012
    Mesaj:
    842
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    [​IMG]









    SERVER AÇILIŞ TARİHİ









    [ 11 Ağustos SAAT 21.00 ]









    [​IMG] [​IMG]









    [​IMG]

















    DEATHMATCH EVENT









    Yepyeni bir event olan deathmatch eventte dar bir haritaya event zamanı girilir ve herkes birbirine vurabilir . İlk kill alan , ilk 50 kill e ulaşan ve event sonunda en çok sayıya ulaşan oyunculara ödüller









    [​IMG]

















    CHAOS STONE









    Yepyeni bir event olan chaos taşı bowlda bulunan bir taşın kesilmesiyle taşın etrafına düşen 5 adet farklı bosun kesilmesidir . Bu bosslardan size np gelmektedir.









    [​IMG]









    RİVAL SİSTEM









    Rival sistem uskoda kullanılan öc alma sistemidir . Bir karakteri 2 kez keserseniz +150 np gelir . 3. kez kesene kadar rakibiniz size atak yapamaz . 3. kez kestikten sonra rakibiniz sizi keserse rakibinizden elde ettiğiniz tüm np ler sizden gider ve rakibinize verilir .









    [​IMG]









    JURAİD MOUNTAİN EVENT









    Juraid event uskodada devam eden bir eventtir . Her katta bulunan yaratıkları keserek katlar atlanır . 3 kat sonunda ortak bir alana ulaşılır ve 2 ırk birbiriyle mücadeleye girer . Bu alanda bulunan Deva Bird bosuda 4k np verir.









    [​IMG]









    BORDER DEFANS WAR EVENT









    2 ırktan 1 er partinin mücadele ettiği bir eventtir . Monumenti kesen ırk kazanır . Monumentle üstünlük sağlanamazsa kill sayısına bakılır



    [​IMG]









    1VS1 EVENT









    İsteyen oyuncu istediği bir online oyuncuya Np karşılığında meydan okur . Kazanan Np miktarını alır.









    [​IMG]









    ## EVENT SAATLERİMİZ ##









    BDW Event Saatleri : Her Gün 10:00 / 17:00 / 01:00









    Juraid Mountain Event Saatleri : Her Gün 15:10 / 23:10









    DeathMatch Event Saatleri : Belirli Günlerde 22:30









    Castle Siege War Saatleri : Pazartesi & Cumartesi 22:00









    LunarWar Saatleri : Pazartesi, Çarşamba, Cuma 20:00









    Gemi Savaşı Saatleri : Salı & Perşembe 20:00










    [​IMG]









    [​IMG]









    [​IMG]









    [​IMG]









    [​IMG]









    OPTİONS AYARLARINIZI DİLEDİĞİNİZ GİBİ DÜZENLİYEYİP KULLANABİLİRSİNİZ









    [​IMG]









    [​IMG]





    ## +10 +5 PK SERÜVENİNE SENDE KATIL

    ## SINIRSIZ HERA SC VE DAHA BİRÇOK PUS EŞYASI TAMAMEN ÜCRETSİZ BEKLİYORUZ

    [Server]






    Count=1

    IP0=37.59.77.59









    [Version]

    Files=1299

    [IncludeExe]

    Last=1299
     
  2. vanhelsingxx

    vanhelsingxx
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    30 Ağustos 2012
    Mesaj:
    842
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: ▌ SAYILI SAATLER KALDI ▌ SERVERİMİZ 21:00 'DA ONLİNE ▌ PK SERVER ▌ KIYASIYA REKABET ▌



    21344213128391283921839218392183982193829138921839128321
     
  3. vanhelsingxx

    vanhelsingxx
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    30 Ağustos 2012
    Mesaj:
    842
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: ▌ SAYILI SAATLER KALDI ▌ SERVERİMİZ 21:00 'DA ONLİNE ▌ PK SERVER ▌ KIYASIYA REKABET ▌



    wqe6wq4egwq9eg49w8qe7g98wq78e9gwq798e7g8w9q7eg8w97ge89wq7eg
     
  4. vanhelsingxx

    vanhelsingxx
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    30 Ağustos 2012
    Mesaj:
    842
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: ▌ SAYILI SAATLER KALDI ▌ SERVERİMİZ 21:00 'DA ONLİNE ▌ PK SERVER ▌ KIYASIYA REKABET ▌



    sqw4e5q4eg4wq38eg7qw8e7g8wq7e8wqe21312
     
  5. vanhelsingxx

    vanhelsingxx
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    30 Ağustos 2012
    Mesaj:
    842
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: ▌ SAYILI SAATLER KALDI ▌ SERVERİMİZ 21:00 'DA ONLİNE ▌ PK SERVER ▌ KIYASIYA REKABET ▌



    qw3ge4wq54ge5wq4g5e4wq5ge45wqge4
     
  6. vanhelsingxx

    vanhelsingxx
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    30 Ağustos 2012
    Mesaj:
    842
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: ▌ SAYILI SAATLER KALDI ▌ SERVERİMİZ 21:00 'DA ONLİNE ▌ PK SERVER ▌ KIYASIYA REKABET ▌



    2135541235812753872158378125738wfgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
     
  7. vanhelsingxx

    vanhelsingxx
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    30 Ağustos 2012
    Mesaj:
    842
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: ▌ SAYILI SAATLER KALDI ▌ SERVERİMİZ 21:00 'DA ONLİNE ▌ PK SERVER ▌ KIYASIYA REKABET ▌



    3214412748921738912739871289378192dedddddddddddddddddddddddddd
     
  8. vanhelsingxx

    vanhelsingxx
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    30 Ağustos 2012
    Mesaj:
    842
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: ▌ SAYILI SAATLER KALDI ▌ SERVERİMİZ 21:00 'DA ONLİNE ▌ PK SERVER ▌ KIYASIYA REKABET ▌



    21346512654124535245534215345213d
     
  9. vanhelsingxx

    vanhelsingxx
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    30 Ağustos 2012
    Mesaj:
    842
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: ▌ SAYILI SAATLER KALDI ▌ SERVERİMİZ 21:00 'DA ONLİNE ▌ PK SERVER ▌ KIYASIYA REKABET ▌



    12369T412T431298738921738*21738712837213
     
  10. vanhelsingxx

    vanhelsingxx
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    30 Ağustos 2012
    Mesaj:
    842
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: ▌ SAYILI SAATLER KALDI ▌ SERVERİMİZ 21:00 'DA ONLİNE ▌ PK SERVER ▌ KIYASIYA REKABET ▌



    2136f421983g21643g68217g3821783g21
     
  11. vanhelsingxx

    vanhelsingxx
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    30 Ağustos 2012
    Mesaj:
    842
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: ▌ SAYILI SAATLER KALDI ▌ SERVERİMİZ 21:00 'DA ONLİNE ▌ PK SERVER ▌ KIYASIYA REKABET ▌



    12342183721837218372187ewdsasdsadsafvfffff
     
  12. vanhelsingxx

    vanhelsingxx
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    30 Ağustos 2012
    Mesaj:
    842
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: ▌ SAYILI SAATLER KALDI ▌ SERVERİMİZ 21:00 'DA ONLİNE ▌ PK SERVER ▌ KIYASIYA REKABET ▌



    2135412t894812438912473894129834t92143421321
     
  13. vanhelsingxx

    vanhelsingxx
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    30 Ağustos 2012
    Mesaj:
    842
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: ▌ SAYILI SAATLER KALDI ▌ SERVERİMİZ 21:00 'DA ONLİNE ▌ PK SERVER ▌ KIYASIYA REKABET ▌



    123r6216+3r2132163612fewadsdsadv vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
     
  14. vanhelsingxx

    vanhelsingxx
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    30 Ağustos 2012
    Mesaj:
    842
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: ▌ SAYILI SAATLER KALDI ▌ SERVERİMİZ 21:00 'DA ONLİNE ▌ PK SERVER ▌ KIYASIYA REKABET ▌



    1235219389128391283921839f81283541221f312f13221413f561243f54123f4213f421
     
  15. vanhelsingxx

    vanhelsingxx
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    30 Ağustos 2012
    Mesaj:
    842
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: ▌ SAYILI SAATLER KALDI ▌ SERVERİMİZ 21:00 'DA ONLİNE ▌ PK SERVER ▌ KIYASIYA REKABET ▌



    213g65129782173y821738127837218
     
  16. vanhelsingxx

    vanhelsingxx
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    30 Ağustos 2012
    Mesaj:
    842
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: ▌ SAYILI SAATLER KALDI ▌ SERVERİMİZ 21:00 'DA ONLİNE ▌ PK SERVER ▌ KIYASIYA REKABET ▌



    12321t321893t781273t8127t831728t3213
     
  17. vanhelsingxx

    vanhelsingxx
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    30 Ağustos 2012
    Mesaj:
    842
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: ▌ SAYILI SAATLER KALDI ▌ SERVERİMİZ 21:00 'DA ONLİNE ▌ PK SERVER ▌ KIYASIYA REKABET ▌



    123421839721983721987f39812798f371289f378912321
     

Bu Sayfayı Paylaş