1. TurkGamer.Com Since 2005 - Efsane Geri Dönüyor ! Kayıt OL !
    Duyuruyu Kapat

SQL 2008 Kurulum ve ODBC Ayarları ,İmport , Export , Videolu ve sesli anlatım.

'Server Kurulumu' forumunda Rookie tarafından 8 Mart 2012 tarihinde açılan konu

  1. Rookie

    Rookie
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    8 Mart 2012
    Mesaj:
    187
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    UnHidden Content:
    anlatımı yapan FreeManTR'yi tebrik ederim. iyi bir anlatım , iyi seyirler. sorularınızı ve hatalarınızı konu altında hata kodu ve resimle bildirin.





    Kurulum :

    http://www.facebook.com/photo.php?v=10150185852109764&set=vb.163304177066669&type=2&theater



    ODBC:

    http://www.facebook.com/photo.php?v=10150189532934764&set=vb.163304177066669&type=2&theater



    İmport & Export



    http://www.facebook.com/photo.php?v=10150319982739764&set=vb.163304177066669&type=2&theater




    İyi Forumlar.
     
  2. ByFantastiq

    ByFantastiq
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    11 Mart 2012
    Mesaj:
    613
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Paylaşım için teşekkürler yararlı bi konu :)
     
  3. Dante

    Dante
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    10 Mart 2012
    Mesaj:
    48
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Çok yararlı oldu paşam ellerine kollarına sağlık
     
  4. alonekiller

    alonekiller
    Yeni Cüce

    Katılım:
    16 Mart 2012
    Mesaj:
    17
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    paylaşımınız için teşekkürler :)
     
  5. 4SerhatReis

    4SerhatReis
    Yeni Cüce

    Katılım:
    11 Mart 2012
    Mesaj:
    8
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Çoğu kişinin işine yarıyabilir tebrikler güzel paylaşım
     
  6. 111Mutay

    111Mutay Guest

    Yeni başlayanlar için iyi bir kaynak, teşekkürler :)
     
  7. symbol54

    symbol54

    Katılım:
    20 Eylül 2013
    Mesaj:
    1,027
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Erkek
    Cevap: SQL 2008 Kurulum ve ODBC Ayarları ,İmport , Export , Videolu ve sesli anlatım.



    teşekkrler
     
  8. sirjoe

    sirjoe
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    13 Ekim 2013
    Mesaj:
    98
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: SQL 2008 Kurulum ve ODBC Ayarları ,İmport , Export , Videolu ve sesli anlatım.



    teşekkürler7
     
  9. efsane

    efsane

    Katılım:
    2 Nisan 2013
    Mesaj:
    1,341
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Cevap: SQL 2008 Kurulum ve ODBC Ayarları ,İmport , Export , Videolu ve sesli anlatım.



    teşekkürler
     
  10. essmer

    essmer
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    27 Eylül 2013
    Mesaj:
    32
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: SQL 2008 Kurulum ve ODBC Ayarları ,İmport , Export , Videolu ve sesli anlatım.



    teşekkürler
     
  11. serbaba

    serbaba
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    4 Ağustos 2013
    Mesaj:
    53
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: SQL 2008 Kurulum ve ODBC Ayarları ,İmport , Export , Videolu ve sesli anlatım.



    tyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
     
  12. Kimb0t

    Kimb0t
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    14 Kasım 2012
    Mesaj:
    178
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL 2008 Kurulum ve ODBC Ayarları ,İmport , Export , Videolu ve sesli anlatım.



    teşekkürler.
     
  13. FooLHarDy

    FooLHarDy
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    13 Mart 2012
    Mesaj:
    215
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL 2008 Kurulum ve ODBC Ayarları ,İmport , Export , Videolu ve sesli anlatım.



    teşşekürler
     
  14. TheAktepe

    TheAktepe
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    30 Kasım 2012
    Mesaj:
    207
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL 2008 Kurulum ve ODBC Ayarları ,İmport , Export , Videolu ve sesli anlatım.



    +++++++++++++++++
     
  15. atackan441

    atackan441
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    28 Ağustos 2012
    Mesaj:
    88
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: SQL 2008 Kurulum ve ODBC Ayarları ,İmport , Export , Videolu ve sesli anlatım.



    saooll
     
  16. trojan1033

    trojan1033
    Yeni Cüce

    Katılım:
    5 Kasım 2013
    Mesaj:
    21
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: SQL 2008 Kurulum ve ODBC Ayarları ,İmport , Export , Videolu ve sesli anlatım.



    +++++++++++++++++
     
  17. danqer0us

    danqer0us
    Yeni Cüce

    Katılım:
    8 Kasım 2013
    Mesaj:
    20
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: SQL 2008 Kurulum ve ODBC Ayarları ,İmport , Export , Videolu ve sesli anlatım.



    tytytyty
     
  18. nameofadres

    nameofadres
    Yeni Cüce

    Katılım:
    9 Kasım 2013
    Mesaj:
    20
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: SQL 2008 Kurulum ve ODBC Ayarları ,İmport , Export , Videolu ve sesli anlatım.



    ++++++++++++++++++
     
  19. Epyhon

    Epyhon
    Yeni Cüce

    Katılım:
    8 Kasım 2013
    Mesaj:
    10
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: SQL 2008 Kurulum ve ODBC Ayarları ,İmport , Export , Videolu ve sesli anlatım.



    Tesekkurler
     
  20. ugureser

    ugureser
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    26 Mart 2012
    Mesaj:
    158
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL 2008 Kurulum ve ODBC Ayarları ,İmport , Export , Videolu ve sesli anlatım.



    tşkler dostum
     

Bu Sayfayı Paylaş