1. TurkGamer.Com Since 2005 - Efsane Geri Dönüyor ! Kayıt OL !
    Duyuruyu Kapat

Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki 2017

'Server Kurulumu' forumunda AzreeL tarafından 15 Kasım 2012 tarihinde açılan konu

  1. AzreeL

    AzreeL
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    28 Ekim 2012
    Mesaj:
    30
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Merhaba Arkadaşlar çok aradım ama sonunda buldum sizde aramayın



    microsoft.sql.server.2008.r2.enterprise.edition.32 bit 64 bit zwt.iso



    NOT Link Torrenttir indirmek için torrent yüklü olması lazım



    Link Patlamaz Ben Silene kadar bende Silmem :)



    UnHidden Content:
     
  2. webzindan

    webzindan
    Yeni Cüce

    Katılım:
    15 Şubat 2013
    Mesaj:
    1
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    teşekkürler iyi paylaşım
     
  3. TheKinqDewiL

    TheKinqDewiL
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    30 Mayıs 2012
    Mesaj:
    555
    Beğeniler:
    4
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki



    ty eline sağlık
     
  4. love2012

    love2012
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    25 Ekim 2012
    Mesaj:
    368
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki



    Saoll
     
  5. KeremErden

    KeremErden
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    16 Haziran 2013
    Mesaj:
    116
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki



    eyw kardeşim işe yarar gibi
     
  6. testermi

    testermi
    Yeni Cüce

    Katılım:
    11 Ağustos 2013
    Mesaj:
    1
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki



    teşekkurler
     
  7. lagalaga

    lagalaga
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    22 Temmuz 2013
    Mesaj:
    380
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki



    tesekkurler
     
  8. B-Harwey

    B-Harwey
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    8 Ağustos 2013
    Mesaj:
    715
    Beğeniler:
    11
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki



    lets try it
     
  9. tqnx

    tqnx
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    17 Kasım 2012
    Mesaj:
    64
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Re: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki





    eline saglık
     
  10. new_cocuk

    new_cocuk
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    16 Nisan 2012
    Mesaj:
    87
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki



    teşekkürler
     
  11. kadir012

    kadir012
    Yeni Cüce

    Katılım:
    18 Ağustos 2013
    Mesaj:
    1
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki



    Tesekkürler kardeş ben kimya müh adayıyım dolayısıyla aspen plus kullanıyoruz netten aspenone 8.2 yi indirdim güzel bir program ama düzgün çalışabilmesi sql database dedikleri lanet bişeyi:)) kurmamız gerekiyomuş ve bunun da exp değil de full olması şartmış teşekkürmederim ederim tekrar :)
     
  12. ToruqMACTO

    ToruqMACTO
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    8 Şubat 2013
    Mesaj:
    336
    Beğeniler:
    2
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki



    teşekkürler
     
  13. marcus5775

    marcus5775
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    30 Haziran 2013
    Mesaj:
    64
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki



    qehasfsafag
     
  14. Regal

    Regal
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    20 Şubat 2013
    Mesaj:
    49
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki



    cok saol....
     
  15. drahmo47

    drahmo47
    Yeni Cüce

    Katılım:
    26 Ağustos 2013
    Mesaj:
    1
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki



    ammıııcggggggggggggggggggggggggg
     
  16. dark123456

    dark123456
    Yeni Cüce

    Katılım:
    22 Ağustos 2013
    Mesaj:
    24
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki



    tşk
     
  17. ReTuRnOfTheHaL1L

    ReTuRnOfTheHaL1L
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    8 Mayıs 2012
    Mesaj:
    619
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki



    Bakalım...
     
  18. Mr.Hoca

    Mr.Hoca
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    7 Ocak 2013
    Mesaj:
    441
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki



    teşekkürler
     
  19. Bobert

    Bobert
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    11 Nisan 2012
    Mesaj:
    436
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki



    Paylaşım için teşekkürler
     
  20. Murphy

    Murphy
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    4 Temmuz 2013
    Mesaj:
    40
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki



    eywallah panpa
     

Bu Sayfayı Paylaş