1. ▌Homekobiziz.com ▌OFFICAL▌8 KASIM CUMA 21:00 ▌ ▌v1299 ▌İlk Hafta CSW 300 TL ▌+800 OYUNCU GARANTİSİ HEMEN İNDİR
    Duyuruyu Kapat

v.1299 En Eski Homeko Database | Zor Görevli Homeko Database |

'Database Paylaşımları' forumunda RapheL tarafından 11 Ocak 2014 tarihinde açılan konu

  1. RapheL

    RapheL
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    6 Haziran 2012
    Mesaj:
    421
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Arkadaşlar bir kaç gün önce belirttiğim gibi görevli zor homeko yu paylaşıcam demiştim. Evet dediğim gibi yapacam

    Db nin sahibi ben değilimdir.Dosyanın içindekiler;



    Pacth

    ebenzer ve aıserver evtleri

    ve databasedir



    oyunun maplerini kendiniz bulabilirsiniz.Hayrını görün teşekürü eksik etmeyin.Son olarakta oyun %100 bugsuz diye birşey söyleyemem ama eskiden girdiğimde herhangi bir bug göremedim şuan elimde sunucu olmadığından resim atamadım.



    Dosyanın adresi :
    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..
     
    cengiz98 bunu beğendi.
  2. YomMoO

    YomMoO
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    23 Aralık 2013
    Mesaj:
    607
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: En Eski Homeko | Zor Görevli Homeko |



    Konuyu Inceleyıp Daha Acıklayıcı Yapıınız
     
  3. RapheL

    RapheL
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    6 Haziran 2012
    Mesaj:
    421
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: En Eski Homeko | Zor Görevli Homeko |



    en ince ayrıntısına kadar ss çekemem zaten arkadaşlarada söyledim şuan çok yoğunum ve arada kalan boş vakitlerimde bu dbyi koyacağım demiştim.
     
  4. RapheL

    RapheL
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    6 Haziran 2012
    Mesaj:
    421
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: En Eski Homeko | Zor Görevli Homeko |



    Güncelll
     
  5. CozCaaZ

    CozCaaZ
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    21 Haziran 2013
    Mesaj:
    234
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: En Eski Homeko | Zor Görevli Homeko |



    Tesekkurler ellerine sağlık paylaşımlarınızın ılerıkı dönemlerde devamını dılıyorum
     
  6. deathzone

    deathzone
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    30 Mart 2012
    Mesaj:
    307
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: v.1299 En Eski Homeko Database | Zor Görevli Homeko Database |



    teşekkürler
     
  7. RapheL

    RapheL
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    6 Haziran 2012
    Mesaj:
    421
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: v.1299 En Eski Homeko Database | Zor Görevli Homeko Database |



    ++++
     
  8. goko123

    goko123
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    15 Aralık 2012
    Mesaj:
    328
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: v.1299 En Eski Homeko Database | Zor Görevli Homeko Database |



    saol
     
  9. RapheL

    RapheL
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    6 Haziran 2012
    Mesaj:
    421
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: v.1299 En Eski Homeko Database | Zor Görevli Homeko Database |



    ×××÷
     
  10. bangbang

    bangbang
    Yeni Cüce

    Katılım:
    13 Ocak 2014
    Mesaj:
    1
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: v.1299 En Eski Homeko Database | Zor Görevli Homeko Database |



    saol
     
  11. heroko

    heroko
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    17 Nisan 2013
    Mesaj:
    200
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: v.1299 En Eski Homeko Database | Zor Görevli Homeko Database |



    bozuk cıktı yne
     
  12. ortelbilisim

    ortelbilisim
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    4 Haziran 2013
    Mesaj:
    71
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: v.1299 En Eski Homeko Database | Zor Görevli Homeko Database |



    teşekkürler
     
  13. KonstantinoPolis

    KonstantinoPolis
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    14 Nisan 2012
    Mesaj:
    473
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: v.1299 En Eski Homeko Database | Zor Görevli Homeko Database |



    teşekkürler
     
  14. TanKeskin™

    TanKeskin™
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    23 Ağustos 2013
    Mesaj:
    235
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: v.1299 En Eski Homeko Database | Zor Görevli Homeko Database |



    tyyy
     
  15. regetit

    regetit
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    25 Mayıs 2012
    Mesaj:
    236
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    teşekkürler+++
     
  16. enes1993

    enes1993
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    1 Mayıs 2012
    Mesaj:
    391
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: v.1299 En Eski Homeko Database | Zor Görevli Homeko Database |



    teşekkürler
     
  17. rainboy

    rainboy
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    5 Haziran 2013
    Mesaj:
    918
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: v.1299 En Eski Homeko Database | Zor Görevli Homeko Database |



    teşekürler
     
  18. nane71

    nane71
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    22 Temmuz 2013
    Mesaj:
    158
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: v.1299 En Eski Homeko Database | Zor Görevli Homeko Database |



    +++++++++++++++++++++++
     
  19. Torque

    Torque
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    7 Haziran 2013
    Mesaj:
    296
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: v.1299 En Eski Homeko Database | Zor Görevli Homeko Database |



    teşekkürler
     
  20. cnar59

    cnar59
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    10 Aralık 2012
    Mesaj:
    120
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: v.1299 En Eski Homeko Database | Zor Görevli Homeko Database |



    sdfghjklş
     

Bu Sayfayı Paylaş