1. TurkGamer.Com Since 2005 - Efsane Geri Dönüyor ! Kayıt OL !
    Duyuruyu Kapat

[V2]Merchant - İstediğin Her Zone'de Merchant Aç.

'Kaynak Kod Paylaşımları' forumunda Terry tarafından 4 Ocak 2015 tarihinde açılan konu

  1. Terry

    Terry
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    26 Eylül 2014
    Mesaj:
    404
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Merhaba,

    Oyunda istediğiniz her yerde merchant açılmasını istiyorsanız;

    Merchanthandler.cpp de

    void CUser::MerchantOpen() 'i silin yerine ;



    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..
     
  2. hstsapi

    hstsapi
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    10 Şubat 2013
    Mesaj:
    383
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [V2]Merchant - İstediğin Her Zone'de Merchant Aç.



    Tyyyyyy
     
  3. jarmen

    jarmen
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    2 Eylül 2012
    Mesaj:
    609
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [V2]Merchant - İstediğin Her Zone'de Merchant Aç.



    Sağol terry :)
     
  4. hknzq

    hknzq
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    15 Aralık 2012
    Mesaj:
    158
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [V2]Merchant - İstediğin Her Zone'de Merchant Aç.



    Eyw terry :D Ama daha npcleri düzgün görüntüleyemedik :D
     
  5. Terry

    Terry
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    26 Eylül 2014
    Mesaj:
    404
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [V2]Merchant - İstediğin Her Zone'de Merchant Aç.





    Onlarda var bir hayır ama çözemedim :) görüntüler hep kecoon :/
     
  6. kosp51

    kosp51
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    12 Ocak 2013
    Mesaj:
    551
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [V2]Merchant - İstediğin Her Zone'de Merchant Aç.



    saol
     
  7. Borzalic

    Borzalic
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    24 Aralık 2014
    Mesaj:
    46
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: [V2]Merchant - İstediğin Her Zone'de Merchant Aç.





    Tbl'lerde bir sorun olabilir mi ? Sourceyi inceliyorum fakat onunla ilgili bir ibare göremedim ben. Fikir birliği yaparsak çözebiliriz sanırım.
     
  8. guswls1324

    guswls1324
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    24 Ağustos 2012
    Mesaj:
    440
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [V2]Merchant - İstediğin Her Zone'de Merchant Aç.



    Thank you
     
  9. ByFantastiq

    ByFantastiq
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    11 Mart 2012
    Mesaj:
    613
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [V2]Merchant - İstediğin Her Zone'de Merchant Aç.



    paylaşım için teşekkürler
     
  10. MithriLVI

    MithriLVI
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    10 Nisan 2012
    Mesaj:
    489
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: [V2]Merchant - İstediğin Her Zone'de Merchant Aç.



    paylaşıyor yaa ellerine sağlık.
     
  11. frht1100

    frht1100
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    8 Haziran 2012
    Mesaj:
    407
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [V2]Merchant - İstediğin Her Zone'de Merchant Aç.



    weyewyew
     
  12. kopukum21

    kopukum21
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    25 Haziran 2013
    Mesaj:
    520
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [V2]Merchant - İstediğin Her Zone'de Merchant Aç.



    saol
     
  13. BizHerTrabzon61

    BizHerTrabzon61
    Yeni Cüce

    Katılım:
    5 Ağustos 2013
    Mesaj:
    0
    Beğeniler:
    4
    Ödül Puanları:
    2
    Cevap: [V2]Merchant - İstediğin Her Zone'de Merchant Aç.



    thank youu :)
     
  14. efsane

    efsane

    Katılım:
    2 Nisan 2013
    Mesaj:
    1,341
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Cevap: [V2]Merchant - İstediğin Her Zone'de Merchant Aç.



    teşekkürler ama sanki eksik gibi geldi bana
     
  15. Terry

    Terry
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    26 Eylül 2014
    Mesaj:
    404
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [V2]Merchant - İstediğin Her Zone'de Merchant Aç.





    Eksik Gelen ?
     
  16. JenLedgeR

    JenLedgeR
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    26 Aralık 2014
    Mesaj:
    134
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [V2]Merchant - İstediğin Her Zone'de Merchant Aç.



    Ko-foxko-foxko-foxko-foxko-foxko-foxko-foxko-foxko-foxko-foxko-foxko-foxko-foxko-foxko-foxko-foxko-fox
     
  17. TESLA

    TESLA
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    8 Temmuz 2014
    Mesaj:
    187
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [V2]Merchant - İstediğin Her Zone'de Merchant Aç.



    Sagol
     
  18. Terry

    Terry
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    26 Eylül 2014
    Mesaj:
    404
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [V2]Merchant - İstediğin Her Zone'de Merchant Aç.



    Kolay gelsin..
     
  19. Ceronimo

    Ceronimo
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    7 Temmuz 2013
    Mesaj:
    439
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [V2]Merchant - İstediğin Her Zone'de Merchant Aç.



    teşekkrler
     
  20. yolcups

    yolcups
    Kayıtlı Üye

    Katılım:
    22 Eylül 2013
    Mesaj:
    219
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: [V2]Merchant - İstediğin Her Zone'de Merchant Aç.



    +++++++++
     

Bu Sayfayı Paylaş