Okul Kıyafetleri

M Çevrimdışı

mustafa26

Kayıtlı Üye
22 Eylül 2016
282
0
16
34
Moda artık sadece podyumlarda değil. Moda, artık her yerde. Her gün her ortamda modaya dair bir şeyler duymak mümkündür. Sıra okullara gelmiş bulunmaktadır. Okullarda da modadan izlere rastlanmaktadır. Günümüzde okul kıyafetleri sıradanlığı bir kenara bırakıp, modaya ayak uydurmaktadır. Eskiden olduğu gibi okul formaları belirli renklerle, desenlerle sınırlandırılmamaktadır.



Sadece okul kıyafetleri ile modaya ayak uydurulur mu?

Cevabımız hayır. Genç yaşlı demeden herkes iyi giyinmeyi, güzel görünmeyi sevmektedir. Okullarda öğrencilerin de en doğal hakkı güzel giyinebilmektir. Tek tip okul kıyafetleri ile öğrencileri sıkıştırmak ve psikolojik bir baskı yapmak doğru değildir. Öğrencilerin okul içerisinde rahat olması sağlanmalıdır. Kıyafetlerin yanında çeşitli aksesuarlarla modayı yakalamak mümkündür.



Örneğin; çantalarında kıyafetlere uygun üretilmesi öğrencilerin çok hoşuna gidecektir ya da mezun olacak öğrencilere yönelik daha farklı çalışmalar güzel olabilmektedir. Mezuniyet tişörtü ve mezuniyet temalı sweatshirt okulu bitirecek olan öğrencilere hem ayrı bir hava hem de hoş bir görünüm katabilir. Öğrencilerin kullanacakları bardaklar da tasarlanabilir. Yenilikçi fikirlere her zaman açık olunmalıdır.



Nasıl Çalışırız?

Sadece kıyafette de değil, bereler, çantalar, atkılar, anahtarlıklar aklınıza gelecek daha birçok ufak ayrıntı ayrı ayrı tasarlanmaktadır. Tüm bunlar yapılırken okulun kimliği, özellikleri, talepleri dikkate alınarak okul marka değeri arttırılmaktadır.



Siz Tasarlayın Biz Gerçekleştirelim...



Siyah önlükler, beyaz yakalar, lacivert formalar çok eskilerde kaldı. Artık özel tasarım kökenli, okul kıyafetleri çağındayız. Her kurum gibi, eğitim kurumlarının da kurumsal kimliğe ihtiyacı var. Kurumsal kimlik oluşturmanın ana teması, özelleştirilmiş tasarımla üretilen kıyafetler. Öğretmenleri, öğrencileri, eski mezunları ve hatta veliler, bir bütünün parçası gibi hissettirecek detaylarla üretilen okul aksesuarları, kurumsal kimliği yansıtır. Öğrencilerin ait olma hissini desteklediğinden, okul formaları sağlam bir öğrenci topluluğu yaratılması için gereklidir. Mezuniyet tişörtleri ile kurulan bu sağlam temelli topluluk, her zaman kendini hissettirmeye devam edecektir.



Keşke Benim Olsa...



Genç ve dinamik tasarım ekibimiz; tüm ilk, orta ve lise öğrencilerine ek olarak, üniversite öğrencilerinin de beğenilerini, ilgilerini, ihtiyaçlarını çok iyi analiz ederek tasarımlarını yaparlar. Bu yüzden, üretilen tüm ürünler, fiyatına çok önem vermeden, tüm öğrenciler tarafından sahip olunmak ister. Tasarım ürünlerimizden kullanan bir öğrenciyi gören başka okul öğrencileri, hemen kendi okullarında da benzer organizasyon yapılmasını talep ederler. "Keşke Benim Olsa" sloganımız, bu tür olayların çokluğunu öğrendiğimizde ortaya çıkmıştır.



Özel Tasarım Okul Çantaları



Okul logonuzu alırız ve okulunuzun kimliği ile örtüşecek şekilde yaptığımız görsel tasarımımız tam ortasına koyarız. Tüm okul çantasını, logolu ve özel taleplere uygun şekilde prototip olarak üretiriz, ardından onayını alır ve son derece seri bir şekilde üretime geçer, tam zamanında çantalarınızı teslim ederiz. okultasarimi.com



Tasarladığımız çantalar, bir kez okula geldi mi, en fazla 2 gün sonra tüm öğrenciler tarafından kullanılmaya ve öğrencilerin ellerinde tüm şehre yayılmaya başlar. Öğrencilerinizin memnuniyeti yanında, tüm şehirde, okulunuzun bilinirliği de artmış olur.



Özel Tasarım Okul Tişörtleri



Öğrencilerin, bir geziye giderken bir örnek giyinmesi ve fakat bundan memnun olması, tamamen özel tasarın okul tişörtlerimiz sayesindedir. Geziye başlandığında, gençliğin verdiği enerji ile bir anda etrafa dağılan öğrencilerini, aynı tişörtleri giydikleri için, bir bakışta görebilen okul yetkilileri kadar, en sevdikleri fontlar ve karakterlerle dizayn edilmiş tişörtleri giyen öğrencilerin mutluluğu da önemlidir.



Mevsim gereklerine göre tasarladığımız okul kıyafeti; uzun kollu, kısa kollu tişörtler seçeneklerimizden bir kaçı. Mont kalınlığındaki sweatshirt ürünlerimiz, okul formaları için en çok tercih edilenler arasındadır. Son senesindeki lise öğrencilerinin ve mezun durumundaki öğrencilerin de tercihi, mezuniyet tişörtleri oluyor.



Velilere Ulaşan Okul Ürünleri



Çocuk ve aile arasındaki bağın, her zamankinden daha kuvvetli olduğu zamanlardayız. Okulunuz logosunu kullanarak yaptığımız; okul kupa bardakları, okul anahtarlıkları, çanta, şapka gibi okul aksesuarları, gençleri olduğu kadar, ailelerini de etkiliyor. Öğrencilerin evlerine ve tüm şehre taşıyacağı logonuz ve okul kimliğiniz, aileleri sayesinde, iş yerlerine de ulaşarak, tanınır ve bilinir bir okul olmanızı sağlayacak küçük fakat güçlü detaylardır.
 
Üst