1. Ko-Fox.Com'a Hoşgeldiniz..
    Duyuruyu Kapat

%100 Myko DB | Kıng of Empıre Database | Sorunsuz Paylasım!

'Database Paylaşımları' forumunda Morgana tarafından 4 Mayıs 2013 tarihinde açılan konu

  1. Morgana

    Morgana Legend The KO-FOX Site Yetkilisi

    Katılım:
    7 Mart 2012
    Mesaj:
    13,024
    Beğeniler:
    21
    Ödül Puanları:
    38
    Tanıtım Sayfamıza Hoşgeldiniz​





    • Maksimum 70 level
    • İlk 5 Clan g0
    • Orjinal "KOE" client
    • Süreli ban sistemi
    • Clan ally sorunsuz
    • Tamamiyle orjinal myko haritalar
    • Tamamiyle orjinal myko yaratıklar
    • "KOE" sunucularına ait en sorunsuz krallık sistemi
    • Orjinal myko colony zone ile sorunsuz "PK" zevki
    • Orjinal Castle siege war (Kale savaşı)
    • Item & Takı upgrade tamamiyle orjinal
    • Master, 70 skill'leri görevle açılmakta
    • Tamamiyle orjinal exp yerleri
    • Tamamiyle orjinal "Lunar war" yerleri
    • Bütün karakterler "Eşit" ve sorunsuz
    • Oyun içi cash ve premium satma imkanı ve kırdırma sistemi
    • Tamamiyle orjinal BDW(Border defance war) myko sistemimize özel olarak ayarlandı





    DROP LISTESI​



    • Moradon Bulcan , Giant Bulcan vs Plate Armorlar +3 olarak çıkmakta ve diğer droplar orjinal MYKO olarak ayarlanmıştır.
    • Full plate armor zırhlar ve aynı seviyedeki silahlar Ash knight, Lamia çeşitlerinden çıkmaktadır.
    • Blessed upgrade scrollar ise Uruk hai ve ailesinden, trollerden, harpylerden apostlelerden çıkmaktadır.
    • Dagger defence veren tüm elbise ve diğer zırh aletleri droptan kaldırılmıştır. Oyunda sadece mage DD ve Priestler için DD 10 veren helmetler paper şeklinde eklenmiştir.
    • Chitin armor elbiseler Golem ve çeşitlerinden çıkmaktadır.
    • Mirage dagger dropları harpy ve çeşitlerindedir.
    • Glave dropları troll ve çeşitlerinde yer almaktadır.
    • Eslant ve Colony Zone Dark mareler çok az bir drop rate farkı ile high class itemlerini atar.
    • Orjinal Mykoda olduğu gibi, Falcon, Dark Stone ve Troll Captainlere Drop rateleri düşük olmak şartı ile high class itemler eklenmiştir.
    • Bütün bosslar kendi orjinal droplarını atmaktadır.











    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..


    LİNK 2:
    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..




    RAR PASSWORD : '"thesilici"





    NOT : DB Sql 2008 R2 UYUMLUDUR.
     
  2. AtknBldk

    AtknBldk Member

    Katılım:
    11 Kasım 2012
    Mesaj:
    161
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: %100 Myko DB | Kıng of Empıre Database | Sorunsuz Paylasım!



    Teşekkürler.
     
  3. Karadeniz

    Karadeniz New Member

    Katılım:
    1 Mayıs 2013
    Mesaj:
    14
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: %100 Myko DB | Kıng of Empıre Database | Sorunsuz Paylasım!



    Teşekkürler.
     
  4. kimono

    kimono New Member

    Katılım:
    5 Mayıs 2013
    Mesaj:
    12
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: %100 Myko DB | Kıng of Empıre Database | Sorunsuz Paylasım!



    tsk
     
  5. bandit575

    bandit575 Member

    Katılım:
    9 Mayıs 2012
    Mesaj:
    303
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: %100 Myko DB | Kıng of Empıre Database | Sorunsuz Paylasım!



    teşekkürler.:nod:
     
  6. muhammetALICA73

    muhammetALICA73 Member

    Katılım:
    26 Nisan 2013
    Mesaj:
    550
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: %100 Myko DB | Kıng of Empıre Database | Sorunsuz Paylasım!



    güzel paylasım
     
  7. zikri01

    zikri01 New Member

    Katılım:
    30 Kasım 2012
    Mesaj:
    14
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: %100 Myko DB | Kıng of Empıre Database | Sorunsuz Paylasım!



    Eyv. Sagolasın usta..
     
  8. E.m.R.a.H

    E.m.R.a.H Active Member

    Katılım:
    11 Ocak 2012
    Mesaj:
    12,978
    Beğeniler:
    14
    Ödül Puanları:
    38
    Cevap: %100 Myko DB | Kıng of Empıre Database | Sorunsuz Paylasım!



    Bir zamanlar bizim kullandığımız databaseydi :)
     
  9. boragora42

    boragora42 Member

    Katılım:
    12 Aralık 2012
    Mesaj:
    147
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: %100 Myko DB | Kıng of Empıre Database | Sorunsuz Paylasım!



    bakalım denıeyek bııı
     
  10. Gonullu2

    Gonullu2 Member

    Katılım:
    18 Nisan 2012
    Mesaj:
    399
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    teşekkürler
     
  11. fanis666

    fanis666 Member

    Katılım:
    21 Eylül 2012
    Mesaj:
    279
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Meslek:
    butcher
    Şehir:
    cyprus
  12. Kenjuro

    Kenjuro New Member

    Katılım:
    4 Nisan 2013
    Mesaj:
    0
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Cevap: %100 Myko DB | Kıng of Empıre Database | Sorunsuz Paylasım!



    111111111111111111111111
     
  13. heosphoros

    heosphoros Member

    Katılım:
    22 Kasım 2012
    Mesaj:
    98
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
     
  14. TheAktepe

    TheAktepe Member

    Katılım:
    1 Aralık 2012
    Mesaj:
    209
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: %100 Myko DB | Kıng of Empıre Database | Sorunsuz Paylasım!



    ++++++++++++++++++
     
  15. CakalTR

    CakalTR Member

    Katılım:
    15 Mayıs 2013
    Mesaj:
    126
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: %100 Myko DB | Kıng of Empıre Database | Sorunsuz Paylasım!



    teşekkürler
     
  16. orhankzc

    orhankzc New Member

    Katılım:
    7 Nisan 2013
    Mesaj:
    18
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: %100 Myko DB | Kıng of Empıre Database | Sorunsuz Paylasım!



    eyvallah
     
  17. Enion

    Enion Member

    Katılım:
    29 Ekim 2012
    Mesaj:
    310
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: %100 Myko DB | Kıng of Empıre Database | Sorunsuz Paylasım!



    teşekkürlerrr
     
  18. wasmania

    wasmania New Member

    Katılım:
    21 Mayıs 2013
    Mesaj:
    16
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: %100 Myko DB | Kıng of Empıre Database | Sorunsuz Paylasım!



    teşekkür ederim
     
  19. tuku

    tuku Member

    Katılım:
    16 Nisan 2012
    Mesaj:
    508
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: %100 Myko DB | Kıng of Empıre Database | Sorunsuz Paylasım!



    ++++++++++++++++
     
  20. aligator14

    aligator14 Member

    Katılım:
    16 Ekim 2012
    Mesaj:
    205
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: %100 Myko DB | Kıng of Empıre Database | Sorunsuz Paylasım!



    ++++++++++++
     

Bu Sayfayı Paylaş