1298 Server Kurulum Dosyaları (Map-Files-Editörer-SQL2000 vs.)

'Server Kurulumu' forumunda GuarD tarafından 4 Mart 2013 tarihinde açılan konu

  1. GuarD

    GuarD Member

    Katılım:
    19 Kasım 2012
    Mesaj:
    239
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Piyasada Olan dosyaları tek seferde indirmeniz için özel upload edilmiştir.





    Kurulum Dosyalarının içersinde :

    1--SQL 2000

    2--Appserver 2.5.10

    3--net framework 2

    4--GoogleChorme setup

    5--Fillezilla server (Patch attırmak için)

    6--Otoodbc

    7--microsoft security essentials (isteyenler kurabilir virüs programı)

    8--internet download manager (isteyenler kullanabilir sınırsız sürüm)

    9--Server files (Soacs v34 lisanssız)

    10--Databaseler (Pk database-Homeko database ve Myko Database 3 adet Mapları ile birlikte)

    11--Editör Arşivi

    12--Özel Editör Arşivim

    13--Panel (seven panel 8 lisanssız)

    14--lisanssız 1 vs 1

    15--Qery Arşivim







    Taratmadan indirmeyin(Editölerin Bazılarını virüs olarak görebilir)





    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..
     
  2. castalo

    castalo Member

    Katılım:
    8 Aralık 2012
    Mesaj:
    32
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    castalo



    Teşekkürler
     
  3. porcusx

    porcusx New Member

    Katılım:
    11 Haziran 2013
    Mesaj:
    9
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 1298 Server Kurulum Dosyaları (Map-Files-Editörer-SQL2000 vs.)



    asdasdasdasdasdasd
     
  4. love2012

    love2012 Member

    Katılım:
    25 Ekim 2012
    Mesaj:
    369
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1298 Server Kurulum Dosyaları (Map-Files-Editörer-SQL2000 vs.)



    tytytytyty
     
  5. canbaz33

    canbaz33 New Member

    Katılım:
    13 Haziran 2013
    Mesaj:
    24
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 1298 Server Kurulum Dosyaları (Map-Files-Editörer-SQL2000 vs.)



    Teşekkürler
     
  6. kadir2144

    kadir2144 Member

    Katılım:
    27 Nisan 2013
    Mesaj:
    110
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1298 Server Kurulum Dosyaları (Map-Files-Editörer-SQL2000 vs.)



    tskrler
     
  7. oguzhan123

    oguzhan123 Member

    Katılım:
    10 Haziran 2013
    Mesaj:
    65
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 1298 Server Kurulum Dosyaları (Map-Files-Editörer-SQL2000 vs.)



    Eyvallah.
     
  8. GeniusaCO

    GeniusaCO New Member

    Katılım:
    19 Haziran 2013
    Mesaj:
    24
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 1298 Server Kurulum Dosyaları (Map-Files-Editörer-SQL2000 vs.)



    Teşekkürler
     
  9. fkb41tr

    fkb41tr New Member

    Katılım:
    22 Haziran 2013
    Mesaj:
    3
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 1298 Server Kurulum Dosyaları (Map-Files-Editörer-SQL2000 vs.)



    tesekkurler genc
     
  10. DeCuervo

    DeCuervo Member

    Katılım:
    12 Haziran 2013
    Mesaj:
    30
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 1298 Server Kurulum Dosyaları (Map-Files-Editörer-SQL2000 vs.)



    teşekkürler.
     
  11. afandoras

    afandoras Member

    Katılım:
    10 Eylül 2012
    Mesaj:
    132
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1298 Server Kurulum Dosyaları (Map-Files-Editörer-SQL2000 vs.)



    Teşekkürlerrrrr
     
  12. raqunsteam

    raqunsteam Member

    Katılım:
    4 Mayıs 2013
    Mesaj:
    125
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    teşekkürler
     
  13. clkclk

    clkclk Member

    Katılım:
    13 Nisan 2012
    Mesaj:
    69
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 1298 Server Kurulum Dosyaları (Map-Files-Editörer-SQL2000 vs.)



    teşşekkürler
     
  14. Gutihz1903

    Gutihz1903 New Member

    Katılım:
    24 Haziran 2013
    Mesaj:
    13
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 1298 Server Kurulum Dosyaları (Map-Files-Editörer-SQL2000 vs.)



    eyvv
     
  15. kesl

    kesl Member

    Katılım:
    11 Nisan 2012
    Mesaj:
    124
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1298 Server Kurulum Dosyaları (Map-Files-Editörer-SQL2000 vs.)



    tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
     
  16. CANBAY

    CANBAY Member

    Katılım:
    16 Aralık 2012
    Mesaj:
    398
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1298 Server Kurulum Dosyaları (Map-Files-Editörer-SQL2000 vs.)



    teşekkürler güzel pylsm :D
     
  17. frkn70

    frkn70 Member

    Katılım:
    20 Haziran 2013
    Mesaj:
    32
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 1298 Server Kurulum Dosyaları (Map-Files-Editörer-SQL2000 vs.)



    teşekkürler
     
  18. yasin068

    yasin068 Member

    Katılım:
    1 Ocak 2013
    Mesaj:
    130
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1298 Server Kurulum Dosyaları (Map-Files-Editörer-SQL2000 vs.)



    tsk
     
  19. Torque

    Torque Member

    Katılım:
    7 Haziran 2013
    Mesaj:
    297
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1298 Server Kurulum Dosyaları (Map-Files-Editörer-SQL2000 vs.)



    teşekkürler
     
  20. Phatos39

    Phatos39 Member

    Katılım:
    31 Aralık 2012
    Mesaj:
    50
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 1298 Server Kurulum Dosyaları (Map-Files-Editörer-SQL2000 vs.)



    11111111
     

Bu Sayfayı Paylaş