1299 Oto Patch Nasıl Yapılır ? (1299 Oto Patch yapımı resimli)

'Server Kurulumu' forumunda XewNa tarafından 2 Nisan 2013 tarihinde açılan konu

  1. XewNa

    XewNa New Member

    Katılım:
    27 Ocak 2013
    Mesaj:
    28
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..
     
  2. bylavira

    bylavira Member

    Katılım:
    18 Eylül 2012
    Mesaj:
    453
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Oto Patch Nasıl Yapılır ?



    server.ini yi nasıl ayarladığınıda gösterseydin keşke
     
  3. Morgana

    Morgana Legend The KO-FOX Site Yetkilisi

    Katılım:
    7 Mart 2012
    Mesaj:
    13,023
    Beğeniler:
    14
    Ödül Puanları:
    38
    Cevap: Oto Patch Nasıl Yapılır ?



    bu yalınz pvphostingden verılen bı ftp ıle yapıyorsun baska adreslerdekı urller cok farklı oluyor ve ftp cekmıyor
     
  4. DarkParadisE

    DarkParadisE Member

    Katılım:
    14 Mart 2013
    Mesaj:
    924
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Oto Patch Nasıl Yapılır ?



    Tşkler
     
  5. AtknBldk

    AtknBldk Member

    Katılım:
    11 Kasım 2012
    Mesaj:
    161
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Oto Patch Nasıl Yapılır ?



    Local üzerinden de oto patch yapabilirsiniz. / FTPROOT /
     
  6. efsane

    efsane Active Member

    Katılım:
    2 Nisan 2013
    Mesaj:
    1,341
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Cevap: Oto Patch Nasıl Yapılır ?



    Tşkler
     
  7. kadir2144

    kadir2144 Member

    Katılım:
    27 Nisan 2013
    Mesaj:
    110
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Oto Patch Nasıl Yapılır ?



    tsk
     
  8. ooooo07

    ooooo07 New Member

    Katılım:
    24 Eylül 2012
    Mesaj:
    27
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: Oto Patch Nasıl Yapılır ?



    thanks
     
  9. PASA

    PASA Member

    Katılım:
    28 Temmuz 2013
    Mesaj:
    86
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 1299 Oto Patch Nasıl Yapılır ? (1299 Oto Patch yapımı resimli)



    Teşekkürler
     
  10. konsantre1

    konsantre1 Member

    Katılım:
    22 Temmuz 2013
    Mesaj:
    546
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1299 Oto Patch Nasıl Yapılır ? (1299 Oto Patch yapımı resimli)



    11231312312312321312
     
  11. syaclar

    syaclar Member

    Katılım:
    19 Ağustos 2013
    Mesaj:
    218
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1299 Oto Patch Nasıl Yapılır ? (1299 Oto Patch yapımı resimli)



    1111111111111111111
     
  12. mrs4ktuel

    mrs4ktuel New Member

    Katılım:
    20 Ağustos 2013
    Mesaj:
    27
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 1299 Oto Patch Nasıl Yapılır ? (1299 Oto Patch yapımı resimli)



    +++++++++++++++++++ Teşekkürler
     
  13. Rabbit

    Rabbit Member

    Katılım:
    1 Aralık 2012
    Mesaj:
    150
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1299 Oto Patch Nasıl Yapılır ? (1299 Oto Patch yapımı resimli)



    Teşekkürler
     
  14. layimincantel9

    layimincantel9 Member

    Katılım:
    13 Eylül 2013
    Mesaj:
    65
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 1299 Oto Patch Nasıl Yapılır ? (1299 Oto Patch yapımı resimli)



    kaasdasd
     
  15. umut82

    umut82 Member

    Katılım:
    28 Ağustos 2013
    Mesaj:
    241
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1299 Oto Patch Nasıl Yapılır ? (1299 Oto Patch yapımı resimli)



    tesekkurler
     
  16. Corbinal

    Corbinal New Member

    Katılım:
    7 Ekim 2013
    Mesaj:
    12
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 1299 Oto Patch Nasıl Yapılır ? (1299 Oto Patch yapımı resimli)



    teşekkürler
     
  17. ayhan20

    ayhan20 New Member

    Katılım:
    7 Ekim 2013
    Mesaj:
    22
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 1299 Oto Patch Nasıl Yapılır ? (1299 Oto Patch yapımı resimli)



    Tesekkurler Arkadasim.
     
  18. aspire3050

    aspire3050 New Member

    Katılım:
    9 Ekim 2013
    Mesaj:
    16
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 1299 Oto Patch Nasıl Yapılır ? (1299 Oto Patch yapımı resimli)



    fafafasfa
     
  19. aspire3050

    aspire3050 New Member

    Katılım:
    9 Ekim 2013
    Mesaj:
    16
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 1299 Oto Patch Nasıl Yapılır ? (1299 Oto Patch yapımı resimli)



    fhfhfhfhfhfhf
     
  20. ahmetuysal

    ahmetuysal Member

    Katılım:
    7 Ekim 2013
    Mesaj:
    80
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 1299 Oto Patch Nasıl Yapılır ? (1299 Oto Patch yapımı resimli)



    saol
     

Bu Sayfayı Paylaş