1. Ko-Fox.Com'a Hoşgeldiniz..
    Duyuruyu Kapat

18.XX Mükemmel Databese 2017 Model

'Database Paylaşımları' forumunda Memoli tarafından 16 Şubat 2017 tarihinde açılan konu

  1. Memoli

    Memoli Member

    Katılım:
    17 Kasım 2016
    Mesaj:
    206
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Database Özellikleri



    Oto Üyelik Değildir.

    Master Skilleri Açtırdıktan Sonra Relogda Açılır.

    83 Level Statlar Ve Skill Pointler Ayarlı Şekilde

    Full İtem Başlangıç PK üzerine Adepte Edilmiş Şekilde.

    Birebir Orjinal Usko Koordinatlarına Göre Yerleştirilmiştir NPC ve MOB'lar

    ByDirection , Byacttype , Acttype Ayarları Yapılandırılmıştır.

    İtem Upgrade Sorunsuzdur Hiç Bir Databasede Mevcut Değildir.

    Trina & Kreavids & Rebirth & +0 +1 Upgradeler Sorunsuz.

    +Open2 , + open1 Koordinatları Sorunsuzdur Herşeyiyle Karşıya Geçiş Sağlanmaktadır.

    Breth , Piana , OldMoradon Eklidir Patch Paylaşacağım

    Peri vs itemler Eklidir Patch Paylaşılacaktır.



    Aklıma Daha Gelmiyor Artık Test Ettikçe Anlayacaksınızdır.






    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..
     
  2. sezgin12

    sezgin12 Member

    Katılım:
    16 Şubat 2017
    Mesaj:
    70
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 18.XX Mükemmel Databese 2017 Model



    sadasd
     
  3. yeni41

    yeni41 Member

    Katılım:
    18 Ocak 2017
    Mesaj:
    172
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 18.XX Mükemmel Databese 2017 Model



    asdasdasd
     
  4. ss1993123

    ss1993123 Member

    Katılım:
    4 Aralık 2015
    Mesaj:
    398
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 18.XX Mükemmel Databese 2017 Model



    18.XX Mükemmel Databese 2017 Model
     
  5. kampret

    kampret Member

    Katılım:
    2 Eylül 2013
    Mesaj:
    744
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 18.XX Mükemmel Databese 2017 Model



    +++++++++
     
  6. aakinci

    aakinci Member

    Katılım:
    22 Kasım 2015
    Mesaj:
    534
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 18.XX Mükemmel Databese 2017 Model



    Cevap: 18.XX Mükemmel Databese 2017 Model
     
  7. CerfiN

    CerfiN Member

    Katılım:
    9 Mart 2016
    Mesaj:
    467
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 18.XX Mükemmel Databese 2017 Model



    teşekkürler
     
  8. Cagatayutku

    Cagatayutku Member

    Katılım:
    28 Mayıs 2015
    Mesaj:
    106
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 18.XX Mükemmel Databese 2017 Model



    dasdsadasdsad
     
  9. slayerin3

    slayerin3 New Member

    Katılım:
    21 Şubat 2017
    Mesaj:
    2
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 18.XX Mükemmel Databese 2017 Model



    asdasd
     
  10. sparco

    sparco New Member

    Katılım:
    20 Şubat 2017
    Mesaj:
    17
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 18.XX Mükemmel Databese 2017 Model



    dsadsadsad
     
  11. suleymaneridi87

    suleymaneridi87 Member

    Katılım:
    24 Ocak 2016
    Mesaj:
    82
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 18.XX Mükemmel Databese 2017 Model



    ++++++++++++++++
     
  12. Kardiyan

    Kardiyan Member

    Katılım:
    25 Ağustos 2013
    Mesaj:
    172
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 18.XX Mükemmel Databese 2017 Model



    Teşekkurler
     
  13. yahyakilicaslan

    yahyakilicaslan Member

    Katılım:
    26 Nisan 2016
    Mesaj:
    68
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 18.XX Mükemmel Databese 2017 Model



    asdsdsd
     
  14. Mr.Hoca

    Mr.Hoca Member

    Katılım:
    7 Ocak 2013
    Mesaj:
    454
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 18.XX Mükemmel Databese 2017 Model



    teşekkürler
     
  15. harles34

    harles34 New Member

    Katılım:
    12 Ocak 2017
    Mesaj:
    29
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 18.XX Mükemmel Databese 2017 Model



    q ewrq werq werew qqwe r rewq
     
  16. meloo5454

    meloo5454 New Member

    Katılım:
    29 Ocak 2017
    Mesaj:
    28
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 18.XX Mükemmel Databese 2017 Model



    asdasd
     
  17. bense174

    bense174 New Member

    Katılım:
    8 Mayıs 2016
    Mesaj:
    23
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 18.XX Mükemmel Databese 2017 Model



    upupupupupupupupup
     
  18. mnelom44

    mnelom44 Member

    Katılım:
    23 Nisan 2015
    Mesaj:
    147
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 18.XX Mükemmel Databese 2017 Model



    asdasdasd
     
  19. durmus213

    durmus213 New Member

    Katılım:
    6 Mart 2017
    Mesaj:
    2
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 18.XX Mükemmel Databese 2017 Model



    +++++++++++++++++
     
  20. best21

    best21 Member

    Katılım:
    6 Mart 2017
    Mesaj:
    76
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 18.XX Mükemmel Databese 2017 Model



    saoll
     

Bu Sayfayı Paylaş