1. Ko-Fox.Com'a Hoşgeldiniz..
    Duyuruyu Kapat

1960 DB+Files+Patch

'Database Paylaşımları' forumunda MarKO tarafından 27 Aralık 2015 tarihinde açılan konu

  1. MarKO

    MarKO Member

    Katılım:
    4 Şubat 2015
    Mesaj:
    575
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    merhabalar



    su anda elimdeki en stabil calısan derledigim biraz duzenledigim database ve files ları paylasmak istedim gelistirici arkadaslara faydası olacagından eminim



    savaslar sorunsuzdur at a binme warder lar ve keeper lar sorunsuzdur

    maden balıkcılık aktif

    kaos bdw ve diger event ları zaman ayarını ini den yapabilirsinizi istediginiz saatte baslar sorunsuzdur



    DATABASE SQL 2014 UYUMLUDUR



    VIDEO - http://www.youtube.com/watch?v=QTG3begs1Go



    DROP LAR



    SC LER

    wormlar ve bandicot scavenger bandicot - Full sc AP DEF HP İNT DEX STR İNT MP 5000 LİK HP MP POT SW SC

    kekoon captain - walkry set + kanat

    atros - hera sc

    riote - ibex crysis ts

    ego ve glutton - pathos glove





    ZIRHLAR ve GOLD BAR

    kekon ve kekon warrior - warrior kro ser + master kagıdı

    gavolt ve giang gavolt - priest kro set + master kagıdı

    bulcan ve wild bulcan - mage kro set + master kagıdı

    spoiler ve gloomwing - asas kro set + master kagıdı





    KALKANLAR





    scorpion - gab adamant chitin shield

    pincer scorpion - dread shield scorpion shield





    SILAHLAR





    paralyzer - chaos wirinom chaos nebiros chaos baal

    keilan - aztec gold flutol aztec gol faun kaul flutol

    orcwatcher - lobo hammer lupus hammer holy animor

    smilodon - lousy raum dark vane flame shard





    TAKILAR





    wild smilodon - iron set + rof lar

    dark eyes - platinum earring secret silver earring elf metal earring

    direwolf - glass belt elf belt string of skull

    loup-garou - aod aos aoh

    lycan - cocatrice lilime lkp





    monument 500 np

    chaos stone 1000 np

    atros 100 np

    riote 50 np

    ego 150 np

    glutton 200 np





    SKİLL ACMA İTEMLERİ





    rotten eyes undying battalion tum joblar





    MASTER ACMA İTEMLERİ





    uruk hai uruk blade tum job lar



    DÜZELTİLMESİ GEREKEN SORUNLAR

    skillerin hic bii sorunlu degil sadece BERSERKER skilleri gozden gecirilmesi gerek

    berserker 70 skill i 300 def alıp ap vermiyor duzeltilmesi gerekir bufftype lar la yada cpp lerden

    berserker alan skilleri cok fazla damage veriyor damage lar dusurulmeli



    bunun dısında hic bi sorun yok lua lar npc ler vs hersey sorunsuz calısmaktadır farm server icin ideal bi db dir



    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..


    rar pass - ko-fox.com



    BIRAZDAN VIDEO YU EKLIYCEM......LOADING



    ONEMLİ NOT - DB ve Files lar ko-fox tan indirilmiştir alıntıdır ancak data map ve questler launcher ve exe vs ler üstünde calısmalar degişiklikler ve düzenlemeler yapılmıstır



    herkese iyi calısmalar dilerim
     
  2. d3athmachin3

    d3athmachin3 Member

    Katılım:
    8 Mart 2012
    Mesaj:
    272
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1960 DB+Files+Patch



    tesekkurler
     
  3. Erhan Erbir

    Erhan Erbir Member

    Katılım:
    17 Aralık 2015
    Mesaj:
    172
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1960 DB+Files+Patch



    +++++++++++++++++++++++
     
  4. MarKO

    MarKO Member

    Katılım:
    4 Şubat 2015
    Mesaj:
    575
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1960 DB+Files+Patch



    video eklenmiştir
     
  5. zrltasarim

    zrltasarim Member

    Katılım:
    28 Aralık 2015
    Mesaj:
    40
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 1960 DB+Files+Patch



    umarım dediğin gibidir kardeşim
     
  6. zrltasarim

    zrltasarim Member

    Katılım:
    28 Aralık 2015
    Mesaj:
    40
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 1960 DB+Files+Patch



    umarum iyidur kardeş
     
  7. Jeroo

    Jeroo Member

    Katılım:
    31 Ekim 2015
    Mesaj:
    584
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1960 DB+Files+Patch



    dssdf dsf ds dsf
     
  8. KiraAmora61

    KiraAmora61 Member

    Katılım:
    26 Ekim 2014
    Mesaj:
    725
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1960 DB+Files+Patch



    Teşekkürler..
     
  9. onaylanmayanada

    onaylanmayanada Member

    Katılım:
    15 Ağustos 2013
    Mesaj:
    62
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 1960 DB+Files+Patch



    111111111111122
     
  10. crazyurkay01

    crazyurkay01 Member

    Katılım:
    11 Mart 2012
    Mesaj:
    375
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1960 DB+Files+Patch



    bakalım
     
  11. kosen

    kosen New Member

    Katılım:
    18 Kasım 2012
    Mesaj:
    7
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 1960 DB+Files+Patch



    teşekkürler
     
  12. takotako

    takotako Member

    Katılım:
    12 Ekim 2013
    Mesaj:
    508
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1960 DB+Files+Patch



    eyvallah reis
     
  13. erkann50

    erkann50 New Member

    Katılım:
    23 Eylül 2015
    Mesaj:
    22
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 1960 DB+Files+Patch



    sadad
     
  14. CyberDeviL

    CyberDeviL Member

    Katılım:
    12 Ocak 2015
    Mesaj:
    52
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 1960 DB+Files+Patch



    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
     
  15. erkutt0007

    erkutt0007 Member

    Katılım:
    3 Aralık 2015
    Mesaj:
    45
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 1960 DB+Files+Patch



    hasan
     
  16. KoparaN

    KoparaN Member

    Katılım:
    4 Ekim 2014
    Mesaj:
    70
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 1960 DB+Files+Patch



    teşekkürler...
     
  17. farfan456

    farfan456 New Member

    Katılım:
    26 Mart 2015
    Mesaj:
    24
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 1960 DB+Files+Patch



    fdsfdsfdsf
     
  18. cmlndz

    cmlndz Member

    Katılım:
    1 Ekim 2014
    Mesaj:
    189
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1960 DB+Files+Patch



    teşekkürler:dance:
     
  19. as2205666

    as2205666 Member

    Katılım:
    3 Aralık 2015
    Mesaj:
    42
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 1960 DB+Files+Patch



    i like this
     
  20. YAND3XIsBack

    YAND3XIsBack Member

    Katılım:
    19 Mart 2014
    Mesaj:
    216
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1960 DB+Files+Patch



    ++++++++++++++++++
     

Bu Sayfayı Paylaş