1. Ko-Fox.Com'a Hoşgeldiniz..
    Duyuruyu Kapat

1975 Pk Database Genie + Peri + Ally + Csw + Savaş Fixed

'Database Paylaşımları' forumunda TheSky tarafından 23 Eylül 2015 tarihinde açılan konu

  1. TheSky

    TheSky Member

    Katılım:
    3 Mart 2013
    Mesaj:
    901
    Beğeniler:
    15
    Ödül Puanları:
    18
  2. xxlkabuss

    xxlkabuss Member

    Katılım:
    22 Nisan 2012
    Mesaj:
    315
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1975 Pk Database Genie + Peri + Ally + Csw + Savaş Fixed



    paylasim icin tesekkurler
     
  3. YNG

    YNG Active Member

    Katılım:
    14 Nisan 2012
    Mesaj:
    1,638
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Cevap: 1975 Pk Database Genie + Peri + Ally + Csw + Savaş Fixed



    Teşekkürler.
     
  4. sapka

    sapka Member

    Katılım:
    6 Mayıs 2015
    Mesaj:
    240
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1975 Pk Database Genie + Peri + Ally + Csw + Savaş Fixed



    tyyyy
     
  5. Psko62

    Psko62 Member

    Katılım:
    23 Temmuz 2015
    Mesaj:
    65
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 1975 Pk Database Genie + Peri + Ally + Csw + Savaş Fixed



    Thansk youu
     
  6. Erabdo

    Erabdo Member

    Katılım:
    9 Nisan 2012
    Mesaj:
    149
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1975 Pk Database Genie + Peri + Ally + Csw + Savaş Fixed



    yeni çıktı sanırım fırında :)
     
  7. Gonullu2

    Gonullu2 Member

    Katılım:
    18 Nisan 2012
    Mesaj:
    399
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1975 Pk Database Genie + Peri + Ally + Csw + Savaş Fixed



    teşekkürler
     
  8. Gonullu2

    Gonullu2 Member

    Katılım:
    18 Nisan 2012
    Mesaj:
    399
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1975 Pk Database Genie + Peri + Ally + Csw + Savaş Fixed



    Filesler yok icinde reis
     
  9. Gonullu2

    Gonullu2 Member

    Katılım:
    18 Nisan 2012
    Mesaj:
    399
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1975 Pk Database Genie + Peri + Ally + Csw + Savaş Fixed



    Teşekkürler
     
  10. Patitiko

    Patitiko Member

    Katılım:
    16 Mart 2014
    Mesaj:
    600
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: 1975 Pk Database Genie + Peri + Ally + Csw + Savaş Fixed



    çok kötü konu açıyorsun biraz açıklayıcı olsan iyi olur
     
  11. BORDO BERELİ

    BORDO BERELİ Member

    Katılım:
    6 Aralık 2014
    Mesaj:
    443
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1975 Pk Database Genie + Peri + Ally + Csw + Savaş Fixed



    Sorunlar nedir acaba?
     
  12. Gonullu2

    Gonullu2 Member

    Katılım:
    18 Nisan 2012
    Mesaj:
    399
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1975 Pk Database Genie + Peri + Ally + Csw + Savaş Fixed





    Yazsa da bilsek :D
     
  13. Christian

    Christian Member

    Katılım:
    22 Ekim 2012
    Mesaj:
    728
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1975 Pk Database Genie + Peri + Ally + Csw + Savaş Fixed



    thanksss
     
  14. TheSky

    TheSky Member

    Katılım:
    3 Mart 2013
    Mesaj:
    901
    Beğeniler:
    15
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: 1975 Pk Database Genie + Peri + Ally + Csw + Savaş Fixed



    Çok fazla sorunu yoktur arkadaşlar.
     
  15. afromania06

    afromania06 New Member

    Katılım:
    16 Eylül 2015
    Mesaj:
    29
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 1975 Pk Database Genie + Peri + Ally + Csw + Savaş Fixed



    thank you
     
  16. leventaydin

    leventaydin Member

    Katılım:
    5 Haziran 2015
    Mesaj:
    99
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 1975 Pk Database Genie + Peri + Ally + Csw + Savaş Fixed



    ty kardesim
     
  17. pusu584

    pusu584 Member

    Katılım:
    2 Aralık 2012
    Mesaj:
    159
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1975 Pk Database Genie + Peri + Ally + Csw + Savaş Fixed



    +++++++++++++++++++++
     
  18. erdal000

    erdal000 Member

    Katılım:
    16 Eylül 2012
    Mesaj:
    622
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1975 Pk Database Genie + Peri + Ally + Csw + Savaş Fixed



    tesekkurler
     
  19. sewen014

    sewen014 Member

    Katılım:
    17 Şubat 2014
    Mesaj:
    146
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 1975 Pk Database Genie + Peri + Ally + Csw + Savaş Fixed



    sql kac ?
     
  20. Morgana

    Morgana Legend The KO-FOX Site Yetkilisi

    Katılım:
    7 Mart 2012
    Mesaj:
    13,024
    Beğeniler:
    21
    Ödül Puanları:
    38
    Cevap: 1975 Pk Database Genie + Peri + Ally + Csw + Savaş Fixed



    item tablosu inşallah günceldir :D
     

Bu Sayfayı Paylaş