1. Ko-Fox.Com'a Hoşgeldiniz..
    Duyuruyu Kapat

2008 ile yapılan database'i 2005 ve 2000'de açmak (Resimli Anlatım)

'Database Paylaşımları' forumunda ErronBlack tarafından 4 Mayıs 2013 tarihinde açılan konu

  1. ErronBlack

    ErronBlack Member

    Katılım:
    18 Nisan 2013
    Mesaj:
    343
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Bir çok kişinin sıkıntılarından biri haline geldi vds'imde 2008 r2 var evimde 2000 veya 2005 nasıl açabilirim gibi sorunlar popüler oldu 2008 de yapılmış bi db i 2000 veya 2005 e uyarlamak okadar da zor değil aşağıdaki resimleri takip ederek bu işlemi rahatlıkla yapabilirsiniz...



    Öncellikle database'imizi 2008 de aciyoruz ve sağ tıklayıp task-generate scripts'e tıklıyoruz

    [​IMG]





    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..
     
  2. E.m.R.a.H

    E.m.R.a.H Active Member

    Katılım:
    11 Ocak 2012
    Mesaj:
    12,978
    Beğeniler:
    14
    Ödül Puanları:
    38
    Cevap: 2008 ile yapılan database'i 2005 ve 2000'de açmak (Resimli Anlatım)



    Paylaşım için teşekkürler,

    Ek olarak: Bir çok kişinin aradığı bir paylaşım olduğu için sabit'e taşınmıştır.
     
  3. Gonullu2

    Gonullu2 Member

    Katılım:
    18 Nisan 2012
    Mesaj:
    399
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 2008 ile yapılan database'i 2005 ve 2000'de açmak (Resimli Anlatım)



    Ellerine sağlık paylasım için
     
  4. Mr.Hoca

    Mr.Hoca Member

    Katılım:
    7 Ocak 2013
    Mesaj:
    454
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 2008 ile yapılan database'i 2005 ve 2000'de açmak (Resimli Anlatım)



    teşekkürler
     
  5. VeniVidiVici

    VeniVidiVici Member

    Katılım:
    11 Mart 2012
    Mesaj:
    131
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 2008 ile yapılan database'i 2005 ve 2000'de açmak (Resimli Anlatım)



    bakalım s
     
  6. roker1

    roker1 Member

    Katılım:
    26 Aralık 2012
    Mesaj:
    205
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 2008 ile yapılan database'i 2005 ve 2000'de açmak (Resimli Anlatım)



    ++++++++
     
  7. hckbnr

    hckbnr Member

    Katılım:
    8 Aralık 2012
    Mesaj:
    210
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 2008 ile yapılan database'i 2005 ve 2000'de açmak (Resimli Anlatım)



    emeğine sağlık çok güzel olmuş:D
     
  8. J4cks

    J4cks Member

    Katılım:
    26 Mayıs 2013
    Mesaj:
    61
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 2008 ile yapılan database'i 2005 ve 2000'de açmak (Resimli Anlatım)



    Tşkler
     
  9. chatlak33

    chatlak33 Member

    Katılım:
    2 Ağustos 2012
    Mesaj:
    37
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 2008 ile yapılan database'i 2005 ve 2000'de açmak (Resimli Anlatım)



    Teşekkürler..
     
  10. mrtank50

    mrtank50 New Member

    Katılım:
    26 Haziran 2013
    Mesaj:
    8
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 2008 ile yapılan database'i 2005 ve 2000'de açmak (Resimli Anlatım)



    sagolasın
     
  11. srknclk55

    srknclk55 Member

    Katılım:
    24 Haziran 2013
    Mesaj:
    183
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 2008 ile yapılan database'i 2005 ve 2000'de açmak (Resimli Anlatım)



    111
     
  12. ReTuRnOfTheHaL1L

    ReTuRnOfTheHaL1L Member

    Katılım:
    8 Mayıs 2012
    Mesaj:
    620
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 2008 ile yapılan database'i 2005 ve 2000'de açmak (Resimli Anlatım)



    gzl paylasım.saolsun gardas.
     
  13. Torque

    Torque Member

    Katılım:
    7 Haziran 2013
    Mesaj:
    297
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 2008 ile yapılan database'i 2005 ve 2000'de açmak (Resimli Anlatım)



    teşekkürler
     
  14. XiarAA

    XiarAA Member

    Katılım:
    22 Kasım 2012
    Mesaj:
    363
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Teşekkürler
     
  15. Development

    Development Member

    Katılım:
    11 Mart 2012
    Mesaj:
    307
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 2008 ile yapılan database'i 2005 ve 2000'de açmak (Resimli Anlatım)



    bakayım..
     
  16. Harold

    Harold Member

    Katılım:
    25 Nisan 2012
    Mesaj:
    183
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 2008 ile yapılan database'i 2005 ve 2000'de açmak (Resimli Anlatım)



    Ellerine sağlık :)
     
  17. _leona_

    _leona_ Member

    Katılım:
    24 Nisan 2012
    Mesaj:
    198
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 2008 ile yapılan database'i 2005 ve 2000'de açmak (Resimli Anlatım)



    teşkürrrrr
     
  18. Qian

    Qian Member

    Katılım:
    8 Temmuz 2013
    Mesaj:
    42
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 2008 ile yapılan database'i 2005 ve 2000'de açmak (Resimli Anlatım)



    tşk.
     
  19. miniverson

    miniverson Member

    Katılım:
    24 Haziran 2013
    Mesaj:
    92
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 2008 ile yapılan database'i 2005 ve 2000'de açmak (Resimli Anlatım)



    bakayım bakayım
     
  20. Shukia

    Shukia Member

    Katılım:
    10 Temmuz 2013
    Mesaj:
    151
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 2008 ile yapılan database'i 2005 ve 2000'de açmak (Resimli Anlatım)



    tşkler
     

Bu Sayfayı Paylaş