1. Ko-Fox.Com'a Hoşgeldiniz..
    Duyuruyu Kapat

3D MAX ve Knight Online

'Görsel Effect & Grafik Paylaşımları' forumunda E.m.R.a.H tarafından 21 Nisan 2013 tarihinde açılan konu

  1. E.m.R.a.H

    E.m.R.a.H Active Member

    Katılım:
    11 Ocak 2012
    Mesaj:
    12,978
    Beğeniler:
    14
    Ödül Puanları:
    38
    Merhabalar, ingilizce olan bir forumda arkadaşın konusunu gördüm ve sizlerle paylaşmayı düşündüm, Şimdi sizlere bu paylaşımın ne işe yaradığını söyleyim; Knight online veya birçok online oyunlara karakterler yapabilir oyuna dökebilir ve kendinize özgü bi oyun yaratabilirsiniz ( Tabiki bunlar için biraz bilgi sahibi olmalısınız ) Fakat bu konuda var olan karakterleri düzeltmek veya düzenlemek gibi şeyler yapabilirsiniz. Diğer bilgisayarımda net olmadığı için deneyemedim fakat kendi bilgisayarıma 3D MAX's yüklemekteyim şuanda fakat bunda karakter tiplerini vs. değiştirebilirsiniz.



    Şöyle kısaca özet geçecek olursak mantığını çözdüğünüz anda saten Kanat vb. şeyler yapmanız mümkün..



    İlk olarak bunu yapmanız için Makinenizde 3D Max's yüklü olmalıdır...!



    Sonra Bu dosyayı indirip kurunuz (3D Max's versiyonunuzu seçmeyi unutmayın): 3DRipperDXSetup.exe

    (Sitesini incelemek isteyen arkadaşlarımız varsa buyrun: 3DRipperDX



    Daha sonra n3 dosyalarını export ve import yapmak için eklenti yüklemeniz gerekli buyrun:

    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..


    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..


    Kalın sağlıcakla..



    Dip not: Yabancı forumlardan alıntıdır.
     
  2. Mr.Hoca

    Mr.Hoca Member

    Katılım:
    7 Ocak 2013
    Mesaj:
    454
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 3D MAX ve Knight Online



    Teşekkürler
     
  3. kayaozkan

    kayaozkan Member

    Katılım:
    13 Ocak 2013
    Mesaj:
    57
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 3D MAX ve Knight Online



    güzel paylaşım teşekkürler
     
  4. KiLLeDTeaM

    KiLLeDTeaM Member

    Katılım:
    23 Şubat 2013
    Mesaj:
    176
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 3D MAX ve Knight Online



    Bimeyenler için ileriye dönük çok faydalı bu işi ciddiyetle yapan kısa sürede beya zengin olur :) Teşekkürler ßy_Bts
     
  5. Byte

    Byte Member

    Katılım:
    21 Mart 2012
    Mesaj:
    84
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 3D MAX ve Knight Online



    Teşekkürler
     
  6. E.m.R.a.H

    E.m.R.a.H Active Member

    Katılım:
    11 Ocak 2012
    Mesaj:
    12,978
    Beğeniler:
    14
    Ödül Puanları:
    38
    Cevap: 3D MAX ve Knight Online



    Yorumlar için teşekkürler
     
  7. Merrick

    Merrick Member

    Katılım:
    17 Nisan 2013
    Mesaj:
    82
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    İlginç bir paylaşım olmuş , teşekkürler hö
     
  8. Darwish

    Darwish New Member

    Katılım:
    14 Nisan 2013
    Mesaj:
    8
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 3D MAX ve Knight Online



    Wow thanks !
     
  9. bilisimtitan

    bilisimtitan Member

    Katılım:
    1 Nisan 2013
    Mesaj:
    232
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    tesekkkurler
     
  10. IronHe4rT

    IronHe4rT Member

    Katılım:
    14 Nisan 2013
    Mesaj:
    66
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 3D MAX ve Knight Online



    Teşekürler
     
  11. re1

    re1 Member

    Katılım:
    12 Nisan 2013
    Mesaj:
    196
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 3D MAX ve Knight Online



    xxxxxxx
     
  12. sacar

    sacar New Member

    Katılım:
    22 Nisan 2013
    Mesaj:
    2
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: 3D MAX ve Knight Online



    çok teşekkürler
     
  13. ByErotica

    ByErotica Member

    Katılım:
    3 Nisan 2013
    Mesaj:
    185
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 3D MAX ve Knight Online



    eyw hacım sagolasın
     
  14. tuku

    tuku Member

    Katılım:
    16 Nisan 2012
    Mesaj:
    508
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 3D MAX ve Knight Online



    güzel paylaşım teşekkürler
     
  15. Che

    Che Member

    Katılım:
    3 Nisan 2013
    Mesaj:
    470
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: 3D MAX ve Knight Online



    tskler
     
  16. E.m.R.a.H

    E.m.R.a.H Active Member

    Katılım:
    11 Ocak 2012
    Mesaj:
    12,978
    Beğeniler:
    14
    Ödül Puanları:
    38
    Cevap: 3D MAX ve Knight Online



    Yorumlarınız için teşekkürler
     
  17. glacius

    glacius Member

    Katılım:
    1 Aralık 2012
    Mesaj:
    145
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: 3D MAX ve Knight Online



    Dikkatimi çekti doğrusu, inceleyeyim en azından.. Birşeyler yapacağımı sanmıyorum ama :)
     
  18. 4RP

    4RP Member

    Katılım:
    15 Mart 2012
    Mesaj:
    75
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: 3D MAX ve Knight Online



    Teşekkürler.
     
  19. 3rva

    3rva Active Member

    Katılım:
    10 Nisan 2013
    Mesaj:
    5,581
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Cevap: 3D MAX ve Knight Online



    tskler .batu
     
  20. E.m.R.a.H

    E.m.R.a.H Active Member

    Katılım:
    11 Ocak 2012
    Mesaj:
    12,978
    Beğeniler:
    14
    Ödül Puanları:
    38
    Cevap: 3D MAX ve Knight Online



    Bu kadar ilgi çekeceğini hiç düşünmemiştim :D Teşekkürler yorumlar için
     

Bu Sayfayı Paylaş