1. Ko-Fox.Com'a Hoşgeldiniz..
    Duyuruyu Kapat

Bir kaç Basit Launcher Ekranı Resmi

'Görsel Effect & Grafik Paylaşımları' forumunda B-Harwey tarafından 18 Kasım 2013 tarihinde açılan konu

  1. B-Harwey

    B-Harwey Member

    Katılım:
    9 Ağustos 2013
    Mesaj:
    723
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Merhaba değerli Ko-Fox Ailesi, yıllar önce yaptığım bir kaç launcher ekran resimi elime geçti. Hoşuna giden olursa diye paylaşayım kullanılsın dedim.Gerçi artık daha profesyonel Launcher editleme yöntemi var ama olsun eski stili kullananlar daha çok :)





    Resimler;



    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..










    Bu da hepsini barındıran Dosya tek link multi ile ;



    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..
     
  2. BizHerTrabzon61

    BizHerTrabzon61 New Member

    Katılım:
    5 Ağustos 2013
    Mesaj:
    0
    Beğeniler:
    2
    Ödül Puanları:
    2
    Cevap: Bir kaç Basit Launcher Ekranı Resmi



    Güzel mi saoll
     
  3. KORDON

    KORDON Member

    Katılım:
    19 Eylül 2013
    Mesaj:
    75
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: Bir kaç Basit Launcher Ekranı Resmi



    tesekkurler kardesım
     
  4. CUCE-KO.NET

    CUCE-KO.NET Member

    Katılım:
    26 Ağustos 2012
    Mesaj:
    907
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Bir kaç Basit Launcher Ekranı Resmi



    tyyyyyyyyy
     
  5. MoseLey

    MoseLey Member

    Katılım:
    21 Ekim 2013
    Mesaj:
    361
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Bir kaç Basit Launcher Ekranı Resmi



    teşekkürler
     
  6. AliCemAtmc

    AliCemAtmc Member

    Katılım:
    10 Mayıs 2013
    Mesaj:
    361
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Bir kaç Basit Launcher Ekranı Resmi



    tesekkurler kardesım paylasımlarınızın devamını dılerız
     
  7. MANEATER

    MANEATER Member

    Katılım:
    4 Haziran 2013
    Mesaj:
    432
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Bir kaç Basit Launcher Ekranı Resmi



    tyyyyyyyyyy
     
  8. mykol349

    mykol349 Member

    Katılım:
    17 Ocak 2013
    Mesaj:
    933
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Bir kaç Basit Launcher Ekranı Resmi



    bakalım
     
  9. t1meout

    t1meout Member

    Katılım:
    18 Şubat 2013
    Mesaj:
    731
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Bir kaç Basit Launcher Ekranı Resmi



    tesekkurler ozgur
     
  10. nostalgia

    nostalgia Member

    Katılım:
    7 Şubat 2013
    Mesaj:
    465
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Bir kaç Basit Launcher Ekranı Resmi



    teşekkurler
     
  11. CHROME

    CHROME Active Member

    Katılım:
    8 Eylül 2012
    Mesaj:
    1,379
    Beğeniler:
    2
    Ödül Puanları:
    38
    Cevap: Bir kaç Basit Launcher Ekranı Resmi



    teşekkürler
     
  12. TheKinqDewiL

    TheKinqDewiL Member

    Katılım:
    30 Mayıs 2012
    Mesaj:
    560
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Bir kaç Basit Launcher Ekranı Resmi



    ty knka :D
     
  13. DarkParadisE

    DarkParadisE Member

    Katılım:
    14 Mart 2013
    Mesaj:
    924
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Bir kaç Basit Launcher Ekranı Resmi



    Teşekkürler
     
  14. ProGameRs

    ProGameRs Member

    Katılım:
    16 Eylül 2012
    Mesaj:
    587
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: Bir kaç Basit Launcher Ekranı Resmi



    Teşekkürler
     
  15. asdfgh40

    asdfgh40 Member

    Katılım:
    14 Ekim 2012
    Mesaj:
    275
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Bir kaç Basit Launcher Ekranı Resmi



    ++++++++++++++++++++++++++++
     
  16. wercil07

    wercil07 Member

    Katılım:
    7 Kasım 2013
    Mesaj:
    118
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Bir kaç Basit Launcher Ekranı Resmi



    merak ettim.
     
  17. iLGe

    iLGe Member

    Katılım:
    27 Kasım 2013
    Mesaj:
    259
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Bir kaç Basit Launcher Ekranı Resmi



    Ne olduğuna bakayım ona göre yorum yapacağım.
     
  18. iLGe

    iLGe Member

    Katılım:
    27 Kasım 2013
    Mesaj:
    259
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Bir kaç Basit Launcher Ekranı Resmi



    Güzelde Ko ile hiç bi alakası yok..
     
  19. Mahi Can Mamati

    Mahi Can Mamati Member

    Katılım:
    1 Ocak 2014
    Mesaj:
    47
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: Bir kaç Basit Launcher Ekranı Resmi



    Teşekkürler :)
     
  20. emredeep1

    emredeep1 Member

    Katılım:
    31 Mart 2012
    Mesaj:
    358
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Bir kaç Basit Launcher Ekranı Resmi



    bakiyim :D
     

Bu Sayfayı Paylaş