DB'ye Felankor odası eklemek

'Prosedür & Query Kod Paylaşımları' forumunda HiFi tarafından 23 Nisan 2012 tarihinde açılan konu

  1. HiFi

    HiFi Member

    Katılım:
    9 Mart 2012
    Mesaj:
    575
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Felankor Yoksa

    PHP:
    insert into k_monster values (7035 'Felankor' 6200 100 0  65 250 9906205 65844 8550 7577 ,  3565 10467 6200 1700 4000 6551 300432 300431 ,  300433 3000 3000 3000 3000 3000 3000 3000 300 25 ,  45 39007 0)


    EMC ve Luferson'da Gidiş Npcleri

    PHP:
    update k_npc set ByType 127 where strname like '%helper%'

    update k_npc set strName 'Felankor Odasına Giris' where strname like '%helper%'


    MAP'ı eklemek

    PHP:
    insert into Zone_Info values (71'clanfight_b.smd               ' 13900 13900 'Felankor Area')


    K_NPC 'ye Ekle





    PHP:
    insert into k_NPC values (13010,'Cikis',30100,100,0,0,1,7,137,1,12,0,250,0,0,300000,0,0,15000,6980,69805000,1500,2,7,1000,0,0,0,2000,2000,20002000,2000,2000,2000,90,7,14,35,2000,210110,0,);



    insert into k_NPC values (1602,'Cikis',30100,100,0,0,2,0,137,1,11,0,80,0,0,10000,0,0,480,375,375,01000,0,0,1000,0,0,0,250,250,250,250250,250,250,100,5,5,5,0,0,0,0,0  );



    K_NPCPOS 'a Ekle



    PHP:
    insert into k_NPCPOS values (71,7035,1,0,0,0,0,123,123,123,123,123,123,123,123,1,1800,0,0,NULL);

    insert into k_NPCPOS values (71,13010,103,0,0,0,0,142,157,151,147138,160,154,144,1,600,0,2,'0150015501470153');

    insert into k_NPCPOS values (71,1602,103,0,0,0,0,167,124,167,124167,124,167,124,1,600,0,2,'01500155014');


    Town Kodu Havada Kalmaması için vs.



    PHP:
    insert into start_position values (71 150 150 150 150 0)




    Pach Download

    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..
     
  2. IncorrigibLe

    IncorrigibLe Member

    Katılım:
    15 Nisan 2012
    Mesaj:
    42
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Hifi Benım Db de su anda Felankor Odası Ekli Odada Çıkış Npci de var Ama tek sorun Giriş Npcsi :S bir de benım felankor zone kodum 66
     
  3. Pk-World

    Pk-World Member

    Katılım:
    20 Mart 2012
    Mesaj:
    135
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Bu Odaya Sistem Geliştirebilcek bi editör var ise eklesin [email protected] sistem dediğim örneğin bi canavardan item cıkarıp gidicek örneğin isiloondan medal cıkarıp gidilebilcek varsa yapabilcek eklesin :)
     
  4. deli39

    deli39 Active Member

    Katılım:
    30 Mayıs 2013
    Mesaj:
    1,295
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Cevap: DB'ye Felankor odası eklemek



    saol
     
  5. roker1

    roker1 Member

    Katılım:
    26 Aralık 2012
    Mesaj:
    205
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    ++++++++++
     
  6. glacius

    glacius Member

    Katılım:
    1 Aralık 2012
    Mesaj:
    145
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    eyw reyizz
     
  7. Rainmaker

    Rainmaker Member

    Katılım:
    9 Kasım 2012
    Mesaj:
    162
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: DB'ye Felankor odası eklemek



    eyvallah lazımdı
     
  8. Im4u

    Im4u Member

    Katılım:
    7 Eylül 2012
    Mesaj:
    139
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Teşekkürler
     
  9. Im4u

    Im4u Member

    Katılım:
    7 Eylül 2012
    Mesaj:
    139
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Teşekkürler
     
  10. -hay@let-

    [email protected] Member

    Katılım:
    22 Mayıs 2013
    Mesaj:
    229
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: DB'ye Felankor odası eklemek



    eywallah
     
  11. think

    think Member

    Katılım:
    6 Temmuz 2013
    Mesaj:
    84
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: DB'ye Felankor odası eklemek



    asğolsaın
     
  12. Venceremos

    Venceremos Member

    Katılım:
    9 Temmuz 2013
    Mesaj:
    207
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: DB'ye Felankor odası eklemek



    Teşekkürler
     
  13. ariza61

    ariza61 Member

    Katılım:
    5 Temmuz 2013
    Mesaj:
    360
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: DB'ye Felankor odası eklemek



    ++++++++++++++++++++++++++
     
  14. Venceremos

    Venceremos Member

    Katılım:
    9 Temmuz 2013
    Mesaj:
    207
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: DB'ye Felankor odası eklemek



    Npc falan tamam fakat giriş yapamıyorum neden?
     
  15. Badlife

    Badlife Member

    Katılım:
    27 Temmuz 2013
    Mesaj:
    58
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: DB'ye Felankor odası eklemek



    Teşekkürler
     
  16. mykol349

    mykol349 Member

    Katılım:
    17 Ocak 2013
    Mesaj:
    933
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: DB'ye Felankor odası eklemek



    Sağol
     
  17. INSOMNIA

    INSOMNIA Member

    Katılım:
    22 Temmuz 2013
    Mesaj:
    281
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: DB'ye Felankor odası eklemek



    teşekkürlerrrr
     
  18. brunswick

    brunswick Member

    Katılım:
    13 Nisan 2013
    Mesaj:
    92
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: DB'ye Felankor odası eklemek



    eywalllahhhh
     
  19. KNGaming

    KNGaming Member

    Katılım:
    30 Temmuz 2013
    Mesaj:
    65
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: DB'ye Felankor odası eklemek



    teşkrler ..
     
  20. efem67

    efem67 Member

    Katılım:
    14 Ekim 2012
    Mesaj:
    34
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: DB'ye Felankor odası eklemek



    ++++++++++++
     

Bu Sayfayı Paylaş