Foruma giriş yap

Kullanıcı adı:       Parola:            


 
 

  1. Yeni Dosya İndirme Sistem Aktif.Link

    Duyuruyu Kapat

DEV KAMPANYA- FUL KURULUM- Bdw , Jr,1vs1,Dm,Saymalı Quest +Güncel Soacsv45 ÜCRETSÎZ

'Dedicated | VPS | Hosting Alım-Satım' forumunda vanhelsingxx tarafından 13 Mayıs 2017 tarihinde açılan konu

  1. vanhelsingxx Moderatör Site Yetkilisi

    • Kayıtlı Üye
    • Moderatör
    Katılım:
    30 Ağustos 2012
    Mesaj:
    922
    Beğeniler:
    14

    [​IMG]

    [​IMG]
    Bizi Neden Tercih Etmelisiniz ?

    [​IMG]
    [​IMG]
    Peki Sunucu Aldıgımda İçinde Neler Var ?

    [​IMG]
    TEST SUNUCUMUZDAN MASAÜSTÜ GÖRÜNTÜSÜ !
    [​IMG]

    FIRSAT Kampanyalarımız !
    [​IMG]
    2 AY ÖDE 3 AY KULLAN

    (2 AY ALANA 1 AY BİZDEN )

    [​IMG]
    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    19xx SB-ACS ( KENDİ YAZILIMIMIZ OLAN ANTİ CHEAT )

    [​IMG]

    [​IMG]
    Sunucumuzun Performansini Görmek istermisiniz ?

    [​IMG]

    Güclü Alt YAPI
    ÖZEL KORUMA SİSTEMİ !
    7x24 Canlı Destek
    SALDIRI KORUMASI

    [​IMG]

    Aklınıza Takılan Sorular Var Biliyoruz
    [​IMG]
      • Serveri Actım Ama Bilgim Yok Bana Yardımcı Oluncak mı ?
    Evet Server Acmayi Bilmeseniz Bile Size Herseyi Gösteriyoruz Zaten Size Full Hazir Bir sekilde Teslim Ediyoruz Size Sadece Oyunu ACIP User Cekmek Kalıyor.

    [​IMG]



      • Serveri Actım Peki Serverim Saldırılara Karsı Korumasi Var Mı ?
    Serverinizi Actıgınızda Hiçbir Sekilde Kimse Size Saldırı Düzenleyemez Bunu Engellemek için Elimizde Firewall Sistemlerimiz Mevcut Bunun Garantisini Size Veriyoruz


    [​IMG]

      • Peki Istedigim Zaman Database Degistirebilirmiyim ?
    Tabiki istediginiz Zaman HOMEKO-PK-ANDREAM Databaselerini Kullanabilirsiniz

    [​IMG]
    • Peki Bi Problem Yasadıgımda Her Zaman Size Ulasabilirmiyim ?
    Bize Skype , Canlı Destekten Ulasabilirsiniz Ayrica Telefon Numaralarımızdan 7/24 Saat Ulasim Saglayabilirsiniz


    [​IMG]

    FİRMAMIZIN YAZILIMI OLAN
    ÖZEL SB-ACS ( ANTİ KORUMA )
    %100 DUPE-HİLE ENGELLİ

    [​IMG]

    CIKAN HİLELERE KARSI SIK SIK SİSTEMİMİZE GÜNCELLEMELER YAPILMAKTADIR.

    StorBilişim Egitim Videolarımız Sadece Bizim Firmamıza Özel Bir Yapılandırmadır






    Kalan Diger Videolarımızı Youtubeden
    Bu LİNK Ulasabilirsiniz
    TIKLA !


    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]


    1000 Mpbs internet Baglantysy Mevcuttur
    Ve AKLINIZA Gelemeyecek Özellikler ve Yenilikler Sizlerle
    Daha Fazlasi için Bizimle iletisime Gecin....!


    [​IMG]

    [​IMG]
    [​IMG]


    KENDİ SUNUCUNUZU YÖNETİN ! İSTEDİGİN ZAMAN SUNUCUNU RESETLE !
    [​IMG]





     
    Son düzenleme: 20 Ekim 2017 07:19
    #1
    dreamhit bunu beğendi.
  2. yusuf55 Kayıtlı Üye

    • Kayıtlı Üye
    Katılım:
    13 Mayıs 2017
    Mesaj:
    93
    Beğeniler:
    0

    Cevap: StorBilisim.Com[ KnightOnline-Metin2-TeamSpeak3 Hizmetleri]•BU KAMPANYA KACMAZ ! • Sorunsuz H

    Ozel databaseleri olsun ekibi olsun cok iyiler bu konuda daha iyilerini bulmak cok zor ben server aldim hicde pisman degilim teknik destek her zaman her saatte ilgileniyor cani gonulden kutluyorum insallah hep boyle dwvam edersiniz ... :). 198.27.105.46.
     
    #2
  3. sukru3807 Kayıtlı Üye

    • Kayıtlı Üye
    Katılım:
    31 Mart 2016
    Mesaj:
    260
    Beğeniler:
    0

    Cevap: StorBilisim.Com[ KnightOnline-Metin2-TeamSpeak3 Hizmetleri]•BU KAMPANYA KACMAZ ! • Sorunsuz H

    Bende bi ara almıştım cok memnun kaldım teknik desteği cok iyi 198.27.105.39
    işlerimi hallediyim tekrar alıcam iyi günler.
     
    #3
  4. GkhnSkry Vip Master

    • Kayıtlı Üye
    • ViP Master
    Katılım:
    20 Ocak 2014
    Mesaj:
    439
    Beğeniler:
    2

    Cevap: StorBilisim.Com[ KnightOnline-Metin2-TeamSpeak3 Hizmetleri]•BU KAMPANYA KACMAZ ! • Sorunsuz H

    ben daha yeni yım ama çok memlunum
     
    #4
  5. vanhelsingxx Moderatör Site Yetkilisi

    • Kayıtlı Üye
    • Moderatör
    Katılım:
    30 Ağustos 2012
    Mesaj:
    922
    Beğeniler:
    14

    Cevap: StorBilisim.Com[ KnightOnline-Metin2-TeamSpeak3 Hizmetleri]•BU KAMPANYA KACMAZ ! • Sorunsuz H

    Degerli Yorumlarınız İçin Cok Tesekkür Ederiz. :)
     
    #5
  6. erhanejder Kayıtlı Üye

    • Kayıtlı Üye
    Katılım:
    3 Ocak 2017
    Mesaj:
    1,433
    Beğeniler:
    0

    Cevap: StorBilisim.Com[ KnightOnline-Metin2-TeamSpeak3 Hizmetleri]•BU KAMPANYA KACMAZ ! • Sorunsuz H

    öncelikle ilgi alakanızdan dolayı cok teşşekkür ediyorum öditörleriniz cok yardımcı oluyor soacs v40 cok iyi oldu devam eden çalışmalarınızın erken bitmesini bekliyoruz. ejderko.net
     
    #6
  7. effem4 PHP CODER

    • Kayıtlı Üye
    Katılım:
    24 Nisan 2016
    Mesaj:
    107
    Beğeniler:
    0

    Cevap: StorBilisim.Com[ KnightOnline-Metin2-TeamSpeak3 Hizmetleri]•BU KAMPANYA KACMAZ ! • Sorunsuz H

    Its a nice service. Short time to answer. and they are able to support you 24/7.
    Im from colombia.
    Congratz nice service man
     
    #7
  8. racingwheel Kayıtlı Üye

    • Kayıtlı Üye
    Katılım:
    8 Şubat 2013
    Mesaj:
    259
    Beğeniler:
    37

    Cevap: StorBilisim.Com[ KnightOnline-Metin2-TeamSpeak3 Hizmetleri]•BU KAMPANYA KACMAZ ! • Sorunsuz H

    İlgililer. Sunucularda problem yok, teşekkürler. Sabah 6'ya kadar uğraştılar bir sorun için sağ olsunlar.
     
    #8
  9. vanhelsingxx Moderatör Site Yetkilisi

    • Kayıtlı Üye
    • Moderatör
    Katılım:
    30 Ağustos 2012
    Mesaj:
    922
    Beğeniler:
    14

    Cevap: StorBilisim.Com[ KnightOnline-Metin2-TeamSpeak3 Hizmetleri]•BU KAMPANYA KACMAZ ! • Sorunsuz H

    Desteklerinizden Dolayı Tesekkür Ederim. :)
     
    #9
  10. vanhelsingxx Moderatör Site Yetkilisi

    • Kayıtlı Üye
    • Moderatör
    Katılım:
    30 Ağustos 2012
    Mesaj:
    922
    Beğeniler:
    14

    Cevap: StorBilisim.Com[ KnightOnline-Metin2-TeamSpeak3 Hizmetleri]•BU KAMPANYA KACMAZ ! • Sorunsuz H



    Thank you man :)
     
    #10
  11. yusufbergal10 Kayıtlı Üye

    • Kayıtlı Üye
    Katılım:
    31 Ağustos 2013
    Mesaj:
    190
    Beğeniler:
    0

    Cevap: StorBilisim.Com[ KnightOnline-Metin2-TeamSpeak3 Hizmetleri]•BU KAMPANYA KACMAZ ! • Sorunsuz H

    storm bilisim gercekten her anlamda kaliteli bi sirket her konuda yardimci oluyolar saolsun sunucularinda hicbi problem yasamadm her konuda destek aldim tesekkurler hizmetleriniz gercekten basarili .
     
    #11
  12. vanhelsingxx Moderatör Site Yetkilisi

    • Kayıtlı Üye
    • Moderatör
    Katılım:
    30 Ağustos 2012
    Mesaj:
    922
    Beğeniler:
    14

    Cevap: StorBilisim.Com[ KnightOnline-Metin2-TeamSpeak3 Hizmetleri]•BU KAMPANYA KACMAZ ! • Sorunsuz H

    Teşekkürler Elimizden geleni yapmaya calişiyoruz
     
    #12
  13. storbilisim Kayıtlı Üye

    • Kayıtlı Üye
    Katılım:
    19 Nisan 2017
    Mesaj:
    29
    Beğeniler:
    0

    Cevap: StorBilisim.Com[ KnightOnline-Metin2-TeamSpeak3 Hizmetleri]•BU KAMPANYA KACMAZ ! • Sorunsuz H

    BU AYA ÖZEL YENİ KAMPANYALARIMIZ 2-3 GÜN İÇERİSİNDE YAYINLANACAKTIR
     
    #13
  14. storbilisim Kayıtlı Üye

    • Kayıtlı Üye
    Katılım:
    19 Nisan 2017
    Mesaj:
    29
    Beğeniler:
    0

    Cevap: StorBilisim.Com[ KnightOnline-Metin2-TeamSpeak3 Hizmetleri]•BU KAMPANYA KACMAZ ! • Sorunsuz H

    KISA SÜRE İÇERİSİNDE 19XX 20XX SATİŞLARİMİZ SİZ DEGERLİ MÜŞTERİLERİMİZİN HİZMETİNE SUNULACAKTIR
     
    #14
  15. vanhelsingxx Moderatör Site Yetkilisi

    • Kayıtlı Üye
    • Moderatör
    Katılım:
    30 Ağustos 2012
    Mesaj:
    922
    Beğeniler:
    14

    KO-FOX.COM FORUMUNDA BANNERİMİZ AKTİF OLMUSTUR
     
    #15
  16. dokuztug Kayıtlı Üye

    • Kayıtlı Üye
    Katılım:
    15 Ocak 2014
    Mesaj:
    27
    Beğeniler:
    1

    Bir Sunucu aldım . Şimdilik herşey yolunda gidiyor. İlgi ve Alakanız için teşekkür ederim.
     
    #16
    vanhelsingxx bunu beğendi.
  17. GkhnSkry Vip Master

    • Kayıtlı Üye
    • ViP Master
    Katılım:
    20 Ocak 2014
    Mesaj:
    439
    Beğeniler:
    2

    ilgi çok güzel tavsiye
     
    #17
    vanhelsingxx bunu beğendi.
  18. vanhelsingxx Moderatör Site Yetkilisi

    • Kayıtlı Üye
    • Moderatör
    Katılım:
    30 Ağustos 2012
    Mesaj:
    922
    Beğeniler:
    14

    Teşekkürler Güzel yorumunuz için Elimizden gelen en iyi hizmeti sizlere sunuyoruz...
     
    #18
    dreamhit bunu beğendi.
  19. ReTuRnOfTheHaL1L Aktif Üye

    Katılım:
    8 Mayıs 2012
    Mesaj:
    689
    Beğeniler:
    7

    HAYIRLI SATİŞLAR DİLERİZ ÇOK GZL FİRMA!
     
    #19
    vanhelsingxx bunu beğendi.
  20. vanhelsingxx Moderatör Site Yetkilisi

    • Kayıtlı Üye
    • Moderatör
    Katılım:
    30 Ağustos 2012
    Mesaj:
    922
    Beğeniler:
    14

    Teşekkürler Güzel Yorumunuz için Müşterilerimizin Yüzü Gülmesi için Elimizden gelen herşeyi yapiyoruz
     
    #20

Konuyu Okuyan Üyeler ( 11 )

  1. vanhelsingxx
  2. hfexpress21
  3. micro1244
  4. hahiho
  5. leqendruthless
  6. lnsomnia
  7. Unrighteous
  8. Hsnayd55
  9. MuratAlver
  10. AnalysisKO
  11. CaWa16

Bu Sayfayı Paylaş