Hazır Odbc ve İniler + Kullanımı ve Resimli Anlatım

'Server Kurulumu' forumunda PrenS tarafından 3 Haziran 2013 tarihinde açılan konu

  1. PrenS

    PrenS Member

    Katılım:
    22 Mayıs 2013
    Mesaj:
    66
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    8
    Öncelikle Aşağıdaki Linkten Hazır Odbc ve inileri indirin.



    Hazır Odbc ve İNİler.. ( Pot Silinmesi Sorunu Giderildi)

    Rar PaSS:
    Kod:
    
    
    
    UnHidden Content:
    privateserverlar.blogspot.com






    NOT: Bu Odbc ve iniler DB ismi kn_online oLarak Hazırlanmıştır..





    KURULUM:


    İndirdiğiniz dosyaları rar'dan çıkartınız.. Çıkardıktan Sonra " Oto Odbc " Dosyası içindeki regedit dosyasına 2 kere tıklayın ve karşınıza gelen ekranda tamam deyiniz.



    Tamam dedikten sonra Başlat > Denetim MAsası > Yönetimsel Araçlar > Veri Kaynakları (ODBC) 'a giriyoruz..



    Girdikten sonra yukarıdaki sekmelerden " SİSTEM DNS " yi seçiyoruz. Seçtikten sonra alttaki alanda;

    data

    Kdata

    KN_Data

    kn_online

    Knight

    Knight_Account

    Knight_Data

    LocalServer

    Sknight

    oLacaktır.. Bunlar var ise doğru yapmışız demektir.. Geriye sadece yapılandır diyerek kendi serverımıza göre uyarlayacağız.. Ben bir tanesini örnek olarak yapacağım diğerlerini siz uyarlarsınız...

    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]




     
  2. RedkiT

    RedkiT Member

    Katılım:
    27 Mayıs 2012
    Mesaj:
    498
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Hazır Odbc ve İniler + Kullanımı ve Resimli Anlatım



    teşekkürler
     
  3. rosenrott

    rosenrott New Member

    Katılım:
    12 Haziran 2013
    Mesaj:
    25
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: Hazır Odbc ve İniler + Kullanımı ve Resimli Anlatım



    saol
     
  4. kadir2144

    kadir2144 Member

    Katılım:
    27 Nisan 2013
    Mesaj:
    110
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Hazır Odbc ve İniler + Kullanımı ve Resimli Anlatım



    tsk
     
  5. MokokoAbi

    MokokoAbi Member

    Katılım:
    20 Haziran 2013
    Mesaj:
    141
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Hazır Odbc ve İniler + Kullanımı ve Resimli Anlatım



    yav hehe
     
  6. clkclk

    clkclk Member

    Katılım:
    13 Nisan 2012
    Mesaj:
    69
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: Hazır Odbc ve İniler + Kullanımı ve Resimli Anlatım



    teşekkürler
     
  7. kauy

    kauy Member

    Katılım:
    25 Nisan 2012
    Mesaj:
    113
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Hazır Odbc ve İniler + Kullanımı ve Resimli Anlatım



    tskrler
     
  8. byselo

    byselo Member

    Katılım:
    4 Eylül 2012
    Mesaj:
    106
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Hazır Odbc ve İniler + Kullanımı ve Resimli Anlatım



    byselo, giriş için teşekkür ederiz.



    byselo, giriş için teşekkür ederiz.



    byselo, giriş için teşekkür ederiz.



    byselo, giriş için teşekkür ederiz.



    byselo, giriş için teşekkür ederiz.



    byselo, giriş için teşekkür ederiz.



    byselo, giriş için teşekkür ederiz.
     
  9. altuns

    altuns New Member

    Katılım:
    20 Haziran 2013
    Mesaj:
    12
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: Hazır Odbc ve İniler + Kullanımı ve Resimli Anlatım



    teşekkürler
     
  10. probest

    probest New Member

    Katılım:
    28 Temmuz 2013
    Mesaj:
    1
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: Hazır Odbc ve İniler + Kullanımı ve Resimli Anlatım



    teşekkürler kardeşim
     
  11. katiltr19

    katiltr19 Member

    Katılım:
    29 Ağustos 2013
    Mesaj:
    359
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Hazır Odbc ve İniler + Kullanımı ve Resimli Anlatım



    tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
     
  12. HappyLife

    HappyLife Member

    Katılım:
    7 Haziran 2013
    Mesaj:
    61
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: Hazır Odbc ve İniler + Kullanımı ve Resimli Anlatım



    ++++++++++
     
  13. canerteber1993

    canerteber1993 New Member

    Katılım:
    21 Eylül 2013
    Mesaj:
    23
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: Hazır Odbc ve İniler + Kullanımı ve Resimli Anlatım



    eyvalllahhhhhhhhhh
     
  14. 20ay308

    20ay308 Member

    Katılım:
    28 Ağustos 2012
    Mesaj:
    36
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: Hazır Odbc ve İniler + Kullanımı ve Resimli Anlatım



    qwrrrrrrrrr
     
  15. r0xone

    r0xone Member

    Katılım:
    30 Aralık 2013
    Mesaj:
    149
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Hazır Odbc ve İniler + Kullanımı ve Resimli Anlatım



    teşekkürler
     
  16. qua

    qua New Member

    Katılım:
    24 Aralık 2013
    Mesaj:
    0
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Cevap: Hazır Odbc ve İniler + Kullanımı ve Resimli Anlatım



    tyyy
     
  17. canturan

    canturan Member

    Katılım:
    7 Mayıs 2013
    Mesaj:
    524
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Hazır Odbc ve İniler + Kullanımı ve Resimli Anlatım



    tesekkrrr
     
  18. PersaPolis01

    PersaPolis01 Member

    Katılım:
    2 Temmuz 2013
    Mesaj:
    54
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: Hazır Odbc ve İniler + Kullanımı ve Resimli Anlatım



    süper süperrrr
     
  19. rabia123

    rabia123 Member

    Katılım:
    26 Ocak 2014
    Mesaj:
    49
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: Hazır Odbc ve İniler + Kullanımı ve Resimli Anlatım



    tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyg
     
  20. ShockWavE30

    ShockWavE30 Member

    Katılım:
    20 Eylül 2012
    Mesaj:
    78
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: Hazır Odbc ve İniler + Kullanımı ve Resimli Anlatım



    tşkler
     

Bu Sayfayı Paylaş