1. Ko-Fox.Com'a Hoşgeldiniz..
    Duyuruyu Kapat

iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin

'Server Kurulumu' forumunda XtremE tarafından 2 Şubat 2015 tarihinde açılan konu

  1. XtremE

    XtremE Active Member

    Katılım:
    31 Ağustos 2013
    Mesaj:
    1,300
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Merhaba Arkaşlar No-İp Kapandığı İçin Sizlere DuckDNS'Yi Sunuyorum Özeliklede Bu İşe Yeni Başlayanlar İçin İyi olacağını Düşündüm



    Gelelim Konuya (ÖZETLEME Bİ ANLATIMDIR)



    Wep Sitesi
    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..
    İndirilmesi Gereken Program
    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..








    Resimli Anlatım







    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..
     
  2. bilcom

    bilcom Member

    Katılım:
    12 Eylül 2015
    Mesaj:
    209
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    +++++++++++
     
  3. XtremE

    XtremE Active Member

    Katılım:
    31 Ağustos 2013
    Mesaj:
    1,300
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    konu güncel
     
  4. erkutt0007

    erkutt0007 Member

    Katılım:
    3 Aralık 2015
    Mesaj:
    45
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    +++++++++++++++++++++
     
  5. protech

    protech New Member

    Katılım:
    23 Aralık 2015
    Mesaj:
    15
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    ++++++++++++++
     
  6. Afreony

    Afreony Member

    Katılım:
    17 Haziran 2015
    Mesaj:
    54
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    ++++++++++++++++dfsdf
     
  7. enes1993

    enes1993 Member

    Katılım:
    1 Mayıs 2012
    Mesaj:
    392
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    ne buuuuuuu
     
  8. sezer1991

    sezer1991 Member

    Katılım:
    25 Şubat 2014
    Mesaj:
    294
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    saol
     
  9. LostMan

    LostMan Member

    Katılım:
    15 Aralık 2015
    Mesaj:
    780
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    teşekkürler
     
  10. canturan

    canturan Member

    Katılım:
    7 Mayıs 2013
    Mesaj:
    524
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    tesekkürler
     
  11. vanhelsingxx

    vanhelsingxx Member

    Katılım:
    30 Ağustos 2012
    Mesaj:
    828
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    eywallah...
     
  12. zafer199306

    zafer199306 Member

    Katılım:
    23 Eylül 2014
    Mesaj:
    467
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    jhgfgfhgjhsdffgtryuyuoujhjghjtggth
     
  13. mrseko

    mrseko Member

    Katılım:
    21 Temmuz 2015
    Mesaj:
    88
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    terkkürlkerrrrrrrrrrrrrr
     
  14. mrseko

    mrseko Member

    Katılım:
    21 Temmuz 2015
    Mesaj:
    88
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    Teşekkürler
     
  15. gtavcmcd

    gtavcmcd New Member

    Katılım:
    8 Mayıs 2012
    Mesaj:
    21
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
     
  16. bugs

    bugs Member

    Katılım:
    22 Nisan 2012
    Mesaj:
    79
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    teşekkürler
     
  17. slmblk51

    slmblk51 Member

    Katılım:
    15 Temmuz 2014
    Mesaj:
    839
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..
    sadsadsadsadsadsadsa
     
  18. verructes

    verructes Member

    Katılım:
    21 Aralık 2015
    Mesaj:
    100
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    denememmemem
     
  19. GkhnSkry

    GkhnSkry Member

    Katılım:
    20 Ocak 2014
    Mesaj:
    426
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    TEŞEKKÜRLER
     
  20. yasa23

    yasa23 Member

    Katılım:
    29 Kasım 2015
    Mesaj:
    332
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    tskr
     

Bu Sayfayı Paylaş