iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin

'Server Kurulumu' forumunda XtremE tarafından 2 Şubat 2015 tarihinde açılan konu

  1. alperagosss

    alperagosss New Member

    Katılım:
    28 Ekim 2016
    Mesaj:
    22
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    ++++
     
  2. alperagosss

    alperagosss New Member

    Katılım:
    28 Ekim 2016
    Mesaj:
    22
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    Ayrıca no-ip devri bittigi falan yok no-ip kullanım ve kullanım stabilizesi olarak oldukça iyidir. BU Gibi dns sunucuları zenmate gibi vps sunuculara benzetebilirsiniz eger dynamic dns ' inizi statice çevirmek istiyorsanız secim yapacagınız bu gibi kuruluşlkar oldukca önemldir. Örneğin ücretsiz veri trafigi hakkı oldukça düşük duck dns 'i kullanmaya basladiginiz da ilerleyen zamanlarda yavaslamalar olacaktir no-ip sunucuları daha fazla oldugundan duck dns ten fazla perofrmans vermektedir , herşeyi geçtim eğerki kendi uploadınız düşükse böyle işlere hic girmeyin minimum 10 mbit uploadınız varsa adam akıllı sw açabilrsiniz. onun altındaki değerler böyle sistemlerde hafif bi yüklenmede cortlar örnegin ddos yediginiz an iş biter kaldıki no-ip bu konuda zaten size bilgisayarınız icin özel koruma hizmeti saglamakta ücretsiz olarak aynı anda hem bilgisayarınızı hem de sunucu portlarınızı korumanıza gerek kalmaz.
     
  3. absolid

    absolid Member

    Katılım:
    5 Mayıs 2015
    Mesaj:
    82
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    teşekkürler
     
  4. Ali Serkan

    Ali Serkan New Member

    Katılım:
    29 Aralık 2015
    Mesaj:
    12
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    +++++++
     
  5. janavar22

    janavar22 Member

    Katılım:
    2 Kasım 2016
    Mesaj:
    55
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    sagol
     
  6. DragoLive

    DragoLive New Member

    Katılım:
    7 Kasım 2016
    Mesaj:
    7
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    teşekkür ederim
     
  7. dragon123

    dragon123 Member

    Katılım:
    9 Kasım 2016
    Mesaj:
    228
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    teşekkürrr
     
  8. enginlive

    enginlive New Member

    Katılım:
    9 Kasım 2016
    Mesaj:
    1
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    teşekkürer
     
  9. yakijiklim

    yakijiklim Member

    Katılım:
    28 Ekim 2016
    Mesaj:
    117
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    ++++++++++++++++++++++
     
  10. kaantur3

    kaantur3 Member

    Katılım:
    2 Kasım 2013
    Mesaj:
    109
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE
     
  11. tasomaster100

    tasomaster100 Member

    Katılım:
    16 Haziran 2015
    Mesaj:
    370
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    ++++++++++++++++
     
  12. HymenalosLacces

    HymenalosLacces Member

    Katılım:
    13 Eylül 2016
    Mesaj:
    162
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    +++++++++++++++++++++
     
  13. 4JacKDanieLs

    4JacKDanieLs Member

    Katılım:
    18 Ağustos 2013
    Mesaj:
    103
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    +++++++++++++++
     
  14. modyas

    modyas Member

    Katılım:
    30 Ağustos 2013
    Mesaj:
    289
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    tesekkurler
     
  15. bydewil

    bydewil Member

    Katılım:
    5 Ağustos 2012
    Mesaj:
    72
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    eyvvallah
     
  16. neovo06

    neovo06 Member

    Katılım:
    8 Ocak 2015
    Mesaj:
    76
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    sssss
     
  17. LejYoneR

    LejYoneR Member

    Katılım:
    5 Ağustos 2013
    Mesaj:
    33
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    ++++++++++++++++
     
  18. wampirix

    wampirix Member

    Katılım:
    12 Ocak 2017
    Mesaj:
    45
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    Tesekkurler
     
  19. alici31

    alici31 Member

    Katılım:
    24 Ağustos 2014
    Mesaj:
    72
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    ++++++++++++++++++++++
     
  20. erdal000

    erdal000 Member

    Katılım:
    16 Eylül 2012
    Mesaj:
    622
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: iP-SABİTLEME 2015 No-İp devri Btiği İçin



    tesekkur
     

Bu Sayfayı Paylaş