Foruma giriş yap

Kullanıcı adı:       Parola:            


 
 

  1. Yeni Dosya İndirme Sistem Aktif.Link

    Duyuruyu Kapat

PK Server KnightGamerS | Yeni PK Sunucu Odysseia ! | Beta Online| Official 4 Ağustos Cuma 19:00 Online !

'Server Tanıtımı' forumunda R3aLisT tarafından 20 Şubat 2016 tarihinde açılan konu

  1. R3aLisT V.I.P Üye

    Katılım:
    25 Mart 2013
    Mesaj:
    185
    Beğeniler:
    24

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    KnightGamerS Yeni Sunucu Odysseia

    Beta : Online ...!
    Official : 4 Ağustos Cuma 19:00

    Yerinizi Almayı Unutmayın ...!

    [​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    [​IMG]

    Özellikle Dikkate Alınız Söz Konusu Sizin Emeğiniz...!

    Biz KnightGamerS Yıların Deneyimi İle Sizlere 7/24 Online Bir Oyun Kesintisiz KnightOnline Heyecanı Pk Adaleti
    7/24 Oyun İçi Veya Fecabook Mesaj Yolu İle Yetkililer İle İletişim Kısacası Bizim Gibi Sizinede
    Vereceğiniz Emeği Koruyup Ve Hak Ettiğiniz Değeri Sunmak İçin Büyük Bir Aile Kuruyoruz...!
    Bunu Çok Bilindik Ve Boş Bir Yazı Olarak Görmeyiniz Oyun Ve Güvenlik Alt Yapımız Ve Hizmet Kalitesi
    Bizi Anlamanıza Yardımcı Olacaktır. Şimdiden Hoş Geldiniz KnightGamerS ...!


    GENEL ÖZELLİKLER

    -Tamamen RonarkLand Üzerine Kurulu Bir Server !
    -Piyasadaki Genel Sorunları Göz Önünde Bulundurup,
    -Oyuncu Gözüyle Tasarlanmış Eşi Benzeri Olmayan Bir Oyun.
    -Tüm Job'lar Tamamen Eşit
    -Hiçbir Job Bir Diğerinden İtem Farkı Olmadıkça Üstün Değil
    -Bu Macerada Sende Yanımızda Ol, Tarafını Seç ve Savaşmaya Başla ...
    -Adil ve Tarafsız Bir Oyun İçin KnightGamerS.NET Hizmetinizde..!


    PANEL ÖZELLİKLERİ

    *Oyuncu Skil Stat Görebilme.
    *Oyuncuların İnventory Görünütleme
    *Tüm Event Saatleri Başlangıc Ve Bitiş Saatleri
    *Online Oyuncu Sayısı Ve Online Yetkili Kontrolu
    *Ve Birçok Özellik Aşağıdaki Linkten Paneli Ziyaret Ediniz...!

    http://www.knightgamers.org/

    BİLGİLENDİRME VE GÖRÜNTÜLER

    [COLOR=rgb(0, 0, 0)]Tüm Eventler [/COLOR][COLOR=rgb(255, 0, 0)]Kc+Np[/COLOR][COLOR=rgb(0, 0, 0)] Şeklinde Ödüllendirilmektedir Tüm Eventler Mevcut Ve Eksiksiz Çalışmaktadır...![/COLOR]
    [​IMG]

    Muhteşem Tatto Aktif Son Sürüm Bir Alt Yapı
    (Kanat Gizleme Aktif...!)
    [​IMG]

    YENİ PELERİNLER...!


    [​IMG]

    [​IMG]
    OYUN İÇİ GÖRÜNTÜLER (ÖNCEKİ SUNUCUMUZ)

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

     
    Son düzenleme: 3 Ağustos 2017
    #1
  2. Ceyhun Uzun Kayıtlı Üye

    Katılım:
    31 Ocak 2014
    Mesaj:
    10
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2111 Pk 2. Sunucu Existence 26.02.2016 20:00 Online ! 2 Sunucu Aktif (Official

    güncell
     
    #2
  3. Ceyhun Uzun Kayıtlı Üye

    Katılım:
    31 Ocak 2014
    Mesaj:
    10
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2111 Pk 2. Sunucu Existence 26.02.2016 20:00 Online ! 2 Sunucu Aktif (Official

    akşam 20:00 da online offical
     
    #3
  4. R3aLisT V.I.P Üye

    Katılım:
    25 Mart 2013
    Mesaj:
    185
    Beğeniler:
    24

    Cevap: KnightGamerS v2111 Pk 2. Sunucu Existence 26.02.2016 20:00 Online ! 2 Sunucu Aktif (Official

    Ronark land base aktif.
     
    #4
  5. Ceyhun Uzun Kayıtlı Üye

    Katılım:
    31 Ocak 2014
    Mesaj:
    10
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2111 Pk 2. Sunucu Existence | Ardream - Ronark Land Base - Ronark Land | Aktif

    Güncel
     
    #5
  6. pismeret Kayıtlı Üye

    Katılım:
    14 Mart 2016
    Mesaj:
    17
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2111 Pk 2. Sunucu Existence | Ardream - Ronark Land Base - Ronark Land | Aktif

    ON NUMARA SERVER
     
    #6
  7. pismeret Kayıtlı Üye

    Katılım:
    14 Mart 2016
    Mesaj:
    17
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2111 Pk 2. Sunucu Existence | Ardream - Ronark Land Base - Ronark Land | Aktif

    +++++GÜNCEL
     
    #7
  8. pismeret Kayıtlı Üye

    Katılım:
    14 Mart 2016
    Mesaj:
    17
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2111 Pk 2. Sunucu Existence | Ardream - Ronark Land Base - Ronark Land | Aktif

    SAĞ NP LER SIFIRLANDI
     
    #8
  9. Banakomaonako Kayıtlı Üye

    Katılım:
    21 Mart 2016
    Mesaj:
    2
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2111 Pk 2. Sunucu Existence | Ardream - Ronark Land Base - Ronark Land | Aktif

    jam def ile warrior charım asaslardan malice atılmış halime 4.2 k damage attığı için bırakmak zorunda kaldığım server :dull:
     
    #9
  10. NERTHUS59 Kayıtlı Üye

    Katılım:
    15 Mart 2016
    Mesaj:
    37
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2111 Pk 2. Sunucu Existence | Ardream - Ronark Land Base - Ronark Land | Aktif

    hayırlı olsun
     
    #10
  11. mageteam903 Kayıtlı Üye

    Katılım:
    16 Nisan 2013
    Mesaj:
    255
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2111 Pk 2. Sunucu Existence | Ardream - Ronark Land Base - Ronark Land | Aktif

    +++++++++++++++++++++++++++++
     
    #11
  12. swatxx Kayıtlı Üye

    Katılım:
    12 Mart 2012
    Mesaj:
    427
    Beğeniler:
    45

    Cevap: KnightGamerS v2111 Pk 2. Sunucu Existence | Ardream - Ronark Land Base - Ronark Land | Aktif

    hayırlı olsun
     
    #12
  13. heosphoros Kayıtlı Üye

    Katılım:
    22 Kasım 2012
    Mesaj:
    105
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2111 Pk 2. Sunucu Existence | Ardream - Ronark Land Base - Ronark Land | Aktif

    Reallizzzzzzzzzzzzzzzzzzt :clapping:
     
    #13
  14. blackmoney Kayıtlı Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2016
    Mesaj:
    160
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2111 Pk 2. Sunucu Existence | Ardream - Ronark Land Base - Ronark Land | Aktif

    Günceldir ... ++++:heart:
     
    #14
  15. blackmoney Kayıtlı Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2016
    Mesaj:
    160
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2111 Pk 2. Sunucu Existence | Ardream - Ronark Land Base - Ronark Land | Aktif

    GÜNCEL FLL PK NIN ADRESİ HEMEN GİRİN BİREBİR USKO ...
     
    #15
  16. blackmoney Kayıtlı Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2016
    Mesaj:
    160
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2111 Pk 2. Sunucu Existence 26.02.2016 20:00 Online ! 2 Sunucu Aktif (Official

    FLL PK NIN TEK ADRESİ 3 YILDIR KESİNTİSİZ ONLINE ...
     
    #16
  17. blackmoney Kayıtlı Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2016
    Mesaj:
    160
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2111 Pk 2. Sunucu Existence | Ardream - Ronark Land Base - Ronark Land | Aktif

    HERŞEYİN SORUNSUZ OLDUGU BİR SERVERDA KIM OYNAMAK İSTEMEZ


    ÜSTELİK 1 E 1 USKO DATABASE...
     
    #17
  18. blackmoney Kayıtlı Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2016
    Mesaj:
    160
    Beğeniler:
    0
    #18
  19. blackmoney Kayıtlı Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2016
    Mesaj:
    160
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2111 Pk 2. Sunucu Existence | Ardream - Ronark Land Base - Ronark Land | Aktif

    Merhaba Knight Online Oyuncuları,
    KnightGamerS Version 2111 ile karşınızda. Tamamiyle PVP üzerine kurulu bu savaşta yerinizi almaya hazır olun! 1.5 Yıl yakındır db sıfırlanmadan online olan tek server yeni sunucu aktif edildi.



    Web Sitemiz : KnightGamerS

    * Kayıt: KnightGamerS
    * Client linkleri: KnightGamerS

    Facebook Sayfamız : https://www.facebook.com/KnightGamerSx

    -Server Detayları,
    * Tüm Gerekli Eşyalar Npcde.
    * Tüm hileler engelli.
    * 59/69/83 Vip Manager Juliane NPC Level Jump Kullanarak atlayabilirsiniz.

    -Aktif Zoneler
    * Ronark Land
    * Ronark Land Base
    * Ardream

    -Eventler
    * Forgetten Temple (aktif)
    * Bifrost (aktif)
    * Napies Gorge (aktif)
    * Alseids Prairie (aktif)
    * Nieds Triangle (aktif)
    * Nereid's Island (aktif)
    * Oreads (Aktif)
    * Snow War(Aktif)
    * Castle Siege War (aktif)
    * Chaos Dungeon (aktif)
    * Monster Stone (aktif)
    * Border Defanse War (aktif)
    * Juraid Mountain (aktif)
     
    #19
  20. blackmoney Kayıtlı Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2016
    Mesaj:
    160
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2111 Pk 2. Sunucu Existence | Ardream - Ronark Land Base - Ronark Land | Aktif

    Birebir usko pk server
     
    #20

Bu Sayfayı Paylaş