Foruma giriş yap

Kullanıcı adı:       Parola:            


 
 

  1. Yeni Dosya İndirme Sistem Aktif.Link

    Duyuruyu Kapat

PK Server KnightGamerS | Yeni PK Sunucu Odysseia ! | Beta Online| Official 4 Ağustos Cuma 19:00 Online !

'Server Tanıtımı' forumunda R3aLisT tarafından 20 Şubat 2016 tarihinde açılan konu

  1. blackmoney Kayıtlı Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2016
    Mesaj:
    160
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2132 Yeni Pk sunucu Genesis | Beta Online | Tüm zoneler aktif | Tüm pus itemler

    *16:09:2016 OFFİCİAL TARİHİ*
    *BETA ONLİNE*
    1. 5000 Knight cash + War premium
    2. 4000 Knight cash + War premium
    3. 3000 Knight cash + DC premium
    4. 2000 Knight cash + Pathos package
    5. 1000 Knight cash + Pathos package
     
  2. blackmoney Kayıtlı Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2016
    Mesaj:
    160
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2132 Yeni Pk sunucu Genesis | Beta Online | Tüm zoneler aktif | Tüm pus itemler

    a1d2a3r
    a1d2a3r4
     
  3. blackmoney Kayıtlı Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2016
    Mesaj:
    160
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2132 Yeni Pk sunucu Genesis | Beta Online | Tüm zoneler aktif | Tüm pus itemler

    http://www.ko-fox.com/server-taniti...tum-zoneler-aktif-tum-pus-itemleri-ucret.html
    ## CUMA GÜNÜ SAAT 20:00 OFFİCİAL ##
    #*BETA ONLİNE ÖDÜLLERİ*#
    - Sıralamada
    1. 5000 Knight cash + War premium
    2. 4000 Knight cash + War premium
    3. 3000 Knight cash + DC premium
    4. 2000 Knight cash + Pathos package
    5. 1000 Knight cash + Pathos package
     
  4. blackmoney Kayıtlı Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2016
    Mesaj:
    160
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2132 Yeni Pk sunucu Genesis | Beta Online | Tüm zoneler aktif | Tüm pus itemler

    *16:09:2016 OFFİCİAL TARİHİ*
    *BETA ONLİNE*
    1. 5000 Knight cash + War premium
    2. 4000 Knight cash + War premium
    3. 3000 Knight cash + DC premium
    4. 2000 Knight cash + Pathos package
    5. 1000 Knight cash + Pathos package
    *16:09:2016 OFFİCİAL TARİHİ*
    *BETA ONLİNE*
    1. 5000 Knight cash + War premium
    2. 4000 Knight cash + War premium
    3. 3000 Knight cash + DC premium
    4. 2000 Knight cash + Pathos package
    5. 1000 Knight cash + Pathos package
     
  5. blackmoney Kayıtlı Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2016
    Mesaj:
    160
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2132 Yeni Pk sunucu Genesis | Beta Online | Tüm zoneler aktif | Tüm pus itemler

    1312e2e23e
    23
    e
    23e
    2
    3e
    23e23e
     
  6. blackmoney Kayıtlı Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2016
    Mesaj:
    160
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2132 Yeni Pk sunucu Genesis | Beta Online

    http://www.ko-fox.com/server-taniti...tum-zoneler-aktif-tum-pus-itemleri-ucret.html
    ## CUMA GÜNÜ SAAT 20:00 OFFİCİAL ##
    #*BETA ONLİNE ÖDÜLLERİ*#
    - Sıralamada
    1. 5000 Knight cash + War premium
    2. 4000 Knight cash + War premium
    3. 3000 Knight cash + DC premium
    4. 2000 Knight cash + Pathos package
    5. 1000 Knight cash + Pathos package





    http://www.ko-fox.com/server-taniti...tum-zoneler-aktif-tum-pus-itemleri-ucret.html
    ## CUMA GÜNÜ SAAT 20:00 OFFİCİAL ##
    #*BETA ONLİNE ÖDÜLLERİ*#
    - Sıralamada
    1. 5000 Knight cash + War premium
    2. 4000 Knight cash + War premium
    3. 3000 Knight cash + DC premium
    4. 2000 Knight cash + Pathos package
    5. 1000 Knight cash + Pathos package
     
  7. blackmoney Kayıtlı Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2016
    Mesaj:
    160
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2132 Yeni Pk sunucu Genesis | Beta Online

    KSHMR & Tigerlily - Invisible Children

    KSHMR & Tigerlily - Invisible Children
    KSHMR & Tigerlily - Invisible ChildrenKSHMR & Tigerlily - Invisible Children
     
  8. blackmoney Kayıtlı Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2016
    Mesaj:
    160
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2132 Yeni Pk sunucu Genesis | Beta Online

    *KnightGamerS v2x Pk Server Genel özellikler*
    *Kurıan YOK
    *Holly Pot YOK
    *Ronark Land Base Dahil AKTİF
    *Akla Gele Bilecek TÜM İTEMLER AKTİF
    *Tek 1 NPC Üzerinden Lwl JUMP AKTİF
    *7/24 Oyun Güvenliği Ve Sistemi.
    *Özel Yapım Kimsede Olmayan Güvenlik SİSTEMİ
    *Usko Sistem Jpoint Alımı
    *BDW CHAOS GÜNDE 10 EVENT 100KC ÖDÜLLÜ
    *Pazar Çarşamba 10.000 Kc Ödüllü CSW SAVAŞI
    *Sabit Oto Savaş Sistemi
     
  9. blackmoney Kayıtlı Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2016
    Mesaj:
    160
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2132 Yeni Pk sunucu Genesis | Beta Online

    Ko GamerS

    Ko GamerS
     
  10. blackmoney Kayıtlı Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2016
    Mesaj:
    160
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2132 Yeni Pk sunucu Genesis | Beta Online

    Ko GamerS

    Ko GamerS
     
  11. blackmoney Kayıtlı Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2016
    Mesaj:
    160
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2132 Yeni Pk sunucu Genesis | Beta Online | Official : 16.09.2016 Cuma 20:00'da

    Ko GamerS

    Ko GamerS
     
  12. blackmoney Kayıtlı Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2016
    Mesaj:
    160
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2132 Yeni Pk sunucu Genesis | Beta Online | Official : 16.09.2016 Cuma 20:00'da

    Ko GamerS ++
     
  13. blackmoney Kayıtlı Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2016
    Mesaj:
    160
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2132 Yeni Pk sunucu Genesis | Beta Online | Official : 16.09.2016 Cuma 20:00'da

    1231231231
    23
    12
    312
    31
    23123123
     
  14. blackmoney Kayıtlı Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2016
    Mesaj:
    160
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2132 Yeni Pk sunucu Genesis | Beta Online | Official : 16.09.2016 Cuma 20:00'da

    Gm Veteran

    Gm Veteran..!
     
  15. blackmoney Kayıtlı Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2016
    Mesaj:
    160
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2132 Yeni Pk sunucu Genesis | Beta Online | Official : 16.09.2016 Cuma 20:00'da

    +400 PK AKTİF HAZIR İTEM SV
     
  16. olik1 Kayıtlı Üye

    Katılım:
    5 Aralık 2014
    Mesaj:
    67
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2132 Yeni Pk sunucu Genesis | Beta Online | Official : 16.09.2016 Cuma 20:00'da

    DEYEYEAYEAYAYAEYAEYEAYAEYEAY23232
     
  17. olik1 Kayıtlı Üye

    Katılım:
    5 Aralık 2014
    Mesaj:
    67
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2132 Yeni Pk sunucu Genesis | Beta Online | Official : 16.09.2016 Cuma 20:00'da

    GAVATARRRRR
     
  18. olik1 Kayıtlı Üye

    Katılım:
    5 Aralık 2014
    Mesaj:
    67
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2132 Yeni Pk sunucu Genesis | Beta Online | Official : 16.09.2016 Cuma 20:00'da

    dertyiiiiiiiiiiiii
     
  19. olik1 Kayıtlı Üye

    Katılım:
    5 Aralık 2014
    Mesaj:
    67
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2132 Yeni Pk sunucu Genesis | Beta Online | Official : 16.09.2016 Cuma 20:00'da

    bağcışarrrrrrrrrrrrrrrr
     
  20. olik1 Kayıtlı Üye

    Katılım:
    5 Aralık 2014
    Mesaj:
    67
    Beğeniler:
    0

    Cevap: KnightGamerS v2132 Yeni Pk sunucu Genesis | Beta Online | Official : 16.09.2016 Cuma 20:00'da

    dertyuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
     

Bu Sayfayı Paylaş