Microsoft SQL Server 2000 (Microsoft Link)

'Server Kurulumu' forumunda E.m.R.a.H tarafından 24 Kasım 2013 tarihinde açılan konu

  1. joker01050

    joker01050 Member

    Katılım:
    12 Şubat 2015
    Mesaj:
    160
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Microsoft SQL Server 2000 (Microsoft Link)



    +++++++++++++++++
     
  2. osso1

    osso1 New Member

    Katılım:
    24 Şubat 2015
    Mesaj:
    10
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: Microsoft SQL Server 2000 (Microsoft Link)



    eyvallah dost
     
  3. osso1

    osso1 New Member

    Katılım:
    24 Şubat 2015
    Mesaj:
    10
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: Microsoft SQL Server 2000 (Microsoft Link)



    win7 32 bit uyumluluk sorunu yaşıyorum yardımcı olabilecek varsa simdiden teşekkürler..
     
  4. cruis

    cruis Member

    Katılım:
    15 Aralık 2012
    Mesaj:
    76
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: Microsoft SQL Server 2000 (Microsoft Link)



    eskiler güzeldir.
     
  5. 4aksaray

    4aksaray Member

    Katılım:
    12 Mart 2015
    Mesaj:
    227
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Microsoft SQL Server 2000 (Microsoft Link)



    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
     
  6. dizzy54

    dizzy54 Member

    Katılım:
    2 Mayıs 2014
    Mesaj:
    58
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: Microsoft SQL Server 2000 (Microsoft Link)



    Teşekkürler
     
  7. nakavt

    nakavt Member

    Katılım:
    12 Mayıs 2015
    Mesaj:
    50
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: Microsoft SQL Server 2000 (Microsoft Link)



    tytytyty
     
  8. Saydek

    Saydek Member

    Katılım:
    7 Temmuz 2014
    Mesaj:
    84
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: Microsoft SQL Server 2000 (Microsoft Link)



    AMMMMMMMMMMMMMMMoraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
     
  9. srgalize35

    srgalize35 Member

    Katılım:
    14 Ocak 2013
    Mesaj:
    265
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Microsoft SQL Server 2000 (Microsoft Link)



    +++++++++++++++++++++++
     
  10. arda4200

    arda4200 Member

    Katılım:
    3 Ağustos 2015
    Mesaj:
    50
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: Microsoft SQL Server 2000 (Microsoft Link)



    eqwewqeqeqw
     
  11. vesvashannas

    vesvashannas Member

    Katılım:
    13 Ekim 2012
    Mesaj:
    981
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Microsoft SQL Server 2000 (Microsoft Link)



    teşekkürler...
     
  12. M_aTRa_X

    M_aTRa_X Active Member

    Katılım:
    11 Ocak 2014
    Mesaj:
    1,495
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Cevap: Microsoft SQL Server 2000 (Microsoft Link)



    saol
     
  13. Hs1s2

    Hs1s2 Member

    Katılım:
    24 Ağustos 2015
    Mesaj:
    65
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: Microsoft SQL Server 2000 (Microsoft Link)



    asdasdsadas
     
  14. daniel007

    daniel007 Member

    Katılım:
    11 Ocak 2013
    Mesaj:
    44
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: Microsoft SQL Server 2000 (Microsoft Link)



    teşekkurler
     
  15. bilcom

    bilcom Member

    Katılım:
    12 Eylül 2015
    Mesaj:
    209
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Microsoft SQL Server 2000 (Microsoft Link)



    ++++++++++++
     
  16. TyC

    TyC Member

    Katılım:
    30 Ekim 2012
    Mesaj:
    619
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Microsoft SQL Server 2000 (Microsoft Link)



    Teşekkürler...
     
  17. kocu1

    kocu1 Member

    Katılım:
    12 Temmuz 2015
    Mesaj:
    283
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Microsoft SQL Server 2000 (Microsoft Link)



    asdasdasdas
     
  18. pokko41

    pokko41 Member

    Katılım:
    17 Ocak 2014
    Mesaj:
    166
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Microsoft SQL Server 2000 (Microsoft Link)



    eyvallah
     
  19. GkhnSkry

    GkhnSkry Member

    Katılım:
    20 Ocak 2014
    Mesaj:
    426
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Microsoft SQL Server 2000 (Microsoft Link)



    teşekkürler
     
  20. ASDSAD1

    ASDSAD1 Member

    Katılım:
    8 Ekim 2015
    Mesaj:
    39
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: Microsoft SQL Server 2000 (Microsoft Link)



    asdassadsasadas
     

Bu Sayfayı Paylaş