1. Ko-Fox.Com'a Hoşgeldiniz..
    Duyuruyu Kapat

Oto ODBC

'Server Kurulumu' forumunda Morgana tarafından 12 Mart 2012 tarihinde açılan konu

  1. Morgana

    Morgana Legend The KO-FOX Site Yetkilisi

    Katılım:
    7 Mart 2012
    Mesaj:
    13,024
    Beğeniler:
    21
    Ödül Puanları:
    38
    Windows XP için geçerli, vista ve win7 de çalışırmı bilmiyorum.



    UnHidden Content:
    kn_online.rar


    eğer database adınız kn_online değil başka birşey ise sağ tıklayıp düzenle diyin ve kn_online olan yerleri toplu olarak kendi database adınız ile değiştirin
     
  2. saintx

    saintx Member

    Katılım:
    12 Mart 2012
    Mesaj:
    251
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Teşekkürler Tamer :)
     
  3. E.m.R.a.H

    E.m.R.a.H Active Member

    Katılım:
    11 Ocak 2012
    Mesaj:
    12,978
    Beğeniler:
    14
    Ödül Puanları:
    38
    Teşekkürler Tamer.
     
  4. 111Mutay

    111Mutay Guest

    Paylaşım için teşekkürler Tamer :)
     
  5. frht1100

    frht1100 Member

    Katılım:
    8 Haziran 2012
    Mesaj:
    408
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Oto ODBC



    Thx
     
  6. Code

    Code Member

    Katılım:
    27 Ekim 2012
    Mesaj:
    56
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    8
    Cevap: Oto ODBC



    asdasdasdasd
     
  7. KonstantinoPolis

    KonstantinoPolis Member

    Katılım:
    14 Nisan 2012
    Mesaj:
    481
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Oto ODBC



    Teşekkürler :)
     
  8. karakas1997

    karakas1997 Member

    Katılım:
    18 Mayıs 2013
    Mesaj:
    33
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    teşekkürler
     
  9. Simyone

    Simyone Member

    Katılım:
    17 Mayıs 2013
    Mesaj:
    152
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Oto ODBC



    tesekurler
     
  10. tuku

    tuku Member

    Katılım:
    16 Nisan 2012
    Mesaj:
    508
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Oto ODBC



    ++++++++++++
     
  11. DarkParadisE

    DarkParadisE Member

    Katılım:
    14 Mart 2013
    Mesaj:
    924
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Oto ODBC



    Tşkler
     
  12. mami2588

    mami2588 New Member

    Katılım:
    15 Ocak 2013
    Mesaj:
    21
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: Oto ODBC



    eyw. tamer
     
  13. muharremk123

    muharremk123 New Member

    Katılım:
    10 Haziran 2013
    Mesaj:
    1
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: Oto ODBC



    eyw
     
  14. BaLTaZaR

    BaLTaZaR Member

    Katılım:
    3 Haziran 2012
    Mesaj:
    366
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Oto ODBC



    eyw kardes
     
  15. CaWa16

    CaWa16 Member

    Katılım:
    1 Nisan 2013
    Mesaj:
    405
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: Oto ODBC



    tşkrler
     
  16. heroproject

    heroproject New Member

    Katılım:
    11 Haziran 2013
    Mesaj:
    14
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
  17. Saint

    Saint Member

    Katılım:
    10 Haziran 2013
    Mesaj:
    295
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Oto ODBC



    teşekkürler
     
  18. shadowy

    shadowy New Member

    Katılım:
    13 Mayıs 2013
    Mesaj:
    26
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: Oto ODBC



    tskurler
     
  19. RedkiT

    RedkiT Member

    Katılım:
    27 Mayıs 2012
    Mesaj:
    498
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Oto ODBC



    teşekkürler
     
  20. Kerem.Orta

    Kerem.Orta Member

    Katılım:
    16 Nisan 2012
    Mesaj:
    173
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Oto ODBC



    Teşekkürler
     

Bu Sayfayı Paylaş