Otomatik Server Dosyaları Kurucu (Filezilla+AppServ+Map Dosyaları+SOACS+S.Files vb..)

'Server Kurulumu' forumunda E.m.R.a.H tarafından 19 Nisan 2013 tarihinde açılan konu

  1. E.m.R.a.H

    E.m.R.a.H Active Member

    Katılım:
    11 Ocak 2012
    Mesaj:
    12,978
    Beğeniler:
    13
    Ödül Puanları:
    38
    Arkadaşlar bu program sayesinde server dosyalarına çok kolay birşekilde sahip olacaksınız. Programı indirdikten sonra masaüstüne çıkartınız. "ExServer" klasöründe tüm dosyaların geldiğini göreceksiniz. "Serverınızı Açınız" klasöründeki kısayollar tüm bilgisayalarları desteklemeyebilir o yüzden siz tekrardan kısayollar oluşturunuz. ​


    Peki neler var içinde?

    • - Server dosyaları full (Ebenezer,AIServer,Login Server,Aujard,İtem Manager)
    • - SOACS v7 server files ve client patch
    • - Firewall (IPFW)
    • - ExFirewallv3
    • - Gerekli Editörler (Exp Editör,İnvertory Editör,User Editör,Skill Editör)
    • - AVCI Editor Paketi (Full)
    • - Map dosyaları
    • - Savage Database v3 + Özellikler Listesi
    • - ExKOPanel v5a (Sorunsuz)
    • - AppServ Setup
    • - Filezillla Setup



    Ve işinize yarayacak dosyalar...

    Bu programı vps serverlara kurulum yaparken pratik oluyor diye kullanıyordum :)




    Download / İndir :

    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..
    Linkler değiştirildi, tavsiyem sendspace'dir.
     
  2. 3rva

    3rva Active Member

    Katılım:
    10 Nisan 2013
    Mesaj:
    5,559
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Cevap: Otomatik Server Dosyaları Kurucu (Filezilla+AppServ+Map Dosyaları+SOACS+S.Files vb..)



    tskler .......
     
  3. ravenharpy

    ravenharpy New Member

    Katılım:
    20 Nisan 2012
    Mesaj:
    21
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: Otomatik Server Dosyaları Kurucu (Filezilla+AppServ+Map Dosyaları+SOACS+S.Files vb..)



    eyvallah
     
  4. ufkdmr

    ufkdmr Member

    Katılım:
    14 Nisan 2013
    Mesaj:
    51
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: Otomatik Server Dosyaları Kurucu (Filezilla+AppServ+Map Dosyaları+SOACS+S.Files vb..)



    teşekkür ederim..
     
  5. Awersione

    Awersione Member

    Katılım:
    31 Ağustos 2012
    Mesaj:
    41
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: Otomatik Server Dosyaları Kurucu (Filezilla+AppServ+Map Dosyaları+SOACS+S.Files vb..)



    eywallah
     
  6. sladin

    sladin Member

    Katılım:
    4 Ağustos 2012
    Mesaj:
    573
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
  7. serhat19056

    serhat19056 New Member

    Katılım:
    21 Nisan 2013
    Mesaj:
    4
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: Otomatik Server Dosyaları Kurucu (Filezilla+AppServ+Map Dosyaları+SOACS+S.Files vb..)



    teşkkürler.
     
  8. beko04

    beko04 Member

    Katılım:
    3 Şubat 2013
    Mesaj:
    31
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: Otomatik Server Dosyaları Kurucu (Filezilla+AppServ+Map Dosyaları+SOACS+S.Files vb..)



    teşekkürler
     
  9. goldenilkay

    goldenilkay New Member

    Katılım:
    22 Nisan 2013
    Mesaj:
    8
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: Otomatik Server Dosyaları Kurucu (Filezilla+AppServ+Map Dosyaları+SOACS+S.Files vb..)



    teseküürrrrr
     
  10. DAVUTBEY

    DAVUTBEY Member

    Katılım:
    9 Nisan 2013
    Mesaj:
    119
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: Otomatik Server Dosyaları Kurucu (Filezilla+AppServ+Map Dosyaları+SOACS+S.Files vb..)



    Gerçekten işe yarar paylaşım teşekkürler KO-FOX :)
     
  11. sanal92

    sanal92 Member

    Katılım:
    17 Şubat 2013
    Mesaj:
    70
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: Otomatik Server Dosyaları Kurucu (Filezilla+AppServ+Map Dosyaları+SOACS+S.Files vb..)



    Teşekkür ederim ama Bu DAtabase ile kurunca hata alıyorum ben Select Karakterde Ebenezer KApat veriyor acaba nedeni neydir ?
     
  12. comon99

    comon99 New Member

    Katılım:
    28 Nisan 2013
    Mesaj:
    7
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: Otomatik Server Dosyaları Kurucu (Filezilla+AppServ+Map Dosyaları+SOACS+S.Files vb..)



    tsk
     
  13. comon99

    comon99 New Member

    Katılım:
    28 Nisan 2013
    Mesaj:
    7
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: Otomatik Server Dosyaları Kurucu (Filezilla+AppServ+Map Dosyaları+SOACS+S.Files vb..)



    ++++++++++++++++++++++
     
  14. mhmt_erc

    mhmt_erc Member

    Katılım:
    20 Nisan 2012
    Mesaj:
    69
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: Otomatik Server Dosyaları Kurucu (Filezilla+AppServ+Map Dosyaları+SOACS+S.Files vb..)



    Paylasim İcin Tesekkur Ederim Kardesim .d
     
  15. kamer

    kamer New Member

    Katılım:
    1 Mayıs 2013
    Mesaj:
    5
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: Otomatik Server Dosyaları Kurucu (Filezilla+AppServ+Map Dosyaları+SOACS+S.Files vb..)



    +++++
     
  16. aser12

    aser12 Member

    Katılım:
    20 Nisan 2013
    Mesaj:
    84
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: Otomatik Server Dosyaları Kurucu (Filezilla+AppServ+Map Dosyaları+SOACS+S.Files vb..)



    teşekkürler
     
  17. kimono

    kimono New Member

    Katılım:
    5 Mayıs 2013
    Mesaj:
    12
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: Otomatik Server Dosyaları Kurucu (Filezilla+AppServ+Map Dosyaları+SOACS+S.Files vb..)



    tyts
     
  18. falcon1115

    falcon1115 Member

    Katılım:
    4 Şubat 2013
    Mesaj:
    325
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Otomatik Server Dosyaları Kurucu (Filezilla+AppServ+Map Dosyaları+SOACS+S.Files vb..)



    +++++++++++++++
     
  19. wincher

    wincher New Member

    Katılım:
    17 Nisan 2013
    Mesaj:
    9
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: Otomatik Server Dosyaları Kurucu (Filezilla+AppServ+Map Dosyaları+SOACS+S.Files vb..)



    eyw
     
  20. TheAktepe

    TheAktepe Member

    Katılım:
    1 Aralık 2012
    Mesaj:
    209
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Otomatik Server Dosyaları Kurucu (Filezilla+AppServ+Map Dosyaları+SOACS+S.Files vb..)



    ++++++++++
     

Bu Sayfayı Paylaş