1. Ko-Fox.Com'a Hoşgeldiniz..
    Duyuruyu Kapat

[PAYLASIM] Serveriniza Özel HD Logo POWER Farkıyla

'Görsel Effect & Grafik Paylaşımları' forumunda POWER tarafından 21 Mart 2016 tarihinde açılan konu

  1. POWER

    POWER Member

    Katılım:
    2 Ekim 2013
    Mesaj:
    667
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Merhaba arkadaşlar, malum birçok arkadaşımız photoshop vs.. programlar kullanmayı bilmiyorlar o yüzden kendimce böyle birşey düşündüm yardımı olacağını zannediyorum, sizin için tasarımı yaptım yazıları yazdım siz sadece kendi server adınızı yazacaksınız ve kayıt edeceksiniz, lütfen teşekkürü çok görmeyelim paylaşım halinde alıntı yaparsanız sevinirim güle güle kullanın.



    Dosya içerisinde neler var?



    PHP:
    Psd uzantılı dosyamız (Photoshop için)

    Kullandığım yazı fontu


    Rar pass :

    PHP:
    power-ko-fox.com
    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..


    Örneğimiz burada :)



    [​IMG]
     
  2. GUNEYHAN

    GUNEYHAN Member

    Katılım:
    18 Kasım 2012
    Mesaj:
    606
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [PAYLASIM] Serveriniza Özel HD Logo POWER Farkıyla



    kardeşim sen bu işi biliyorsun, ellerine kollarına sağlık
     
  3. POWER

    POWER Member

    Katılım:
    2 Ekim 2013
    Mesaj:
    667
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [PAYLASIM] Serveriniza Özel HD Logo POWER Farkıyla





    teşekkür ederim :)
     
  4. s1m4r1k17

    s1m4r1k17 Member

    Katılım:
    22 Ocak 2015
    Mesaj:
    528
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [PAYLASIM] Serveriniza Özel HD Logo POWER Farkıyla



    Eline Koluna Sağlık Paylaşım İçin Teşekkürler
     
  5. MarKO

    MarKO Member

    Katılım:
    4 Şubat 2015
    Mesaj:
    575
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [PAYLASIM] Serveriniza Özel HD Logo POWER Farkıyla



    daha nele vardır kimbilir ;) eline saglık eser ;)
     
  6. POWER

    POWER Member

    Katılım:
    2 Ekim 2013
    Mesaj:
    667
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [PAYLASIM] Serveriniza Özel HD Logo POWER Farkıyla







    teşekkür ederim :)
     
  7. Ceyar

    Ceyar Member

    Katılım:
    28 Ocak 2016
    Mesaj:
    289
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [PAYLASIM] Serveriniza Özel HD Logo POWER Farkıyla



    tşk ettim abi sağ olasın
     
  8. Spades

    Spades Member

    Katılım:
    14 Mart 2016
    Mesaj:
    91
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: [PAYLASIM] Serveriniza Özel HD Logo POWER Farkıyla



    teşekkürler
     
  9. ErronBlack

    ErronBlack Member

    Katılım:
    18 Nisan 2013
    Mesaj:
    343
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: [PAYLASIM] Serveriniza Özel HD Logo POWER Farkıyla



    Teşekkürler
     
  10. MrProper

    MrProper Member

    Katılım:
    19 Mart 2014
    Mesaj:
    693
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [PAYLASIM] Serveriniza Özel HD Logo POWER Farkıyla



    Eline Koluna Sağlık Paylaşım İçin Teşekkürler​



     
  11. POWER

    POWER Member

    Katılım:
    2 Ekim 2013
    Mesaj:
    667
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [PAYLASIM] Serveriniza Özel HD Logo POWER Farkıyla



    Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar takıldığınız yerde sorabilirsiniz.
     
  12. panter_71

    panter_71 Active Member

    Katılım:
    12 Mart 2012
    Mesaj:
    2,051
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Cevap: [PAYLASIM] Serveriniza Özel HD Logo POWER Farkıyla



    teşekkur.
     
  13. ToruqMACTO

    ToruqMACTO Member

    Katılım:
    9 Şubat 2013
    Mesaj:
    339
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [PAYLASIM] Serveriniza Özel HD Logo POWER Farkıyla



    güzel olmuş kardeşim eline sağlık
     
  14. PPAilesi

    PPAilesi Member

    Katılım:
    21 Mart 2016
    Mesaj:
    34
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: [PAYLASIM] Serveriniza Özel HD Logo POWER Farkıyla



    TEŞEKKÜRLERRRR
     
  15. bariscan11

    bariscan11 Member

    Katılım:
    18 Kasım 2012
    Mesaj:
    267
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [PAYLASIM] Serveriniza Özel HD Logo POWER Farkıyla



    Tesekkürler
     
  16. oguzhansz

    oguzhansz New Member

    Katılım:
    3 Nisan 2016
    Mesaj:
    4
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: [PAYLASIM] Serveriniza Özel HD Logo POWER Farkıyla



    fggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
     
  17. enesklc

    enesklc Member

    Katılım:
    22 Ağustos 2015
    Mesaj:
    394
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [PAYLASIM] Serveriniza Özel HD Logo POWER Farkıyla



    sadasdsadasd
     
  18. frequency

    frequency Member

    Katılım:
    7 Eylül 2015
    Mesaj:
    175
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [PAYLASIM] Serveriniza Özel HD Logo POWER Farkıyla



    bakalımm
     
  19. yunusdemirq3

    yunusdemirq3 Member

    Katılım:
    27 Ağustos 2015
    Mesaj:
    41
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: [PAYLASIM] Serveriniza Özel HD Logo POWER Farkıyla



    teşekkür ederim
     
  20. Goto566

    Goto566 Active Member

    Katılım:
    8 Nisan 2012
    Mesaj:
    1,092
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Cevap: [PAYLASIM] Serveriniza Özel HD Logo POWER Farkıyla



    Teşekkürler
     

Bu Sayfayı Paylaş