1. Ko-Fox.Com'a Hoşgeldiniz..
    Duyuruyu Kapat

[PAYLAŞIM]YENİ LAUNCHER_Bg [PSD]

'Görsel Effect & Grafik Paylaşımları' forumunda HolyDagger tarafından 24 Nisan 2014 tarihinde açılan konu

  1. HolyDagger

    HolyDagger Active Member

    Katılım:
    9 Şubat 2014
    Mesaj:
    1,065
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    38
    Merhabalar Ko-fox.com üyeleri

    can sıkıntısından 3-5 dakikada olusan bir bg tasarımını sizinle paylasıyorum

    psd olarak paylastım içeriğini düzenlemeniz için



    CS KULLANMASINI BİLMEYENLER

    YORUM OLARAK

    İP PANEL ACS İLETİŞİM BİLDİRİRSE BEN YAPIP YOLLARIM



    iyi forumlar













    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..
     
  2. hoobstank

    hoobstank Member

    Katılım:
    29 Mayıs 2012
    Mesaj:
    518
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [PAYLAŞIM]YENİ LAUNCHER_Bg [PSD]



    Gayet başarılı
     
  3. Schwarzenegger

    Schwarzenegger Member

    Katılım:
    19 Mart 2014
    Mesaj:
    107
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [PAYLAŞIM]YENİ LAUNCHER_Bg [PSD]



    merak ettım :D
     
  4. ToruqMACTO

    ToruqMACTO Member

    Katılım:
    9 Şubat 2013
    Mesaj:
    339
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [PAYLAŞIM]YENİ LAUNCHER_Bg [PSD]



    bakalım :D
     
  5. HolyDagger

    HolyDagger Active Member

    Katılım:
    9 Şubat 2014
    Mesaj:
    1,065
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    38
    Cevap: [PAYLAŞIM]YENİ LAUNCHER_Bg [PSD]





    bak bakalım hasan :D
     
  6. AykodenT

    AykodenT Member

    Katılım:
    4 Nisan 2013
    Mesaj:
    222
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [PAYLAŞIM]YENİ LAUNCHER_Bg [PSD]



    Bakalımmm
     
  7. HolyDagger

    HolyDagger Active Member

    Katılım:
    9 Şubat 2014
    Mesaj:
    1,065
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    38
    Cevap: [PAYLAŞIM]YENİ LAUNCHER_Bg [PSD]





    kişiye link kapatma olsaydı keşke
     
  8. XagoK

    XagoK Member

    Katılım:
    13 Nisan 2012
    Mesaj:
    654
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [PAYLAŞIM]YENİ LAUNCHER_Bg [PSD]



    teşekkürler bakalım
     
  9. mykol349

    mykol349 Member

    Katılım:
    17 Ocak 2013
    Mesaj:
    933
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [PAYLAŞIM]YENİ LAUNCHER_Bg [PSD]



    bakalım
     
  10. HolyDagger

    HolyDagger Active Member

    Katılım:
    9 Şubat 2014
    Mesaj:
    1,065
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    38
    Cevap: [PAYLAŞIM]YENİ LAUNCHER_Bg [PSD]



    yorumlar için teşekkürler.
     
  11. Saxobich

    Saxobich Member

    Katılım:
    6 Ocak 2014
    Mesaj:
    337
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [PAYLAŞIM]YENİ LAUNCHER_Bg [PSD]



    Emeğine sağlık fakat çerçeve ve alttaki mavi adamları değiştirirsen eskisinden iyi olacagından eminim :)
     
  12. HolyDagger

    HolyDagger Active Member

    Katılım:
    9 Şubat 2014
    Mesaj:
    1,065
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    38
    Cevap: [PAYLAŞIM]YENİ LAUNCHER_Bg [PSD]





    bu benim 3-5 dakikalık basit çalışmam böyle diyenler olucagını bildigim için psd verdim psd ile editlenebilir yorumun için teşekkürler.
     
  13. YomMoO

    YomMoO Member

    Katılım:
    23 Aralık 2013
    Mesaj:
    611
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [PAYLAŞIM]YENİ LAUNCHER_Bg [PSD]



    bakalım
     
  14. bayram311

    bayram311 Member

    Katılım:
    24 Temmuz 2013
    Mesaj:
    142
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [PAYLAŞIM]YENİ LAUNCHER_Bg [PSD]



    ++++++++++++++
     
  15. HolyDagger

    HolyDagger Active Member

    Katılım:
    9 Şubat 2014
    Mesaj:
    1,065
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    38
    Cevap: [PAYLAŞIM]YENİ LAUNCHER_Bg [PSD]



    buyur bak ustam :)
     
  16. vanhelsingxx

    vanhelsingxx Member

    Katılım:
    30 Ağustos 2012
    Mesaj:
    828
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [PAYLAŞIM]YENİ LAUNCHER_Bg [PSD]



    bakalım bizde yaw herkez bakıyo. :)=
     
  17. Anatolian

    Anatolian Member

    Katılım:
    30 Nisan 2014
    Mesaj:
    92
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: [PAYLAŞIM]YENİ LAUNCHER_Bg [PSD]



    Psd olması güzel hoşumuza giderse düzenleriz teşekkürler
     
  18. ChivasReqal

    ChivasReqal Member

    Katılım:
    28 Ağustos 2013
    Mesaj:
    235
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [PAYLAŞIM]YENİ LAUNCHER_Bg [PSD]



    eywww
     
  19. HolyDagger

    HolyDagger Active Member

    Katılım:
    9 Şubat 2014
    Mesaj:
    1,065
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    38
    Cevap: [PAYLAŞIM]YENİ LAUNCHER_Bg [PSD]



    yorumlar için teşekkürler.
     
  20. sorev

    sorev Member

    Katılım:
    1 Şubat 2013
    Mesaj:
    537
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [PAYLAŞIM]YENİ LAUNCHER_Bg [PSD]



    teşekkürler
     

Bu Sayfayı Paylaş