Foruma giriş yap

Kullanıcı adı:       Parola:            


 
 

  1. Yeni Dosya İndirme Sistem Aktif.Link

    Duyuruyu Kapat

MYKO ProfessionalKO [Lv. 70 | MYKO Farm/PK Server] [OFFICIAL: 29/09/2017 - 19:00 Turkish Time]

'Server Tanıtımı' forumunda Nikos32 tarafından 2 Kasım 2014 tarihinde açılan konu

  1. Nikos32 V.I.P Üye

    • V.I.P Üye
    Katılım:
    22 Eylül 2013
    Mesaj:
    651
    Beğeniler:
    0

    Cevap: ProfessionalKO [Lv. 70 | MYKO Farm/PK Server] [OFFICIAL: 26/09/2014 - 20:00 Turkish Time]

    Server maintenance on 04/12/2015.
     
  2. Nikos32 V.I.P Üye

    • V.I.P Üye
    Katılım:
    22 Eylül 2013
    Mesaj:
    651
    Beğeniler:
    0

    Cevap: ProfessionalKO [Lv. 70 | MYKO Farm/PK Server] [OFFICIAL: 26/09/2014 - 20:00 Turkish Time]

    konu guncel!
     
  3. Nikos32 V.I.P Üye

    • V.I.P Üye
    Katılım:
    22 Eylül 2013
    Mesaj:
    651
    Beğeniler:
    0

    Cevap: ProfessionalKO [Lv. 70 | MYKO Farm/PK Server] [OFFICIAL: 26/09/2014 - 20:00 Turkish Time]

    Server restart in 2 hours.

    Halloween Event NPC will be removed in 2 hours. If you're still having any materials left, you should exchange them during the next 2 hours.
     
  4. Nikos32 V.I.P Üye

    • V.I.P Üye
    Katılım:
    22 Eylül 2013
    Mesaj:
    651
    Beğeniler:
    0

    Cevap: ProfessionalKO [Lv. 70 | MYKO Farm/PK Server] [OFFICIAL: 26/09/2014 - 20:00 Turkish Time]

    New snowy Colony Zone has been released!
    Snowy Moradon Zone has been released!
    Pumpkin Event NPC is now removed and replaced with Sexy Santa NPC!
    Boss Scrolls bosses & spawn rates changed!
    Trina's Piece & Blue Treasure Chest price changed!


    Video Event is going on!

    Kill the GM Event will take place tomorrow.
     
  5. LeStR Kayıtlı Üye

    • Kayıtlı Üye
    Katılım:
    11 Aralık 2015
    Mesaj:
    25
    Beğeniler:
    1

    Cevap: ProfessionalKO [Lv. 70 | MYKO Farm/PK Server] [OFFICIAL: 26/09/2014 - 20:00 Turkish Time]

    Hayırlı olsun
     
  6. Nikos32 V.I.P Üye

    • V.I.P Üye
    Katılım:
    22 Eylül 2013
    Mesaj:
    651
    Beğeniler:
    0

    Cevap: ProfessionalKO [Lv. 70 | MYKO Farm/PK Server] [OFFICIAL: 26/09/2014 - 20:00 Turkish Time]

    Kill The GM Event Bugun Turkiye Saati ile 21:00 de.
    Odul Kill Basina 3$ ( USD ).
     
  7. Nikos32 V.I.P Üye

    • V.I.P Üye
    Katılım:
    22 Eylül 2013
    Mesaj:
    651
    Beğeniler:
    0

    Cevap: ProfessionalKO [Lv. 70 | MYKO Farm/PK Server] [OFFICIAL: 26/09/2014 - 20:00 Turkish Time]

    Kill The GM Event Bugun Turkiye Saati ile 21:00 de.
    Odul Kill Basina 3$ ( USD ).
     
  8. Zeyn Kayıtlı Üye

    • Kayıtlı Üye
    Katılım:
    17 Aralık 2015
    Mesaj:
    22
    Beğeniler:
    0

    Cevap: ProfessionalKO [Lv. 70 | MYKO Farm/PK Server] [OFFICIAL: 26/09/2014 - 20:00 Turkish Time]

    wwwqewq
     
  9. Nikos32 V.I.P Üye

    • V.I.P Üye
    Katılım:
    22 Eylül 2013
    Mesaj:
    651
    Beğeniler:
    0

    Cevap: ProfessionalKO [Lv. 70 | MYKO Farm/PK Server] [OFFICIAL: 26/09/2014 - 20:00 Turkish Time]

    kill gm event bugun 21:00 turkiye saati!
     
  10. Nikos32 V.I.P Üye

    • V.I.P Üye
    Katılım:
    22 Eylül 2013
    Mesaj:
    651
    Beğeniler:
    0

    Cevap: ProfessionalKO [Lv. 70 | MYKO Farm/PK Server] [OFFICIAL: 26/09/2014 - 20:00 Turkish Time]

    El Morad winners:


    ZaLL
    Califax
    NazilEmak_Kopio
    :AZAD:
    Califax
    Astra
    lookatyourback
    zall
    chunghwanhero
    nazilemak_kopio




    Karus winners:


    miguel
    nonamewarrior
    pimpinainteasy
    alterodominatus
    fastfingers
    alterodominatus
    miguel
    miguel
    fuckingbosnian
    osmanbileyi
     
  11. tarkan4 Kayıtlı Üye

    • Kayıtlı Üye
    Katılım:
    18 Aralık 2012
    Mesaj:
    46
    Beğeniler:
    0

    Cevap: ProfessionalKO [Lv. 70 | MYKO Farm/PK Server] [OFFICIAL: 26/09/2014 - 20:00 Turkish Time]

    hayırlı olsun
     
  12. tarkan4 Kayıtlı Üye

    • Kayıtlı Üye
    Katılım:
    18 Aralık 2012
    Mesaj:
    46
    Beğeniler:
    0

    Cevap: ProfessionalKO [Lv. 70 | MYKO Farm/PK Server] [OFFICIAL: 26/09/2014 - 20:00 Turkish Time]

    hayırlı olsun
     
  13. MaryChristian Kayıtlı Üye

    • Kayıtlı Üye
    Katılım:
    9 Ocak 2016
    Mesaj:
    35
    Beğeniler:
    1

    Cevap: ProfessionalKO [Lv. 70 | MYKO Farm/PK Server] [OFFICIAL: 26/09/2014 - 20:00 Turkish Time]

    Hayırlı Olsun bol userler
     
  14. Nikos32 V.I.P Üye

    • V.I.P Üye
    Katılım:
    22 Eylül 2013
    Mesaj:
    651
    Beğeniler:
    0

    Cevap: ProfessionalKO [Lv. 70 | MYKO Farm/PK Server] [OFFICIAL: 26/09/2014 - 20:00 Turkish Time]

    konu guncel!
     
  15. Nikos32 V.I.P Üye

    • V.I.P Üye
    Katılım:
    22 Eylül 2013
    Mesaj:
    651
    Beğeniler:
    0

    Cevap: ProfessionalKO [Lv. 70 | MYKO Farm/PK Server] [OFFICIAL: 26/09/2014 - 20:00 Turkish Time]

    There will be a server maintenance on February 19 (including Monthly Ranking rewards give away)
     
  16. Nikos32 V.I.P Üye

    • V.I.P Üye
    Katılım:
    22 Eylül 2013
    Mesaj:
    651
    Beğeniler:
    0

    OFFICIAL: 29/09/2017 19:00 Turkiye Saati!
     
  17. Nikos32 V.I.P Üye

    • V.I.P Üye
    Katılım:
    22 Eylül 2013
    Mesaj:
    651
    Beğeniler:
    0

    Resmi açılışa 48 saatten az bir süre kaldı!!
     
  18. Nikos32 V.I.P Üye

    • V.I.P Üye
    Katılım:
    22 Eylül 2013
    Mesaj:
    651
    Beğeniler:
    0

    OFFICIAL IN: [​IMG]
     
  19. Nikos32 V.I.P Üye

    • V.I.P Üye
    Katılım:
    22 Eylül 2013
    Mesaj:
    651
    Beğeniler:
    0

    Lag sorununu azalttik.
    Herkese iyi eglenceler ve adil oynamayi unutmayin.
     
  20. Nikos32 V.I.P Üye

    • V.I.P Üye
    Katılım:
    22 Eylül 2013
    Mesaj:
    651
    Beğeniler:
    0

    Border Defense War 17:00 ve 00:00 Turkiye Saati
     

Konuyu Okuyan Üyeler ( 4 )

  1. Nikos32
  2. byxox
  3. mr0b0t
  4. AMORA

Bu Sayfayı Paylaş