1. Ko-Fox.Com'a Hoşgeldiniz..
    Duyuruyu Kapat

[SOACS] HWID Ban Programı ( Kolay Kullanım )

'Genel Paylaşımlar' forumunda KarcanOzbal tarafından 17 Şubat 2016 tarihinde açılan konu

  1. KarcanOzbal

    KarcanOzbal Member

    Katılım:
    4 Mayıs 2013
    Mesaj:
    338
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Herkese merhaba,



    Soacs için ufak bi helper hazırlamıştım, helper üzerinden ;



    HWID Banlama, Ban Açma ve Ban Listesi Görme

    Online Oyuncuya Tekli ( Item , NP , Exp ve PM ) Gönderme

    Online Oyunculara Toplu ( Item , NP , Exp ve PM ) Gönderme

    soacs.ini ayarlarını gerçekleştirebilirsiniz.



    Virus Total



    https://www.virustotal.com/tr/file/...8f6aa31c5bc0e2bc8674984a9047a3b259e/analysis/



    Download Link



    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..





    [​IMG]



    [​IMG]



    [​IMG]



    [​IMG]
     
  2. Rado

    Rado Member

    Katılım:
    21 Şubat 2015
    Mesaj:
    310
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [SOACS] HWID Ban Programı ( Kolay Kullanım )



    Virüs yok degilmi :D
     
  3. enaz0369

    enaz0369 Active Member

    Katılım:
    7 Temmuz 2013
    Mesaj:
    1,046
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Cevap: [SOACS] HWID Ban Programı ( Kolay Kullanım )



    süpersin sen beeee
     
  4. KarcanOzbal

    KarcanOzbal Member

    Katılım:
    4 Mayıs 2013
    Mesaj:
    338
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [SOACS] HWID Ban Programı ( Kolay Kullanım )







    Projenin direk debug hali 43 KB zaten :D
     
  5. Ceyar

    Ceyar Member

    Katılım:
    28 Ocak 2016
    Mesaj:
    289
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [SOACS] HWID Ban Programı ( Kolay Kullanım )



    v1299 için bu değil mi üst versionlara oluyor mu

    virüsler perşian etti bizi total koyaydın yanına bari :D tekrar tşk ettik bakalım deniyelim görelim :happy:
     
  6. Rado

    Rado Member

    Katılım:
    21 Şubat 2015
    Mesaj:
    310
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [SOACS] HWID Ban Programı ( Kolay Kullanım )





    saol üstad eline saglık:angel::yes:
     
  7. CrueeL

    CrueeL Member

    Katılım:
    30 Mayıs 2015
    Mesaj:
    327
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [SOACS] HWID Ban Programı ( Kolay Kullanım )



    Teşekkürler
     
  8. POWER

    POWER Member

    Katılım:
    2 Ekim 2013
    Mesaj:
    667
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [SOACS] HWID Ban Programı ( Kolay Kullanım )



    Eline sağlık karcan teşekkürler :)
     
  9. yasa23

    yasa23 Member

    Katılım:
    29 Kasım 2015
    Mesaj:
    332
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [SOACS] HWID Ban Programı ( Kolay Kullanım )



    tşkrler
     
  10. KarcanOzbal

    KarcanOzbal Member

    Katılım:
    4 Mayıs 2013
    Mesaj:
    338
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [SOACS] HWID Ban Programı ( Kolay Kullanım )







    Müşterilerim için yaptığım bir programdı ve normalde forumda takılan biri olmadığım için virüs konusu aklıma bile gelmemişti. Ekledim teşekkür ederim :)
     
  11. OldMykoCOM

    OldMykoCOM Active Member

    Katılım:
    29 Ağustos 2015
    Mesaj:
    9,780
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Cevap: [SOACS] HWID Ban Programı ( Kolay Kullanım )



    thanks so much
     
  12. KarcanOzbal

    KarcanOzbal Member

    Katılım:
    4 Mayıs 2013
    Mesaj:
    338
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [SOACS] HWID Ban Programı ( Kolay Kullanım )



    Rica ederim arkadaşlar, hayrını görün :)
     
  13. Demir

    Demir Member

    Katılım:
    28 Ağustos 2014
    Mesaj:
    802
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [SOACS] HWID Ban Programı ( Kolay Kullanım )



    teşekkürler
     
  14. s1m4r1k123

    s1m4r1k123 Member

    Katılım:
    28 Temmuz 2013
    Mesaj:
    532
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [SOACS] HWID Ban Programı ( Kolay Kullanım )



    güncellllasd123
     
  15. ilkay35

    ilkay35 Member

    Katılım:
    24 Aralık 2015
    Mesaj:
    291
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [SOACS] HWID Ban Programı ( Kolay Kullanım )



    asdasdasdasdas
     
  16. MAXKO

    MAXKO Member

    Katılım:
    6 Şubat 2014
    Mesaj:
    227
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [SOACS] HWID Ban Programı ( Kolay Kullanım )



    bakalım
     
  17. Knightİmperia

    Knightİmperia Member

    Katılım:
    2 Aralık 2012
    Mesaj:
    602
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [SOACS] HWID Ban Programı ( Kolay Kullanım )



    Bakalım
     
  18. UGURHASAN6147

    UGURHASAN6147 Member

    Katılım:
    28 Eylül 2015
    Mesaj:
    596
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [SOACS] HWID Ban Programı ( Kolay Kullanım )



    asasdasdasdasdasdasdas
     
  19. morpinyo

    morpinyo Member

    Katılım:
    19 Kasım 2015
    Mesaj:
    375
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [SOACS] HWID Ban Programı ( Kolay Kullanım )



    tesekkürler
     
  20. Forathdor

    Forathdor Member

    Katılım:
    17 Kasım 2012
    Mesaj:
    757
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: [SOACS] HWID Ban Programı ( Kolay Kullanım )



    eyvallah karcan
     

Bu Sayfayı Paylaş