1. Ko-Fox.Com'a Hoşgeldiniz..
    Duyuruyu Kapat

SQL 2000 ile Yapılan Databaseyi SQL 2012 ve Üzeri Versiyonlarda Çalıştırma

'Database Paylaşımları' forumunda LostMan tarafından 17 Ağustos 2016 tarihinde açılan konu

  1. LostMan

    LostMan Member

    Katılım:
    15 Aralık 2015
    Mesaj:
    780
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..
     
  2. ugurosdmr123123

    ugurosdmr123123 Member

    Katılım:
    12 Ağustos 2016
    Mesaj:
    143
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL 2000 ile Yapılan Databaseyi SQL 2012 ve Üzeri Versiyonlarda Çalıştırma



    asdsadaasd
     
  3. hopemm

    hopemm Member

    Katılım:
    20 Ağustos 2016
    Mesaj:
    176
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL 2000 ile Yapılan Databaseyi SQL 2012 ve Üzeri Versiyonlarda Çalıştırma



    dost dost dost
     
  4. gandaf82

    gandaf82 Member

    Katılım:
    14 Şubat 2016
    Mesaj:
    183
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL 2000 ile Yapılan Databaseyi SQL 2012 ve Üzeri Versiyonlarda Çalıştırma



    asdadawqewqeqweqweqweqwewq
     
  5. PriestxD

    PriestxD Member

    Katılım:
    23 Aralık 2014
    Mesaj:
    366
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL 2000 ile Yapılan Databaseyi SQL 2012 ve Üzeri Versiyonlarda Çalıştırma



    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
     
  6. tr19055

    tr19055 Member

    Katılım:
    25 Ağustos 2014
    Mesaj:
    32
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: SQL 2000 ile Yapılan Databaseyi SQL 2012 ve Üzeri Versiyonlarda Çalıştırma



    sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
     
  7. metehan314

    metehan314 Member

    Katılım:
    23 Ekim 2016
    Mesaj:
    107
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL 2000 ile Yapılan Databaseyi SQL 2012 ve Üzeri Versiyonlarda Çalıştırma



    Teşekkürler
     
  8. asd0154

    asd0154 New Member

    Katılım:
    20 Kasım 2016
    Mesaj:
    12
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: SQL 2000 ile Yapılan Databaseyi SQL 2012 ve Üzeri Versiyonlarda Çalıştırma



    +++++++++++++
     
  9. koprincess

    koprincess Member

    Katılım:
    19 Haziran 2016
    Mesaj:
    93
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: SQL 2000 ile Yapılan Databaseyi SQL 2012 ve Üzeri Versiyonlarda Çalıştırma



    tesekkurler
     
  10. mehmetali9320

    mehmetali9320 Member

    Katılım:
    28 Şubat 2015
    Mesaj:
    131
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL 2000 ile Yapılan Databaseyi SQL 2012 ve Üzeri Versiyonlarda Çalıştırma



    asdasddddddddddddddd
     
  11. razko1

    razko1 Member

    Katılım:
    7 Mart 2016
    Mesaj:
    50
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: SQL 2000 ile Yapılan Databaseyi SQL 2012 ve Üzeri Versiyonlarda Çalıştırma



    teşekkürler
     
  12. ismailcetinn

    ismailcetinn Member

    Katılım:
    28 Kasım 2016
    Mesaj:
    56
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: SQL 2000 ile Yapılan Databaseyi SQL 2012 ve Üzeri Versiyonlarda Çalıştırma



    11111111111
     
  13. hakan5454

    hakan5454 Member

    Katılım:
    25 Kasım 2016
    Mesaj:
    42
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: SQL 2000 ile Yapılan Databaseyi SQL 2012 ve Üzeri Versiyonlarda Çalıştırma



    eyw kardesım
     
  14. mykodb

    mykodb Member

    Katılım:
    16 Eylül 2013
    Mesaj:
    73
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: SQL 2000 ile Yapılan Databaseyi SQL 2012 ve Üzeri Versiyonlarda Çalıştırma



    qwvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvevwqevqwevqw
     
  15. bylavira

    bylavira Member

    Katılım:
    18 Eylül 2012
    Mesaj:
    453
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL 2000 ile Yapılan Databaseyi SQL 2012 ve Üzeri Versiyonlarda Çalıştırma



    asdasrar
     
  16. koserverlar

    koserverlar Member

    Katılım:
    17 Ocak 2017
    Mesaj:
    147
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL 2000 ile Yapılan Databaseyi SQL 2012 ve Üzeri Versiyonlarda Çalıştırma



    dsadasdasdasadsdasdsaadsadsasdsda
     
  17. slmblk51

    slmblk51 Member

    Katılım:
    15 Temmuz 2014
    Mesaj:
    839
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL 2000 ile Yapılan Databaseyi SQL 2012 ve Üzeri Versiyonlarda Çalıştırma



    sadsadsadsadsas

    sadsadsads
     
  18. mastergamez1

    mastergamez1 Member

    Katılım:
    18 Ocak 2017
    Mesaj:
    70
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: SQL 2000 ile Yapılan Databaseyi SQL 2012 ve Üzeri Versiyonlarda Çalıştırma



    teşekkürler
     
  19. Cagatayutku

    Cagatayutku Member

    Katılım:
    28 Mayıs 2015
    Mesaj:
    106
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL 2000 ile Yapılan Databaseyi SQL 2012 ve Üzeri Versiyonlarda Çalıştırma



    dasdsadsadsadas
     
  20. posnos

    posnos Member

    Katılım:
    11 Mart 2013
    Mesaj:
    46
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: SQL 2000 ile Yapılan Databaseyi SQL 2012 ve Üzeri Versiyonlarda Çalıştırma



    tskkr
     

Bu Sayfayı Paylaş