SQL 2008 Database & Login Resimli Anlatım

'Server Kurulumu' forumunda Nico tarafından 27 Ekim 2012 tarihinde açılan konu

  1. Nico

    Nico Member

    Katılım:
    15 Eylül 2012
    Mesaj:
    121
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..
     
    gevrek12 bunu beğendi.
  2. mustafa198

    mustafa198 Member

    Katılım:
    12 Mart 2012
    Mesaj:
    211
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    arkadaşım bende olmadı açamadım filesleri files ini olayını kısaca anlatırmısın bana hatalar alıyorum ben aiserver olayında açılmıyor bytrap hatası alıyorum avcının fileslerinde bi el atta yardımcı ol olurmu security ayarlarında şifre koymıcakmısın peki
     
  3. Nico

    Nico Member

    Katılım:
    15 Eylül 2012
    Mesaj:
    121
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Oluyum,özelden yardım ediyim.
     
  4. mustafa198

    mustafa198 Member

    Katılım:
    12 Mart 2012
    Mesaj:
    211
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    secırity ayarlarında sorun var aiserver hata veriyor beyler düzelten yokmu o sorunu sql2008 BYTRAP HATASI ALIYORUM BEYLER Bİ EL ATINDA BO SORUNU BERABER ÇÖZELİM
     
  5. ceqhnn12

    ceqhnn12 New Member

    Katılım:
    19 Şubat 2013
    Mesaj:
    21
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    asdasdasda
     
  6. cio13

    cio13 New Member

    Katılım:
    8 Kasım 2012
    Mesaj:
    9
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: SQL 2008 Database & Login Resimli Anlatım



    sifre kısmı nasıl oluyor peki ?
     
  7. CikitaMux

    CikitaMux Member

    Katılım:
    4 Mayıs 2013
    Mesaj:
    37
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: SQL 2008 Database & Login Resimli Anlatım



    tskler
     
  8. Kenjuro

    Kenjuro New Member

    Katılım:
    4 Nisan 2013
    Mesaj:
    0
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Cevap: SQL 2008 Database & Login Resimli Anlatım



    teşekkürler
     
  9. captain1050

    captain1050 New Member

    Katılım:
    5 Mayıs 2013
    Mesaj:
    27
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: SQL 2008 Database & Login Resimli Anlatım



    tşkler
     
  10. erdal000

    erdal000 Member

    Katılım:
    16 Eylül 2012
    Mesaj:
    622
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL 2008 Database & Login Resimli Anlatım



    tesekkurler
     
  11. xmen1921

    xmen1921 New Member

    Katılım:
    7 Ocak 2013
    Mesaj:
    11
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    teşekkürler
     
  12. VaLe SheRa

    VaLe SheRa New Member

    Katılım:
    19 Mayıs 2013
    Mesaj:
    11
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: SQL 2008 Database & Login Resimli Anlatım



    tesskurler
     
  13. jes0n

    jes0n New Member

    Katılım:
    20 Mayıs 2013
    Mesaj:
    5
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: SQL 2008 Database & Login Resimli Anlatım



    Teşekkürler
     
  14. jes0n

    jes0n New Member

    Katılım:
    20 Mayıs 2013
    Mesaj:
    5
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: SQL 2008 Database & Login Resimli Anlatım



    biri bana ulaşabilirmi ikinci resimi uygularken sorun yasıyorum..
     
  15. jes0n

    jes0n New Member

    Katılım:
    20 Mayıs 2013
    Mesaj:
    5
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: SQL 2008 Database & Login Resimli Anlatım



    S.aleykm kards
     
  16. wasmania

    wasmania New Member

    Katılım:
    21 Mayıs 2013
    Mesaj:
    16
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: SQL 2008 Database & Login Resimli Anlatım



    teşekkürler
     
  17. kadir2144

    kadir2144 Member

    Katılım:
    27 Nisan 2013
    Mesaj:
    110
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL 2008 Database & Login Resimli Anlatım



    +++++++++++++++
     
  18. coldrose

    coldrose Member

    Katılım:
    14 Nisan 2012
    Mesaj:
    832
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL 2008 Database & Login Resimli Anlatım



    +++++++++++++++++++
     
  19. texsas31

    texsas31 Member

    Katılım:
    18 Mart 2012
    Mesaj:
    62
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: SQL 2008 Database & Login Resimli Anlatım



    +++++++++++++++
     
  20. mygolo13

    mygolo13 Member

    Katılım:
    22 Mayıs 2013
    Mesaj:
    265
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL 2008 Database & Login Resimli Anlatım



    tesekkürlerrrrr
     

Bu Sayfayı Paylaş