Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki 2017

'Server Kurulumu' forumunda AzreeL tarafından 15 Kasım 2012 tarihinde açılan konu

  1. AzreeL

    AzreeL Member

    Katılım:
    28 Ekim 2012
    Mesaj:
    30
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Merhaba Arkadaşlar çok aradım ama sonunda buldum sizde aramayın



    microsoft.sql.server.2008.r2.enterprise.edition.32 bit 64 bit zwt.iso



    NOT Link Torrenttir indirmek için torrent yüklü olması lazım



    Link Patlamaz Ben Silene kadar bende Silmem :)



    UnHidden Content:
     
  2. webzindan

    webzindan New Member

    Katılım:
    15 Şubat 2013
    Mesaj:
    1
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    teşekkürler iyi paylaşım
     
  3. TheKinqDewiL

    TheKinqDewiL Member

    Katılım:
    30 Mayıs 2012
    Mesaj:
    560
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki



    ty eline sağlık
     
  4. love2012

    love2012 Member

    Katılım:
    25 Ekim 2012
    Mesaj:
    369
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki



    Saoll
     
  5. KeremErden

    KeremErden Member

    Katılım:
    16 Haziran 2013
    Mesaj:
    117
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki



    eyw kardeşim işe yarar gibi
     
  6. testermi

    testermi New Member

    Katılım:
    11 Ağustos 2013
    Mesaj:
    1
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki



    teşekkurler
     
  7. lagalaga

    lagalaga Member

    Katılım:
    22 Temmuz 2013
    Mesaj:
    380
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki



    tesekkurler
     
  8. B-Harwey

    B-Harwey Member

    Katılım:
    9 Ağustos 2013
    Mesaj:
    723
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki



    lets try it
     
  9. tqnx

    tqnx Member

    Katılım:
    17 Kasım 2012
    Mesaj:
    64
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Re: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki





    eline saglık
     
  10. new_cocuk

    new_cocuk Member

    Katılım:
    16 Nisan 2012
    Mesaj:
    87
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki



    teşekkürler
     
  11. kadir012

    kadir012 New Member

    Katılım:
    19 Ağustos 2013
    Mesaj:
    1
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki



    Tesekkürler kardeş ben kimya müh adayıyım dolayısıyla aspen plus kullanıyoruz netten aspenone 8.2 yi indirdim güzel bir program ama düzgün çalışabilmesi sql database dedikleri lanet bişeyi:)) kurmamız gerekiyomuş ve bunun da exp değil de full olması şartmış teşekkürmederim ederim tekrar :)
     
  12. ToruqMACTO

    ToruqMACTO Member

    Katılım:
    9 Şubat 2013
    Mesaj:
    339
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki



    teşekkürler
     
  13. marcus5775

    marcus5775 Member

    Katılım:
    30 Haziran 2013
    Mesaj:
    64
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki



    qehasfsafag
     
  14. Regal

    Regal Member

    Katılım:
    20 Şubat 2013
    Mesaj:
    49
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki



    cok saol....
     
  15. drahmo47

    drahmo47 New Member

    Katılım:
    27 Ağustos 2013
    Mesaj:
    1
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki



    ammıııcggggggggggggggggggggggggg
     
  16. dark123456

    dark123456 New Member

    Katılım:
    23 Ağustos 2013
    Mesaj:
    24
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki



    tşk
     
  17. ReTuRnOfTheHaL1L

    ReTuRnOfTheHaL1L Member

    Katılım:
    8 Mayıs 2012
    Mesaj:
    620
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki



    Bakalım...
     
  18. Mr.Hoca

    Mr.Hoca Member

    Katılım:
    7 Ocak 2013
    Mesaj:
    454
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki



    teşekkürler
     
  19. Bobert

    Bobert Member

    Katılım:
    11 Nisan 2012
    Mesaj:
    438
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki



    Paylaşım için teşekkürler
     
  20. Murphy

    Murphy Member

    Katılım:
    4 Temmuz 2013
    Mesaj:
    40
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: Sql 2008 R2 Enter Prise Edition Torrent Linki



    eywallah panpa
     

Bu Sayfayı Paylaş