SQL Server 2014 ( 32 / 64 BİT ) Full Tek & Hızlı Link

'Server Kurulumu' forumunda orhan34 tarafından 5 Mart 2015 tarihinde açılan konu

  1. orhan34

    orhan34 Member

    Katılım:
    30 Aralık 2013
    Mesaj:
    176
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Merhaba arkadaslar başlıkda belirttiğim gibi sql server 32 ve 64 bit Full Linklerini alt bölümde bulabilirsiniz.



    Link sürekli değiştiği için site linkini ekledim siteden sürümü seçersiniz siz



    Dosyalar .iso Uzantılıdır. Winrar ile klasöre çıkartıp kurulumu gerçekleştirebilirsiniz.

    Herhangibir crack ihtiyacı yoktur kurulumda otomatik serial girer.



    İNDİRME LİNKLERİ :







    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..
     
  2. Hsnayd55

    Hsnayd55 Member

    Katılım:
    19 Ocak 2013
    Mesaj:
    688
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL Server 2014 ( 32 / 64 BİT ) Full Tek & Hızlı Link



    teşekkürler
     
  3. stunt

    stunt Member

    Katılım:
    17 Mart 2013
    Mesaj:
    57
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: SQL Server 2014 ( 32 / 64 BİT ) Full Tek & Hızlı Link



    dsafdsafasdf
     
  4. Earth

    Earth New Member

    Katılım:
    8 Mart 2015
    Mesaj:
    26
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: SQL Server 2014 ( 32 / 64 BİT ) Full Tek & Hızlı Link



    teşekkürler
     
  5. enchanter22

    enchanter22 New Member

    Katılım:
    2 Mart 2015
    Mesaj:
    5
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: SQL Server 2014 ( 32 / 64 BİT ) Full Tek & Hızlı Link



    teşekkürler
     
  6. ekolaman

    ekolaman Member

    Katılım:
    20 Mart 2012
    Mesaj:
    195
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL Server 2014 ( 32 / 64 BİT ) Full Tek & Hızlı Link



    saol ateş gibisin hemen paylaşmısın
     
  7. cruis

    cruis Member

    Katılım:
    15 Aralık 2012
    Mesaj:
    76
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: SQL Server 2014 ( 32 / 64 BİT ) Full Tek & Hızlı Link



    Taşşakkürler
     
  8. lulianyi

    lulianyi Member

    Katılım:
    1 Ocak 2014
    Mesaj:
    883
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL Server 2014 ( 32 / 64 BİT ) Full Tek & Hızlı Link



    Tesekkurler
     
  9. orhan34

    orhan34 Member

    Katılım:
    30 Aralık 2013
    Mesaj:
    176
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL Server 2014 ( 32 / 64 BİT ) Full Tek & Hızlı Link



    Sizde saolun
     
  10. helo123

    helo123 New Member

    Katılım:
    10 Mart 2015
    Mesaj:
    13
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: SQL Server 2014 ( 32 / 64 BİT ) Full Tek & Hızlı Link



    ggggggggggggg
     
  11. berkayyilmaz

    berkayyilmaz New Member

    Katılım:
    22 Mart 2015
    Mesaj:
    1
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: SQL Server 2014 ( 32 / 64 BİT ) Full Tek & Hızlı Link



    teşekkürler
     
  12. Erabdo

    Erabdo Member

    Katılım:
    9 Nisan 2012
    Mesaj:
    149
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL Server 2014 ( 32 / 64 BİT ) Full Tek & Hızlı Link



    Tyyyyyyyyyyyyy
     
  13. slother03

    slother03 Member

    Katılım:
    9 Mayıs 2013
    Mesaj:
    57
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: SQL Server 2014 ( 32 / 64 BİT ) Full Tek & Hızlı Link



    TeŞekkÜrler....
     
  14. energy1907

    energy1907 Member

    Katılım:
    25 Mart 2015
    Mesaj:
    33
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: SQL Server 2014 ( 32 / 64 BİT ) Full Tek & Hızlı Link



    en iyisi hangisi olur pvp kurulumunda arkadaşlar ?
     
  15. mertdinizer

    mertdinizer Member

    Katılım:
    3 Ağustos 2014
    Mesaj:
    198
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL Server 2014 ( 32 / 64 BİT ) Full Tek & Hızlı Link



    saollllllll
     
  16. agag2agag

    agag2agag Member

    Katılım:
    27 Mayıs 2012
    Mesaj:
    196
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL Server 2014 ( 32 / 64 BİT ) Full Tek & Hızlı Link



    Teşekkürlerrrr
     
  17. can1992

    can1992 Member

    Katılım:
    21 Mart 2015
    Mesaj:
    64
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: SQL Server 2014 ( 32 / 64 BİT ) Full Tek & Hızlı Link



    ggggggggggggggggg
     
  18. kampret

    kampret Member

    Katılım:
    2 Eylül 2013
    Mesaj:
    744
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL Server 2014 ( 32 / 64 BİT ) Full Tek & Hızlı Link



    teşekkürler
     
  19. bynamso

    bynamso Member

    Katılım:
    18 Mart 2015
    Mesaj:
    199
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL Server 2014 ( 32 / 64 BİT ) Full Tek & Hızlı Link



    teşekkürler .
     
  20. xthief

    xthief Member

    Katılım:
    9 Ağustos 2012
    Mesaj:
    51
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: SQL Server 2014 ( 32 / 64 BİT ) Full Tek & Hızlı Link



    teşekkürler
     

Bu Sayfayı Paylaş