SQL Server 2014 Kurulumu Nasıl Yapılır (KO-FOX)

'Server Kurulumu' forumunda Morgana tarafından 21 Ekim 2015 tarihinde açılan konu

  1. Morgana

    Morgana Legend The KO-FOX Site Yetkilisi

    Katılım:
    7 Mart 2012
    Mesaj:
    13,023
    Beğeniler:
    4
    Ödül Puanları:
    38
    SQL Server 2014 Kurulum Adımları başlıyoruz KO-FOX Ailesi



    Değerli ailemiz kurulum 18 resim ile sorunsuz bir şekilde kurulum yapabılırsınız.. lütfen dikkatlice takip ederek yapınız her hangi bir hata almamanız için :speechless:



    DipNot: Şunu söylemek istiyorum emın olun ki belki uğraştıracam ama kusura bakmayın kurulum la sizi uğraştırcak birşey yapabılırsem sizin gibi değerli insanları asla uğraştırmam tekrar kusura bakmayın



    SQL 2014 İNDİRME LİNK : sql 2014 indir



    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..
    Ve SQL Server 2014 kurulumu yukarıdaki gibi tamamlanır. tebrikler KO-FOX Ailesi :)
     
    wankzta bunu beğendi.
  2. stark

    stark Member

    Katılım:
    16 Nisan 2012
    Mesaj:
    825
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL Server 2014 Kurulumu Nasıl Yapılır (KO-FOX)



    teşekkürler
     
  3. cmlndz

    cmlndz Member

    Katılım:
    1 Ekim 2014
    Mesaj:
    189
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL Server 2014 Kurulumu Nasıl Yapılır (KO-FOX)



    bakıyorum teşekkürler.. :flex::flex::flex::flex::flex:
     
  4. serdar3698

    serdar3698 New Member

    Katılım:
    13 Ekim 2015
    Mesaj:
    23
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: SQL Server 2014 Kurulumu Nasıl Yapılır (KO-FOX)



    teşekkür
     
  5. waleedstarnet

    waleedstarnet New Member

    Katılım:
    23 Ekim 2015
    Mesaj:
    16
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: SQL Server 2014 Kurulumu Nasıl Yapılır (KO-FOX)



    sefgedgerg
     
  6. serbaba11

    serbaba11 New Member

    Katılım:
    25 Temmuz 2014
    Mesaj:
    20
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: SQL Server 2014 Kurulumu Nasıl Yapılır (KO-FOX)



    eywallah
     
  7. Kutsal

    Kutsal Member

    Katılım:
    7 Mayıs 2015
    Mesaj:
    443
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL Server 2014 Kurulumu Nasıl Yapılır (KO-FOX)



    1 numara
     
  8. rapcaca

    rapcaca Member

    Katılım:
    9 Mart 2013
    Mesaj:
    312
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL Server 2014 Kurulumu Nasıl Yapılır (KO-FOX)



    +++++++++++++++++++++++
     
  9. SHaX

    SHaX Member

    Katılım:
    18 Nisan 2012
    Mesaj:
    271
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL Server 2014 Kurulumu Nasıl Yapılır (KO-FOX)



    TesekkÜrler
     
  10. byai17

    byai17 New Member

    Katılım:
    5 Mart 2013
    Mesaj:
    7
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: SQL Server 2014 Kurulumu Nasıl Yapılır (KO-FOX)



    tesekkurler
     
  11. jocco

    jocco New Member

    Katılım:
    27 Ekim 2015
    Mesaj:
    6
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: SQL Server 2014 Kurulumu Nasıl Yapılır (KO-FOX)





    assdfsdfsdfsdfsdfds
     
  12. Ceribrio

    Ceribrio Member

    Katılım:
    11 Kasım 2012
    Mesaj:
    59
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: SQL Server 2014 Kurulumu Nasıl Yapılır (KO-FOX)



    Teşekürler :sun:
     
  13. J4cKaL

    J4cKaL Member

    Katılım:
    10 Mayıs 2014
    Mesaj:
    424
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL Server 2014 Kurulumu Nasıl Yapılır (KO-FOX)



    Teşekkürler
     
  14. kaan235

    kaan235 Member

    Katılım:
    8 Haziran 2012
    Mesaj:
    410
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL Server 2014 Kurulumu Nasıl Yapılır (KO-FOX)



    teşekkürler...
     
  15. leqendruthless

    leqendruthless Member

    Katılım:
    25 Mart 2012
    Mesaj:
    560
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL Server 2014 Kurulumu Nasıl Yapılır (KO-FOX)



    teşekkürler
     
  16. ZephyR

    ZephyR Member

    Katılım:
    13 Ekim 2014
    Mesaj:
    108
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL Server 2014 Kurulumu Nasıl Yapılır (KO-FOX)



    eywwwwwwwwww
     
  17. CrueeL

    CrueeL Member

    Katılım:
    30 Mayıs 2015
    Mesaj:
    327
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL Server 2014 Kurulumu Nasıl Yapılır (KO-FOX)



    Teşekkürler
     
  18. Default

    Default Member

    Katılım:
    25 Ekim 2015
    Mesaj:
    66
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: SQL Server 2014 Kurulumu Nasıl Yapılır (KO-FOX)



    teşekkürler
     
  19. RVN10

    RVN10 Member

    Katılım:
    17 Ocak 2014
    Mesaj:
    147
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: SQL Server 2014 Kurulumu Nasıl Yapılır (KO-FOX)



    ty so much
     
  20. erdiatmaca

    erdiatmaca Member

    Katılım:
    30 Ekim 2015
    Mesaj:
    78
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: SQL Server 2014 Kurulumu Nasıl Yapılır (KO-FOX)



    asdasd
     

Bu Sayfayı Paylaş