1. Ko-Fox.Com'a Hoşgeldiniz..
    Duyuruyu Kapat

TigerKO + HomeKoKenti Database'si 2014

'Database Paylaşımları' forumunda mk320 tarafından 12 Temmuz 2014 tarihinde açılan konu

  1. mk320

    mk320 Member

    Katılım:
    29 Mart 2014
    Mesaj:
    410
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    --- DATABASE GENEL OZELLIKLERI ----



    *Serverda Edit gibi bir durum konu olamaz

    *Belirttigimiz gibi sizlerin adil bir oyun cercevesinde mutlu olmanızdır.

    *Database ozel olarak editlenmis olup, hic bir sekilde bug icermemektedir.

    *Tum Karakterler Esit olup butun skiller sorunsuz sekilde Calısmaktadır.

    *USKO EFFECT ETKİNDİR.

    *GameMaster Ekibimiz +22 yas olup 7/24 online ve deneyimlidirler.



    password: ko-fox.com









    --- EVENT LISTESI ---



    Sınırsız ve ücretsiz Item Kılıtleme

    CZ Arkası Slot Basmalı

    Border Defance War

    Juraid Mountain

    Lunar War

    Lunar War Gift (Lunar Kazanan Irka Ödüller)

    Usko Gemi Savaşı

    Bowlx Event

    Lastman Standing

    Chaos Stone

    Death Match

    Hera Scroll

    Para Ödüllü CSW

    Para Ödüllü 1vs1 Turnuvalari

    Para Ödüllü Clan Turnuvalari

    --- DROP LISTESI ---



    UYARI : İron Necklace & Belt + Glass Belt Drobu kapalıdır!!!



    Shell Dropları

    **oll Berserker: +5 Her Job Sheller

    **oll Captain: +5 Her Job Sheller [%25]

    Dark Stone: +5 Her Job Sheller [%25]

    **oll Warrior: +5 Her Job Sheller [%25]

    Crimson Wing : +5 Her Job Sheller [%25]

    Brahman : +5 Her Job Sheller [%25]

    Paramun : +5 Her Job Sheller [%25]

    Falcon (=) Chitin Shell Boots +5 [%25]



    Weapon Dropları

    ~ Evil Wizard'dan Silahlar %20 Oranla Düşüyorlardır ;

    ~ Raptor, Shard, Iron Impatch, Graham, Mirage Dagger, Elixir Staff, vb.

    ~ Evil Wizard = Karışık EXP İtemler +5

    ~ Doom Soldier = Karışık EXP İtemler +5

    ~ Apostle of Flames = Karışık EXP İtemler +5

    ~ Apostle of Piercing Cold = Karışık EXP İtemler +5

    ~ **oll Shaman = Karışık EXP İtemler +5

    ~ Dark Knight = Karışık EXP İtemler +5

    ~ Chipotera = Karışık EXP İtemler +5





    # Diğer Droplar #

    [70]Quest Item = Tüm Jobların 70 Quest İtemi (+5)

    Isiloon = Unique İtem's

    Ultima = Unique İtem's

    Felankor = Unique





    ---------UPGRADE ORANLARI---------





    SILAH

    * +5 > +6 = %60

    * +6 > +7 = %40

    * +7 > +8 = %13

    * +8 > +9 = %0

    * +9 > +10 = %0



    TAKI

    +0 = ( TAKILAR +0 CIKMAKTADIR. )

    +1 > +2 = %0

    +2 > +3 = %0

    +3 > +4 = %0

    +4 > +5 = %0







    Hidden Content:
    İçeriği görmek için Cevap yazın & Veya Konuyu beğenin..
     
  2. mk320

    mk320 Member

    Katılım:
    29 Mart 2014
    Mesaj:
    410
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: TigerKO + HomeKoKenti Database'si 2014



    tşkler..... güzel paylaşım
     
  3. Jackson

    Jackson Active Member

    Katılım:
    16 Eylül 2012
    Mesaj:
    1,066
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Cevap: TigerKO + HomeKoKenti Database'si 2014



    ne kadar doğru bilinmez...
     
  4. ChivasReqal

    ChivasReqal Member

    Katılım:
    28 Ağustos 2013
    Mesaj:
    235
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: TigerKO + HomeKoKenti Database'si 2014



    ftqwetqwet
     
  5. mk320

    mk320 Member

    Katılım:
    29 Mart 2014
    Mesaj:
    410
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: TigerKO + HomeKoKenti Database'si 2014



    Çok harika database , böylesini arıyordum tşkler.....
     
  6. slmblk51

    slmblk51 Member

    Katılım:
    15 Temmuz 2014
    Mesaj:
    839
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: TigerKO + HomeKoKenti Database'si 2014



    321312321321321
     
  7. kutaylo33

    kutaylo33 New Member

    Katılım:
    19 Temmuz 2014
    Mesaj:
    7
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: TigerKO + HomeKoKenti Database'si 2014



    Kırık linkler :(
     
  8. mk320

    mk320 Member

    Katılım:
    29 Mart 2014
    Mesaj:
    410
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: TigerKO + HomeKoKenti Database'si 2014



    linkler sağlam, kırık değil
     
  9. osman3322

    osman3322 Member

    Katılım:
    30 Ağustos 2013
    Mesaj:
    244
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: TigerKO + HomeKoKenti Database'si 2014



    taseasease
     
  10. canturan

    canturan Member

    Katılım:
    7 Mayıs 2013
    Mesaj:
    524
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: TigerKO + HomeKoKenti Database'si 2014



    tesekkürler
     
  11. TheKinqDewiL

    TheKinqDewiL Member

    Katılım:
    30 Mayıs 2012
    Mesaj:
    560
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: TigerKO + HomeKoKenti Database'si 2014



    teşekkürler
     
  12. CasperKO

    CasperKO Member

    Katılım:
    22 Aralık 2013
    Mesaj:
    54
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: TigerKO + HomeKoKenti Database'si 2014



    tskler
     
  13. sezer1991

    sezer1991 Member

    Katılım:
    25 Şubat 2014
    Mesaj:
    294
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: TigerKO + HomeKoKenti Database'si 2014



    +++++++++++
     
  14. hanman

    hanman Member

    Katılım:
    28 Eylül 2012
    Mesaj:
    84
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: TigerKO + HomeKoKenti Database'si 2014



    saolasın....
     
  15. mecit123

    mecit123 Member

    Katılım:
    26 Şubat 2014
    Mesaj:
    34
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: TigerKO + HomeKoKenti Database'si 2014



    tesekkürler..
     
  16. tolqa33

    tolqa33 Member

    Katılım:
    25 Ağustos 2014
    Mesaj:
    479
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: TigerKO + HomeKoKenti Database'si 2014



    +++++++++++++
     
  17. efdsfdsf

    efdsfdsf New Member

    Katılım:
    9 Eylül 2014
    Mesaj:
    5
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: TigerKO + HomeKoKenti Database'si 2014



    rrrrrrrrrrr
     
  18. Quader

    Quader Member

    Katılım:
    25 Aralık 2013
    Mesaj:
    74
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: TigerKO + HomeKoKenti Database'si 2014



    Teşekkürler.
     
  19. Quader

    Quader Member

    Katılım:
    25 Aralık 2013
    Mesaj:
    74
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: TigerKO + HomeKoKenti Database'si 2014



    Map dosyası yok mu ? Aiserver battlezone_e.smd hatası verdi.
     
  20. anderman

    anderman Member

    Katılım:
    13 Ocak 2015
    Mesaj:
    84
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: TigerKO + HomeKoKenti Database'si 2014



    teşekkrler
     

Bu Sayfayı Paylaş