Foruma giriş yap

Kullanıcı adı:       Parola:            


 
 

  1. Yeni Dosya İndirme Sistem Aktif.Link

    Duyuruyu Kapat

V.1299 | Knight-59.net |ÜCRETSİZ USKO KANAT , IRK , JOB | ARDREAM SERVER | YENİ AÇILDI |

'Server Tanıtımı' forumunda 4W3ST tarafından 1 Haziran 2016 tarihinde açılan konu

  1. 4W3ST V.I.P Üye

    Katılım:
    19 Nisan 2016
    Mesaj:
    3,457
    Beğeniler:
    0

    [​IMG]
    [​IMG] [​IMG][​IMG]

    [​IMG]
    [​IMG]


    HER KESİN EŞİT OLDUGU TEK ARDREAM SERVER!!!!

    DOYASIYA PK– SINIFINDA LİDER–GÖRDÜKLERİNİZİN EN İYİSİ

    Kod:
    [Server]
    Count=1
    IPO=Knight-59.net
    [Version]
    Files=1299
    [IncludeExe]
    Last=1299

    [​IMG]

    TAMAMEN HERŞEY ÜCRETSİZ
    [​IMG]

    7/24 ONLİNE DESTEK
    ÖZEL USKO EFECKLER
    Tüm job'lar için Sorunsuz Ve Orantılı skiller.
    Okçu Dahil Bütün Skıller AKTİF
    Tüm işletim sistemlerinden giriş imkanı.
    Özel Odada 1 VS 1 Turnuvası ,Sonuçları Panelde Görme Şansı


    [Oyun içinden Etkinlik Saatleri takip edebilme]

    [USKO SİSTEMİ] BDW-JURAİD AKTİF
    Oto Party kurulur, Her job tan 2-2-2-2 Alınır, Afk Olan Atılır ,BDW 3 lü Monu Sistemi, Jr de Keysiz Geçiş Ölünce Çok yakında Dogma Her Yerden Evente Kayıt Olabilme
    KISACASI SORUNSUZ MÜKEMMEL EVENTLER

    ÖZEL HARİTADA 7/24 CLAN VS CLAN

    DİGER BÜTÜN EVENTLER İÇİN TIKLAYINIZ

    2 IRK A ÖZEL HERA SCROL ,DÜŞMANI KOLAY SEÇEBİLME ŞANSI

    [IRK DEGİŞİMİNDE OTOMATİK HERA DEGİŞİM SİSTEMİ]

    YENİ BAŞLIYANLARA ÖZEL HEDİYELER
    PREMIUM ,NP SCROL ,HERA SCROL VE DAHA FAZLASI

    [ARDREAM DE BİR İLK]----[HİLEYE SON ]
    SADECE SERVERİMİZE ÖZEL ANTİCHEAT
    TBL HİLELERİ %100 ENGELLİDİR!
    (DATA KLASÖRÜNDEKİ BÜTÜN TBL LERİ SİLEREK GİREBİLİR DENİYEBİLİRSİNİZ TBL DOSYALARININ HİÇ BİR İŞLEVİ YOKTUR)

    İTEM KİLİTLEME SİSTEMİ
    CLAN IRK DEGİŞİMİ

    TELEFON DOGRULAMA SİSTEMİ
    %100 KARAKTER GÜVENLİGİ!!
    ROLBACK HİZMETİ
    BÜTÜN OYUNCULARIN [HP MANA DAHİL] AYRINTILI ÜZERİNİ PANELDEN GÖRME SİSTEMİ

    VE
    HİÇ BİR SERVERDE OLMAYAN BİR ÇOK ÖZELLİK

    DETAYLI SERVER ÖZELLİKLERİ İÇİN TIKLA

    [​IMG] [​IMG][​IMG]

    MUHTEŞEM EVENTLER ETKİNLİKLER
    [​IMG]




     
    Son düzenleme: 1 Haziran 2017
    #1
  2. 4W3ST V.I.P Üye

    Katılım:
    19 Nisan 2016
    Mesaj:
    3,457
    Beğeniler:
    0

    Cevap: V.1299 | Knight-59.net |ÜCRETSİZ USKO KANAT , IRK , JOB | ARDREAM SERVER | YENİ AÇILDI |

    SERVERİMİZE HERKES DAVETLİDİR.
     
    #2
  3. 4W3ST V.I.P Üye

    Katılım:
    19 Nisan 2016
    Mesaj:
    3,457
    Beğeniler:
    0

    Cevap: V.1299 | Knight-59.net |ÜCRETSİZ USKO KANAT , IRK , JOB | ARDREAM SERVER | YENİ AÇILDI |

    konu gunceeel.
     
    #3
  4. 4W3ST V.I.P Üye

    Katılım:
    19 Nisan 2016
    Mesaj:
    3,457
    Beğeniler:
    0

    Cevap: V.1299 | Knight-59.net |ÜCRETSİZ USKO KANAT , IRK , JOB | ARDREAM SERVER | YENİ AÇILDI |

    konu gunceşlll
     
    #4
  5. 4W3ST V.I.P Üye

    Katılım:
    19 Nisan 2016
    Mesaj:
    3,457
    Beğeniler:
    0

    Cevap: V.1299 | Knight-59.net |ÜCRETSİZ USKO KANAT , IRK , JOB | ARDREAM SERVER | YENİ AÇILDI |

    kobnu gggggggggggggg
     
    #5
  6. 4W3ST V.I.P Üye

    Katılım:
    19 Nisan 2016
    Mesaj:
    3,457
    Beğeniler:
    0

    Cevap: V.1299 | Knight-59.net |ÜCRETSİZ USKO KANAT , IRK , JOB | ARDREAM SERVER | YENİ AÇILDI |

    konu gunnnceeeel....
     
    #6
  7. 4W3ST V.I.P Üye

    Katılım:
    19 Nisan 2016
    Mesaj:
    3,457
    Beğeniler:
    0

    Cevap: V.1299 | Knight-59.net |ÜCRETSİZ USKO KANAT , IRK , JOB | ARDREAM SERVER | YENİ AÇILDI |

    konuuu gunnnvcceeeeel...
     
    #7
  8. 4W3ST V.I.P Üye

    Katılım:
    19 Nisan 2016
    Mesaj:
    3,457
    Beğeniler:
    0

    Cevap: V.1299 | Knight-59.net |ÜCRETSİZ USKO KANAT , IRK , JOB | ARDREAM SERVER | YENİ AÇILDI |

    jkonu gunceeeel....
     
    #8
  9. cesar187 Kayıtlı Üye

    Katılım:
    8 Mart 2012
    Mesaj:
    18
    Beğeniler:
    0

    Cevap: V.1299 | Knight-59.net |ÜCRETSİZ USKO KANAT , IRK , JOB | ARDREAM SERVER | YENİ AÇILDI |

    teşekkürler
     
    #9
  10. cesar187 Kayıtlı Üye

    Katılım:
    8 Mart 2012
    Mesaj:
    18
    Beğeniler:
    0

    Cevap: V.1299 | Knight-59.net |ÜCRETSİZ USKO KANAT , IRK , JOB | ARDREAM SERVER | YENİ AÇILDI |

    güncellllllllll
     
    #10
  11. 4W3ST V.I.P Üye

    Katılım:
    19 Nisan 2016
    Mesaj:
    3,457
    Beğeniler:
    0

    Cevap: V.1299 | Knight-59.net |ÜCRETSİZ USKO KANAT , IRK , JOB | ARDREAM SERVER | YENİ AÇILDI |

    konu gunceeel....
     
    #11
  12. 4W3ST V.I.P Üye

    Katılım:
    19 Nisan 2016
    Mesaj:
    3,457
    Beğeniler:
    0

    Cevap: V.1299 | Knight-59.net |ÜCRETSİZ USKO KANAT , IRK , JOB | ARDREAM SERVER | YENİ AÇILDI |

    konumuz guunnceeel...
     
    #12
  13. 4W3ST V.I.P Üye

    Katılım:
    19 Nisan 2016
    Mesaj:
    3,457
    Beğeniler:
    0

    Cevap: V.1299 | Knight-59.net |ÜCRETSİZ USKO KANAT , IRK , JOB | ARDREAM SERVER | YENİ AÇILDI |

    konu gunceeeel.....
     
    #13
  14. 4W3ST V.I.P Üye

    Katılım:
    19 Nisan 2016
    Mesaj:
    3,457
    Beğeniler:
    0

    Cevap: V.1299 | Knight-59.net |ÜCRETSİZ USKO KANAT , IRK , JOB | ARDREAM SERVER | YENİ AÇILDI |

    konu guneee.l.
     
    #14
  15. 4W3ST V.I.P Üye

    Katılım:
    19 Nisan 2016
    Mesaj:
    3,457
    Beğeniler:
    0

    Cevap: V.1299 | Knight-59.net |ÜCRETSİZ USKO KANAT , IRK , JOB | ARDREAM SERVER | YENİ AÇILDI |

    konuggggggggggggggg1ggggggggggg
     
    #15
  16. 4W3ST V.I.P Üye

    Katılım:
    19 Nisan 2016
    Mesaj:
    3,457
    Beğeniler:
    0

    Cevap: V.1299 | Knight-59.net |ÜCRETSİZ USKO KANAT , IRK , JOB | ARDREAM SERVER | YENİ AÇILDI |

    konu gunceeel..
     
    #16
  17. 4W3ST V.I.P Üye

    Katılım:
    19 Nisan 2016
    Mesaj:
    3,457
    Beğeniler:
    0

    Cevap: V.1299 | Knight-59.net |ÜCRETSİZ USKO KANAT , IRK , JOB | ARDREAM SERVER | YENİ AÇILDI |

    konu gunceel....
     
    #17
  18. 4W3ST V.I.P Üye

    Katılım:
    19 Nisan 2016
    Mesaj:
    3,457
    Beğeniler:
    0

    Cevap: V.1299 | Knight-59.net |ÜCRETSİZ USKO KANAT , IRK , JOB | ARDREAM SERVER | YENİ AÇILDI |

    konugggg
     
    #18
  19. 4W3ST V.I.P Üye

    Katılım:
    19 Nisan 2016
    Mesaj:
    3,457
    Beğeniler:
    0

    Cevap: V.1299 | Knight-59.net |ÜCRETSİZ USKO KANAT , IRK , JOB | ARDREAM SERVER | YENİ AÇILDI |

    knuggg
     
    #19
  20. 4W3ST V.I.P Üye

    Katılım:
    19 Nisan 2016
    Mesaj:
    3,457
    Beğeniler:
    0

    Cevap: V.1299 | Knight-59.net |ÜCRETSİZ USKO KANAT , IRK , JOB | ARDREAM SERVER | YENİ AÇILDI |

    konugunceel..
     
    #20

Konuyu Okuyan Üyeler ( 2 )

  1. 4W3ST
  2. vanhelsingxx

Bu Sayfayı Paylaş