V18xx Database , PUS & Sourceler & 18xx-19xx İnvertory editörü ile Sorunsuz 2018

'Database Paylaşımları' forumunda yolcups tarafından 29 Kasım 2014 tarihinde açılan konu

  1. yolcups

    yolcups Member

    Katılım:
    22 Eylül 2013
    Mesaj:
    221
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    DATABASE GELİŞİM AŞAMASINDADIR TAMAMEN BİTTİĞİNDE KONU YENİLENECEKTİR!





    HEMEN ÖZELLİKLERE GEÇELİM ​


    DB MİZ SQL 2012 DİR

    OTO ROYAL ( Resette Tüm Clanlar Royal Olur - Düzenleme yaparsınız )

    NPC LER SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR

    IRK DEĞİŞİMİ NCS VS.

    ZONE LER: DELOS - ARDREAM - BASE GATELERDE EKLİ DEĞİLDİR PK ÜZERİNE HOMEKO OLDUĞU İÇİN

    KROVAZ MATERYALLERİ İLE İTEM YAPABİLİRSİNİZ.

    REBİRTH SİSTEM SORUNSUZDUR.

    İnvertory editör ile direk giriş yapabilirsiniz iç bir hata almaz.

    Bifrost Kapalıdır kendiniz girişleri açabilirsiniz




    Bug olarak sadece magic bag 2. sayfasına item koyunca relog ta silinir.




    FİLES LİNKİ







    SEVEN PANEL V11 Lisanssız Tema







    DATABASE İNDİRME LİNKİ



    UnHidden Content:
    http://www.speedyshare.com/8nFms/Kn-Online.rar


    EDİTÖR DOWNLOAD LİNKİ



    UnHidden Content:
    http://www.speedyshare.com/xmze8/InventoryEditor-v1.4.0.8.rar


    PUS DOWNLOAD LİNK



    UnHidden Content:
    http://www.speedyshare.com/pt5ee/Pus.rar



    RAR ŞİFRESİ GİBİ SAÇMALIKLARIM YOKTUR AYRICA LİNK KIRILIR İSE BİLDİRİNİZ

    İLETİŞİM: 0850 840 62 33 Skype: CanOguzhanBulbul-




    CLİENTİM SATILIK YADA PAYLAŞIMDA DEĞİLDİR GÖRÜNTÜ SİZDE FARKLI OLABİLİR





    RESİMLER



    [​IMG]



    [​IMG]



    [​IMG]



    [​IMG]
     
    takedown bunu beğendi.
  2. BizHerTrabzon61

    BizHerTrabzon61 New Member

    Katılım:
    5 Ağustos 2013
    Mesaj:
    0
    Beğeniler:
    2
    Ödül Puanları:
    2
    Cevap: V18xx Database , PUS & Sourceler & 18xx-19xx İnvertory editörü ile Sorunsuz 2014-29-11



    tşkr ederimmm
     
  3. SexyPanda

    SexyPanda Member

    Katılım:
    28 Ekim 2012
    Mesaj:
    459
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: V18xx Database , PUS & Sourceler & 18xx-19xx İnvertory editörü ile Sorunsuz 2014-29-11



    sağol başkan
     
  4. MithriLVI

    MithriLVI Member

    Katılım:
    10 Nisan 2012
    Mesaj:
    493
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: V18xx Database , PUS & Sourceler & 18xx-19xx İnvertory editörü ile Sorunsuz 2014-29-11



    Dostum teşekkürler ellerine saglık.
     
  5. hstsapi

    hstsapi Member

    Katılım:
    10 Şubat 2013
    Mesaj:
    384
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
  6. Jackson

    Jackson Active Member

    Katılım:
    16 Eylül 2012
    Mesaj:
    1,066
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Cevap: V18xx Database , PUS & Sourceler & 18xx-19xx İnvertory editörü ile Sorunsuz 2014-29-11



    teşekkürler
     
  7. makrocu

    makrocu Member

    Katılım:
    12 Kasım 2014
    Mesaj:
    448
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: V18xx Database , PUS & Sourceler & 18xx-19xx İnvertory editörü ile Sorunsuz 2014-29-11



    sagollllllllllllll
     
  8. _leona_

    _leona_ Member

    Katılım:
    24 Nisan 2012
    Mesaj:
    198
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: V18xx Database , PUS & Sourceler & 18xx-19xx İnvertory editörü ile Sorunsuz 2014-29-11



    eyvallah ustammmm
     
  9. xreal12x

    xreal12x Active Member

    Katılım:
    11 Ekim 2013
    Mesaj:
    1,131
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    36
  10. isyan53

    isyan53 Member

    Katılım:
    11 Ekim 2012
    Mesaj:
    396
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: V18xx Database , PUS & Sourceler & 18xx-19xx İnvertory editörü ile Sorunsuz 2014-29-11



    Teşekkürler denicem
     
  11. alicandrms

    alicandrms Member

    Katılım:
    24 Ocak 2014
    Mesaj:
    136
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: V18xx Database , PUS & Sourceler & 18xx-19xx İnvertory editörü ile Sorunsuz 2014-29-11



    Teşekkürler
     
  12. hayalc

    hayalc Member

    Katılım:
    11 Mayıs 2012
    Mesaj:
    339
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: V18xx Database , PUS & Sourceler & 18xx-19xx İnvertory editörü ile Sorunsuz 2014-29-11



    Teşekkürler
     
  13. mertdinizer

    mertdinizer Member

    Katılım:
    3 Ağustos 2014
    Mesaj:
    198
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: V18xx Database , PUS & Sourceler & 18xx-19xx İnvertory editörü ile Sorunsuz 2014-29-11



    saolll varolll
     
  14. olcayuykun

    olcayuykun Member

    Katılım:
    14 Kasım 2013
    Mesaj:
    115
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: V18xx Database , PUS & Sourceler & 18xx-19xx İnvertory editörü ile Sorunsuz 2014-29-11



    deneyelim bakalım :)
     
  15. yolcups

    yolcups Member

    Katılım:
    22 Eylül 2013
    Mesaj:
    221
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Cevap: V18xx Database , PUS & Sourceler & 18xx-19xx İnvertory editörü ile Sorunsuz 2014-29-11



    Linkler sürekli güncelleniyor ve geliştirdikçe geliştirilen özellikler belirtiliyor arkadaşlar detaylı bilgi isteyen mesaj atabilir.

    Ayrıca USKO SKIN 18xx - 19xx Client için elimde mevcuttur iletişim mesaj yolu iledir 7/24 buradayım..​
     
  16. zalim1988

    zalim1988 Member

    Katılım:
    7 Mart 2013
    Mesaj:
    303
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: V18xx Database , PUS & Sourceler & 18xx-19xx İnvertory editörü ile Sorunsuz 2014-29-11



    +++++++++++++++++++ tşk.
     
  17. MrProper

    MrProper Member

    Katılım:
    19 Mart 2014
    Mesaj:
    693
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: V18xx Database , PUS & Sourceler & 18xx-19xx İnvertory editörü ile Sorunsuz 2014-29-11



    tskler
     
  18. enaz0369

    enaz0369 Active Member

    Katılım:
    7 Temmuz 2013
    Mesaj:
    1,046
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Cevap: V18xx Database , PUS & Sourceler & 18xx-19xx İnvertory editörü ile Sorunsuz 2014-29-11



    ertryrtyrtyrtryrt
     
  19. Ruuuu

    Ruuuu Member

    Katılım:
    28 Kasım 2014
    Mesaj:
    236
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: V18xx Database , PUS & Sourceler & 18xx-19xx İnvertory editörü ile Sorunsuz 2014-29-11



    sağol baskan eyw
     
  20. hesapkayan44

    hesapkayan44 Member

    Katılım:
    5 Temmuz 2013
    Mesaj:
    45
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Cevap: V18xx Database , PUS & Sourceler & 18xx-19xx İnvertory editörü ile Sorunsuz 2014-29-11



    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
     

Bu Sayfayı Paylaş