Foruma giriş yap

Kullanıcı adı:       Parola:            


 
 

  1. Yeni Dosya İndirme Sistem Aktif.Link

    Duyuruyu Kapat

Farm Server v2133 BraveKO | +2000 Online | Server Şuan Online! Başlangıç İtem Hediyeli ![HomeKO]

'Server Tanıtımı' forumunda BraveKO tarafından 31 Mart 2017 tarihinde açılan konu

  1. BraveKO V.I.P Üye

    Katılım:
    31 Mart 2017
    Mesaj:
    42
    Beğeniler:
    0

    [​IMG]


    [​IMG][​IMG][​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
    [​IMG]

    [​IMG]
    [​IMG]

    [​IMG]
    [​IMG]

    [​IMG]
    [​IMG]

    [​IMG]
    [​IMG]

    [​IMG]
    [​IMG]


    [​IMG]
    [​IMG]

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    [​IMG]
    [​IMG]

    [​IMG]

    • Hile'ye Karşı Güçlü Bir AntiCheat!
    • Orjinal ve Sorunsuz HomeKO Database!
    • Sorunsuz Görev Sistemi!
    • HomeKO Orta Seviye Upgrade Sistemi!
    • Orjinal USKO Slotları & Drop Oranları!
    • 83/1 Lv Sistemi!
    • Aktif Chaos Stone!
    • Facebook,Youtube ve Forum Sponsorlukları!
    • Bütün Skiller Sorunsuz - Bütün karakterler eşittir!
    • Yeni USKO Grafik Özellikler Aktif!
    • Aktif Bİ-Frost!
    • Forgetten Temple Event!
    • Border Defance War!
    • Castle Sıege War!
    • İtem Kilitleme Sistemi!
    • Windows XP- VİSTA vb- Bütün işletim sistemleri sorunsuz giriş yapabilir.
    • Sadece Power Up Store Satışı (İtem, Edit vs. Satışları yoktur)
    • Colony Zone EXP ve drop oranları %50 daha fazla
    • Koxp - Dupe - Bug vs hepsi Fixlenmiştir!
    • Oy ile Krallık Sistemi!
    • Oyun içi çeşitli etkinlikler!
    • Sorunsuz Savaş Haritaları!
    • 7/24 Destek Hattı!
    • Adil - Kalıcı ve Kaliteli Bir Oyun Anlayışı!
    • Profesyonel çalışan kadro!
    • Ve daha fazlası sizleri v2 BraveKO'da bekliyor olacak...
    [​IMG]
     
    #1
  2. BraveKO V.I.P Üye

    Katılım:
    31 Mart 2017
    Mesaj:
    42
    Beğeniler:
    0

    Cevap: v2 BraveKO | HomeKO Database| Yeni Etkinlikler! | Beta 28 Nisan 2017 | Official 5 Mayıs 2017

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++
     
    #2
  3. BraveKO V.I.P Üye

    Katılım:
    31 Mart 2017
    Mesaj:
    42
    Beğeniler:
    0

    Cevap: v2 BraveKO | HomeKO Database| Yeni Etkinlikler! | Beta 28 Nisan 2017 | Official 5 Mayıs 2017

    ++++++++++++++++++++++++++++++
     
    #3
  4. BraveKO V.I.P Üye

    Katılım:
    31 Mart 2017
    Mesaj:
    42
    Beğeniler:
    0

    Cevap: v2 BraveKO | HomeKO Database| Yeni Etkinlikler! | Beta 28 Nisan 2017 | Official 5 Mayıs 2017

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
     
    #4
  5. BraveKO V.I.P Üye

    Katılım:
    31 Mart 2017
    Mesaj:
    42
    Beğeniler:
    0

    Cevap: v2 BraveKO | HomeKO Database| Yeni Etkinlikler! | Beta 28 Nisan 2017 | Official 5 Mayıs 2017

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
     
    #5
  6. BraveKO V.I.P Üye

    Katılım:
    31 Mart 2017
    Mesaj:
    42
    Beğeniler:
    0

    Cevap: v2 BraveKO | HomeKO Database| Yeni Etkinlikler! | Beta 28 Nisan 2017 | Official 5 Mayıs 2017

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
     
    #6
  7. BraveKO V.I.P Üye

    Katılım:
    31 Mart 2017
    Mesaj:
    42
    Beğeniler:
    0

    Cevap: v2 BraveKO | HomeKO Database| Yeni Etkinlikler! | Beta 28 Nisan 2017 | Official 5 Mayıs 2017

    ++++++++++++++++++++++++++++++
     
    #7
  8. dark666 Kayıtlı Üye

    Katılım:
    6 Nisan 2017
    Mesaj:
    53
    Beğeniler:
    0

    Cevap: v2 BraveKO | HomeKO Database| Yeni Etkinlikler! | Beta 28 Nisan 2017 | Official 5 Mayıs 2017

    KO-FOX
     
    #8
  9. BraveKO V.I.P Üye

    Katılım:
    31 Mart 2017
    Mesaj:
    42
    Beğeniler:
    0

    Cevap: v2 BraveKO | HomeKO Database| Yeni Etkinlikler! | Beta 28 Nisan 2017 | Official 5 Mayıs 2017

    +++++++++++++++++++++++++++++++
     
    #9
  10. BraveKO V.I.P Üye

    Katılım:
    31 Mart 2017
    Mesaj:
    42
    Beğeniler:
    0

    Cevap: v2 BraveKO | HomeKO Database| Yeni Etkinlikler! | Beta 28 Nisan 2017 | Official 5 Mayıs 2017

    ++++++++++++++++++++++++++++++++
     
    #10
  11. BraveKO V.I.P Üye

    Katılım:
    31 Mart 2017
    Mesaj:
    42
    Beğeniler:
    0

    Cevap: v2 BraveKO | HomeKO Database| Yeni Etkinlikler! | Beta 28 Nisan 2017 | Official 5 Mayıs 2017

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++
     
    #11
  12. BraveKO V.I.P Üye

    Katılım:
    31 Mart 2017
    Mesaj:
    42
    Beğeniler:
    0

    Cevap: v2 BraveKO | HomeKO Database| Yeni Etkinlikler! | Beta 28 Nisan 2017 | Official 5 Mayıs 2017

    6+++++++++++++++++++++++++++++
     
    #12
  13. BraveKO V.I.P Üye

    Katılım:
    31 Mart 2017
    Mesaj:
    42
    Beğeniler:
    0

    Cevap: v2 BraveKO | HomeKO Database| Yeni Etkinlikler! | Beta 28 Nisan 2017 | Official 5 Mayıs 2017

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
     
    #13
  14. BraveKO V.I.P Üye

    Katılım:
    31 Mart 2017
    Mesaj:
    42
    Beğeniler:
    0

    Cevap: v2 BraveKO | HomeKO Database| Yeni Etkinlikler! | Beta 28 Nisan 2017 | Official 5 Mayıs 2017

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
     
    #14
  15. BraveKO V.I.P Üye

    Katılım:
    31 Mart 2017
    Mesaj:
    42
    Beğeniler:
    0

    Cevap: v2 BraveKO | HomeKO Database| Yeni Etkinlikler! | Beta 28 Nisan 2017 | Official 5 Mayıs 2017

    ++++++++++++++++++++++++++
     
    #15
  16. BraveKO V.I.P Üye

    Katılım:
    31 Mart 2017
    Mesaj:
    42
    Beğeniler:
    0

    Cevap: v2 BraveKO | HomeKO Database| Yeni Etkinlikler! | Beta 28 Nisan 2017 | Official 5 Mayıs 2017

    +++++++++++++++++++++++++++++
     
    #16
  17. BraveKO V.I.P Üye

    Katılım:
    31 Mart 2017
    Mesaj:
    42
    Beğeniler:
    0

    Cevap: v2 BraveKO | HomeKO Database| Yeni Etkinlikler! | Beta 28 Nisan 2017 | Official 5 Mayıs 2017

    +++++++++++++++++++++++++++++
     
    #17
  18. BraveKO V.I.P Üye

    Katılım:
    31 Mart 2017
    Mesaj:
    42
    Beğeniler:
    0

    Cevap: v2 BraveKO | HomeKO Database| Yeni Etkinlikler! | Beta 28 Nisan 2017 | Official 5 Mayıs 2017

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
     
    #18
  19. BraveKO V.I.P Üye

    Katılım:
    31 Mart 2017
    Mesaj:
    42
    Beğeniler:
    0

    Cevap: v2 BraveKO | HomeKO Database| Yeni Etkinlikler! | Beta 28 Nisan 2017 | Official 5 Mayıs 2017

    ++++++++++++++++++++++++++++++
     
    #19
  20. BraveKO V.I.P Üye

    Katılım:
    31 Mart 2017
    Mesaj:
    42
    Beğeniler:
    0

    Cevap: v2 BraveKO | HomeKO Database| Yeni Etkinlikler! | Beta 28 Nisan 2017 | Official 5 Mayıs 2017

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++
     
    #20

Bu Sayfayı Paylaş