1. Ko-Fox.Com'a Hoşgeldiniz..
    Duyuruyu Kapat

Wante Database 21xx 22xx

'Database Paylaşımları' forumunda Che tarafından 22 Ocak 2014 tarihinde açılan konu

  1. Che

    Che Member

    Katılım:
    3 Nisan 2013
    Mesaj:
    470
    Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Merhaba Arkadaşlar Öncelikle Hayırlı Akşamlar.



    Bugün Sizinle Özenle Hazırladığım Üzerinde Fazlasıyla Uğraştığım Databasemi Paylaşacağım.

    Şuanda Görmekte Olduğunuz Xigenon Online Hakanımın Serveri , Haccettepeko Onlinede Olan K_NPCPOS Dizilimi UTC itemleri

    Peri vs Diğer İtemlerin Yapımları Bana Aittir. Milletin Başarılarını Bazı Küstah Arkadaşlar Kaldıramıyor Nedense Dil Uzatmak Bizim Milletimizde Artık Moda Oldu Biliyorumki Bu Paylaşımıımda 2 gün Sonra Sağda Solda Veletler Tarafından Paylaşılıp İsmimde Değiştirelecektir Ama Sizden Tek Beklediğim Şey Emeğe Saygı Bunu Unutmayın Çünkü İnsanlar Böyle Şeyler İçin Gecesini Gündüzüne Katıp Uğraşıyor Farklı Sorunlarla Uğraşıyor Belki Keyfi Olabilir Ama Bi Yandanda Sizleri Düşünerek Bunları Gerçekleştiriyor. Sonuçta Herkez Ekmeğini Bi Şekilde Kazanmak Zorunda Bizimkide Böyle. Sağda Soldu Adımız Dolandırıcıya Çıktı Bakalım Daha Neler Göreceğiz Bunları Söyleyen Kişileride Çok İyi Biliyorum Fakat Lafı Uzatmak İstemiyorum Paylaşıma Ve Fotoğraflara Geçeceğim Hemen.





    Database Özellikleri



    Oto Üyelik Değildir.

    Master Skilleri Açtırdıktan Sonra Relogda Açılır.

    83 Level Statlar Ve Skill Pointler Ayarlı Şekilde

    Full İtem Başlangıç PK üzerine Adepte Edilmiş Şekilde.

    Birebir Orjinal Usko Koordinatlarına Göre Yerleştirilmiştir NPC ve MOB'lar

    ByDirection , Byacttype , Acttype Ayarları Yapılandırılmıştır.

    İtem Upgrade Sorunsuzdur Hiç Bir Databasede Mevcut Değildir.

    Trina & Kreavids & Rebirth & +0 +1 Upgradeler Sorunsuz.

    +Open2 , + open1 Koordinatları Sorunsuzdur Herşeyiyle Karşıya Geçiş Sağlanmaktadır.

    Breth , Piana , OldMoradon Eklidir Patch Paylaşacağım

    Peri vs itemler Eklidir Patch Paylaşılacaktır.



    Aklıma Daha Gelmiyor Artık Test Ettikçe Anlayacaksınızdır.



    [​IMG]



    [​IMG][​IMG]





    Oyundan Görüntüleri Bunlardır Sizden Tek İsteğim Emeğe Saygı Bazı Haddini Bilmezler Yüzünden Herşey Dahada Kötüye Gidiyor.


















    İNDİR:





    WANTE ' ALINTIDIR ..
     
  2. 4Gost1s4

    4Gost1s4 Member

    Katılım:
    19 Mayıs 2013
    Mesaj:
    259
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Wante Database v1.1 18x



    saol dostum
     
  3. 4Gost1s4

    4Gost1s4 Member

    Katılım:
    19 Mayıs 2013
    Mesaj:
    259
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Wante Database v1.1 18x



    db yi we mapları falan göremdim :)))
     
  4. yanlizman

    yanlizman Member

    Katılım:
    28 Haziran 2013
    Mesaj:
    201
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Wante Database v1.1 18x



    teşekkürler
     
  5. Cenahm00

    Cenahm00 New Member

    Katılım:
    22 Ocak 2014
    Mesaj:
    2
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    Cevap: Wante Database v1.1 18x



    teşekkürler
     
  6. ByFantastiq

    ByFantastiq Member

    Katılım:
    11 Mart 2012
    Mesaj:
    611
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Wante Database v1.1 18x



    paylaşım için teşekkürler
     
  7. nemonero

    nemonero Member

    Katılım:
    25 Aralık 2013
    Mesaj:
    351
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Wante Database v1.1 18x



    Teşekkürler
     
  8. nemonero

    nemonero Member

    Katılım:
    25 Aralık 2013
    Mesaj:
    351
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Wante Database v1.1 18x



    Server filesleri varmı acaba map hatası veriyor aiserver bendeki fileslerde
     
  9. Torque

    Torque Member

    Katılım:
    7 Haziran 2013
    Mesaj:
    297
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Wante Database v1.1 18x



    saol tşkr
     
  10. deathzone

    deathzone Member

    Katılım:
    30 Mart 2012
    Mesaj:
    308
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Wante Database v1.1 18x



    paylaşım için teşekkürler
     
  11. MithriLVI

    MithriLVI Member

    Katılım:
    10 Nisan 2012
    Mesaj:
    493
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Wante Database v1.1 18x



    teşekkürler
     
  12. erdem9

    erdem9 Member

    Katılım:
    6 Mart 2013
    Mesaj:
    246
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Wante Database v1.1 18x



    teşekkürler
     
  13. salvori

    salvori Member

    Katılım:
    28 Ağustos 2013
    Mesaj:
    144
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Wante Database v1.1 18x



    eline emeğine sağlık saol dostum
     
  14. kosp51

    kosp51 Member

    Katılım:
    12 Ocak 2013
    Mesaj:
    552
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Wante Database v1.1 18x



    saol
     
  15. cєηgℓу

    cєηgℓу Member

    Katılım:
    4 Temmuz 2013
    Mesaj:
    499
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Wante Database v1.1 18x



    Teşekkürler....
     
  16. cєηgℓу

    cєηgℓу Member

    Katılım:
    4 Temmuz 2013
    Mesaj:
    499
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Wante Database v1.1 18x



    Bu arada master skilleri açık olarak başlatılması için ;

    CREATE_NEW_CHAR prosedürünü açın



    INSERT INTO USERDATA (strUserID, Nation, Race, Class, HairRGB, Face, Strong, Sta, Dex, Intel, Cha)

    VALUES (@strCharID, @bNation, @bRace, @sClass, @nHair, @bFace, @bStr, @bSta, @bDex, @bIntel, @bCha)

    Altına bunu ekleyin ;



    update userdata set Class = 106 where struserid = @strCharID and Class = 101

    update userdata set Class = 108 where struserid = @strCharID and Class = 102

    update userdata set Class = 110 where struserid = @strCharID and Class = 103

    update userdata set Class = 112 where struserid = @strCharID and Class = 104

    update userdata set Class = 206 where struserid = @strCharID and Class = 201

    update userdata set Class = 208 where struserid = @strCharID and Class = 202

    update userdata set Class = 210 where struserid = @strCharID and Class = 203

    update userdata set Class = 212 where struserid = @strCharID and Class = 204
     
  17. katiltr19

    katiltr19 Member

    Katılım:
    29 Ağustos 2013
    Mesaj:
    359
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Wante Database v1.1 18x



    teşekkürler
     
  18. jolyjokerz

    jolyjokerz Member

    Katılım:
    17 Kasım 2012
    Mesaj:
    483
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Wante Database v1.1 18x



    tesekkürler...
     
  19. kaendri

    kaendri Member

    Katılım:
    9 Eylül 2012
    Mesaj:
    195
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Cevap: Wante Database v1.1 18x



    paylaşım için teşekkürler
     
  20. Jackson

    Jackson Active Member

    Katılım:
    16 Eylül 2012
    Mesaj:
    1,066
    Beğeniler:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Cevap: Wante Database v1.1 18x



    teşekkürler
     

Bu Sayfayı Paylaş