1299 serverlar yasal mıdır ?

leqendruthless

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Evet arkadaşlar sorum çok basit şuan kullandığımız 1299 filesler yasal mıdır Mgame vb. üzerinde hak sahibi olabilir mi bilgisi olan arkadaşlar beni de bilgilendirirse sevinirim

Cevap: 1299 serverlar yasal mıdır ?

Orjinal dosyaların 2000-2005 tarihleri arasında çinli bir kişi tarafından v1098 sürümü çalınıp piyasaya sürülmesiyle 1298+X tarihi baslamıstır.Dolayısıyla yasal deildir.Kessinlikle hak talep edilemez.

Hayır Hatta Cok Eskiden Knight-tr.com Diye Bi Sunucudamı Ne Oynuyordum

PoyrazBilişime Aitti Galiba 2009 Falandı MGame Ve Gamefirsht Canı Yandıgı Dönemler Sunucuyu Bi Bastılar Ortalıkta 1 Tane Server Kalmadı:)

Ama Büyük Başları MGame Sanırım:D

NTTGame Falan Hak Elde Edemez Yada Bastıramaz,Sonuçda NTTGame Yayınlayıcı,En Fazla Server Filesların Yayınlandıgını Söyleyip MGame İle Papaz Olurlar,Ancak Eger C++ İle Falan Ebenezeri,Digerlerini Sen Yazarsan Kimse Bişey Yapamaz..

Clienti Falanda Kendin Yapıcaksın Tabi,Ama Benzerlikten Dava Açabilir:D

Zaten Mevcut Server Fileslar C+ Falan Kullanılarak Yazılsaydı Şuan 1299 Olmuştu 2000 :D

1298 seruveni yanlis hatirlamiyorsam

2008 yilinda baslamisti SOHU num dosyalari diye hatirliyorum ondan once 1098 versiyon turkgame frienz ko felan vardi tabi 1298 de gore cok ama cok dandik bir yapidaydi dusun alt tab bile yapilamiyordu uc bes ayar cekmen gerekiyordu.

1298 ile beraber oyun patlama yapti

uskonun en populer oldugu zaman olan 2007-2008 donemi olan ve oyunu birkan ve asiri derecede artar illegal olaylar sebebiyle 1298 pvp serverlerin patlamasiyla USko cokuse gecerek binlerce oyuncusunu kaybetmistir.

Usko veya heryangi bir Knight Online oyunu Hicbir zaman 2007-8 doneminin polulerligini elde edemez bunlarin iki sebebi.

1) illegal olaylar.

2) 2008 den buyada sure gelen Private sunucular.

Bu iki sorunu tamamen ortadan kaldirmadan user sayisi hicbir zaman artmaz

Ayrica bu sorunlari cozemeyecekleri icin .

Yeni oyunlari olan Kingdom Online soz kozlari bu oyun tutarsayavas yavas KO tarih olur ve yeni bir cag baslayabilir.

kesinlikle yasal değil. nttgame bununla ilgili yaptırımlar yapacağı söyleniyor.

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam