1299 Usko Kanatlarını İtem Şeklinde Databaseye Ekleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ggh07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kayıtlı Üye
Öncelikle iyi günler,

Arkadaşlar usko kanatlarını databaseme yüklemek istiyorum ama qa kodları elimde bulunmuyor. Elinde bulunan arkadaşlar var ise paylaşırsa çok sevinirim. İtemleri kendim elimde bulunan item_org_us.tbldeki kodlarına göre yazıyorum ama oyuna girince kanat itemleri gözükmüyor. Yardımcı olan arkadaş çok büyük bir iyilik yapmış olur şimdiden teşekkürler.

iyi forumlar.

Kayıtlı Üye
Cevap: 1299 Usko Kanatlarını İtem Şeklinde Databaseye Ekleme

Merhaba, eğerki kullandığın fileslar soacs ise db sıfırlaman gerekir db sıfırlayamayacak pozisyondaysan db yedeğini al ve aldığın yedeği tekrar restore, oyun içinde görünmesi için ise item_org_us.tbl 6. ve 7. satırları düzgün girdiğinden emin ol sorun düzelmezse skype adresimi ekle live:eserqokbudak

Kayıtlı Üye

Merhaba, eğerki kullandığın fileslar soacs ise db sıfırlaman gerekir db sıfırlayamayacak pozisyondaysan db yedeğini al ve aldığın yedeği tekrar restore, oyun içinde görünmesi için ise item_org_us.tbl 6. ve 7. satırları düzgün girdiğinden emin ol sorun düzelmezse skype adresimi ekle live:eserqokbudak

hocam sıkıntı yer zaten orası 6.7. satırların değerlerini gireceğim yer neresi onu bilmiorm.

Kayıtlı Üye

hocam sıkıntı yer zaten orası 6.7. satırların değerlerini gireceğim yer neresi onu bilmiorm.

dostum 1299 a kanat eklemek için niye uğraşıyorsun kanat takacagın slot yok ki 1299larda bununla niye uğraştıgını merak ettim.

hee dersen ki slotları vs. geliştirdim oraya item takabiliyorum(bu yapılabilir mi bilgim yok) o zmn 1453 server db si ve item_org_us.tbl bulup istediklerini elde edebilirsin.

--Parantez içi Girilecek Değer Sayısıdır.

(6)1 = Itemin Numarasi

(2)2 = Hangi Item_Ext.tblde yer aliyor

(7)3 = Itemin Adi nedir?

(7)4 = Itemin Aciklamasi,Itemin En Altinda Yazicaktir *Maked By RoTRKO* gibi

(6)5 = Herzman 0 olmalidir

(2)6 = Herzman 0 olmalidir

(6)7 = Icon icin verilmis olan numara (Bence item numarasini kisaltin Ornek 100010000 item numarasi bole ise sondan 1 sifir silin ve ekleyin)Icon icindir.

(6)8 = Eger Giysi yada Silah ise Dis gorunusu nasil olucak.(Dxt Numarasi)

(6)9 = Herzmn 0 olmalidir

(6)10 = Her zmn 0 olmalidir

(2)11 = DBdeki ITEM Tablosunda yer Alan "Kind" Yerin numarasi

(2)12 = Her zmn 0 olmalidir

(2)13 = DBdeki Item Tablosunda Yer alan "Slot" yerin numarasi

(2)14 = Eger Item ise 0 olmalidir, Eger Scroll ise 20

(2)15 = DBdeki Item Tablosunda Yer alan "Class" Yerin Numarasi

(3)16 = Itemin Atagi DBden Alinmalidir.

(3)17 = DBdeki Item TAblosunda yer alan "Delay" Yerin Numarasi

(3)18 = DBdeki Item Tablosunda Yer Alan "Range" yerin Numarasi(Sadece Silahlar icin gecerlidir,silah degilse 0)

(3)19 = Itemin Agirligi DBden Alinmalidir.(Item Tablosunda "Weight" yerin Numarasi.

(3)20 = Itemin Rpr Suresi (Item Tablosunda "Duration" Yazan yerin numarasi.

(5)21 = Itemin Satin alma Parasi (Eger NPCye fln eklerlerse Kac Coins Yazsin,Item Tablosunda "BuyPrice" YAzan yerin numarasi.)

(5)22 = Itemi NPCye Satinca Kac Coin yazsin.(Item Tablosundaki "SellPrice" yazan yerin numarasi.)

(3)23 = Itemin Verdigi Deffans(Item Tablosundaki "AC" Yazan yerin numarasi.)

(2)24 = Item tablosundaki "Countable" Yazan yerin numarasi"

(6)25 = Effect1 (Item dosyasindaki "Effect1" yerin numarasi.)

(6)26 = Effect2,(Item dosyasindaki "Effect2" yerin numarasi)

(1)27 = En az Istenilen Level (Item Tablosundaki "ReqLevel" Yerin numarasi.)

(1)28 = En fazla Istenilen level(Item Tablosundaki "ReqLevelMax" yerin numarasi.)

(2)29 = 0 Olmalidir. Petler icin 101 ile 103 Olarak Degismektedir.

(2)30 = 0 Olmalidir.

(2)31 = Istenilen Str Bonus Miktari.

(2)32 = Istenilen HP Bonus Miktari.

(2)33 = Istenilen Dex Bonus Miktari.

(2)34 = Istenilen Int Bonus Miktari.

(2)35 = Istenilen MagicPower Bonus Miktari.

(2)36 = Npcde Satmak istiyorsaniz 201 ile 255 arasi olmadilir(istemiyorsaniz 0)

(2)37 = Low class "1" middle class "2" High class "3", (Upgrade Turu)

Kayıtlı Üye

dostum 1299 a kanat eklemek için niye uğraşıyorsun kanat takacagın slot yok ki 1299larda bununla niye uğraştıgını merak ettim.

hee dersen ki slotları vs. geliştirdim oraya item takabiliyorum(bu yapılabilir mi bilgim yok) o zmn 1453 server db si ve item_org_us.tbl bulup istediklerini elde edebilirsin.

Dostum kim söyledi sana 1299'da kanat takabileceğin slot olmadığını? pet slotu var buraya takabilirsin ama oyun içinde görünmez ko.exe ye gömmen gerekir onun içinde osmanx'e 300tl atıyosun hallediyor.

Kayıtlı Üye

Dostum kim söyledi sana 1299'da kanat takabileceğin slot olmadığını? pet slotu var buraya takabilirsin ama oyun içinde görünmez ko.exe ye gömmen gerekir onun içinde osmanx'e 300tl atıyosun hallediyor.

benim anlamadığım clan kolluğuna attığımız patchde kanatlar çalışıyor ama pet slotuna attığım item hiç gözükmüyor. item dosyası var tblde yazılı databaseye ekli .

Yeni Üye

++++++++++++++++++++

Üst Alt
Reklam
Reklam