14xx Ve Üzeri Sürüm Geliştirenler İçeri Finansman Burda !

KonstantinoPolis

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Evet Arkadaşlar 14xx ve üzeri sürümlerde geliştirme yapan finansman arayan varsa ;

Mail : [email protected]

Gerek Telefon gerek ( İstanbul içi ) yüz yüze Görüşme yapabiliriz sınırsız özellik sunucu desteği sağlıyacağım. (32 gb Ram 64 bit) Finansman olacağım ben ve arkadaşım gerek reklam gerekse sunucu gibi hertürlü desteği sağlıyacağız kişi yada kişilere sadece serveri geliştirme ve elde tutma kalacak.

Neden böyle birşey yapıyoruz ?

Sabit olarak çalışıyorum ve 12xx zamanında uğraşıyordum server açma kapama ile zaman çok değişti ve artık ilerletme işleri kendini geliştirenlere kaldı.Ortaklı olsada bir server sahibi olmak istiyorum , kişiden herhangi bir ücret talebim yok.Oturup birlikte nasıl bir server açmalıyız nasıl olmalı diye ve konuştuğumuzu oyuna dökecek bir arkadaş olacak.

Neden ücretli files satın almıyorum ?

Ortalıkta çok fazla düzenbaz var ve bu gibi insanlara çok fazla para kaptıran arkadaşlarım oldu korkum bu yüzden. Hemde insanın bir emeği kendi uğraşarak ufakta uğraş sağlayarak elde etmesinin tadı çok farklı.

Kişiden Beklenti ?

Herhangi bir ücret talebi kesinlikle olmayacaktır.Dediğim Gibi sadece Servere emek vermesini ve istenileni uygun bi şekilde oyuna dökülmesini istiyorum.Herhangi Pus getirisi ne olursa ortak şekilde pay edilecektir.Oyundan gelen parada gözümüz yok maksat arkadaş çevremizle kendi sahibi olduğum uygun bir oyun oynamak.

NOT : Sunucunun tüm bilgileri ve sunucunun nereden alındığı şahsa verilecektir !

Cevap: 14xx Ve Üzeri Sürüm Geliştirenler İçeri Finansman Burda !

Bu konuda sana yardımcı olmak isterdimki neyazıkki şuanda askerderdeyim bende 14xx geliştiriyorum elimde sorunsuz bir şekilde var paylaşımını sağlıycaktım fakat belki bugünler zamanı değildir diye düşünüyorum

Hayırlısı sağolasın :) Hayırlı teskereler :)

--------------------------------------------------------------------------------

eyvALLAH kardeşim

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam