1860 fileslerle acıyorum client hatası alıyorum

Kayıtlı Üye
1886 database kurulu 1860 fileslerle swyi acıyorum ama hangi client ile denesem data/ui.us.tbl hatası alıyorum napıcam :S

Kayıtlı Üye
o sorunu hallettim peki bunu nasıl yapıcaz asis bunada cözüm :D

Kayıtlı Üye
o sorunu hallettim peki bunu nasıl yapıcaz asis bunada cözüm :D

Bu sorun Load user data veya new char pro larından kaynaklanıyor 1860 db bul ve onun bu dediğim pro. ları al kopyala olmazsa yeniden yaz bana.

---------- Yorum eklendi 12:18'da ---------- Önceki yorum 11:53'da ----------

Naptın Gönüllü2 Yapabildinmi ? Prosedür ler varya oyunun kodları hani onlarda dediğim kısımları bulursan LOAD_USER_DATA veya NEW_CHAR_LOGIN tam bölemi yazıyor bilmiyorum isimleri sildim ben sql server i uraşmıyorum artık olmayacak eksik olan filesler ve db için boşa zaman geçirmek istemiyorum :(

Kayıtlı Üye
Öncelikle ;

Tamer'in soruceler ile paylaştığı ajuardı kullan,

Tüm dosyaları kapat ve şunu Query'e uygula ;

Kod:
USE [kn_online]

GO

/****** Object:  StoredProcedure [dbo].[LOAD_USER_DATA]    Script Date: 05/05/2012 12:18:45 ******/

SET ANSI_NULLS ON

GO

SET QUOTED_IDENTIFIER ON

GO

ALTER PROCEDURE [dbo].[LOAD_USER_DATA]

@id	char(21),

@nRet smallint OUTPUT

AS

SELECT Nation, Race, Class, HairColor, Rank, Title, [Level], [Exp], Loyalty, Face, City, Knights, Fame, 

Hp, Mp, Sp, Strong, Sta, Dex, Intel, Cha, Authority, Points, Gold, [Zone], Bind, PX, PZ, PY, dwTime, strSkill, strItem,strSerial, sQuestCount, strQuest, MannerPoint, LoyaltyMonthly

FROM USERDATA WHERE strUserId = @id

SET @nRet = @@RowCount

RETURN

Kayıtlı Üye
Öncelikle ;

Tamer'in soruceler ile paylaştığı ajuardı kullan,

Tüm dosyaları kapat ve şunu Query'e uygula ;

Kod:
USE [kn_online]

GO

/****** Object:  StoredProcedure [dbo].[LOAD_USER_DATA]    Script Date: 05/05/2012 12:18:45 ******/

SET ANSI_NULLS ON

GO

SET QUOTED_IDENTIFIER ON

GO

ALTER PROCEDURE [dbo].[LOAD_USER_DATA]

@id	char(21),

@nRet smallint OUTPUT

AS

SELECT Nation, Race, Class, HairColor, Rank, Title, [Level], [Exp], Loyalty, Face, City, Knights, Fame, 

Hp, Mp, Sp, Strong, Sta, Dex, Intel, Cha, Authority, Points, Gold, [Zone], Bind, PX, PZ, PY, dwTime, strSkill, strItem,strSerial, sQuestCount, strQuest, MannerPoint, LoyaltyMonthly

FROM USERDATA WHERE strUserId = @id

SET @nRet = @@RowCount

RETURN

Ben tw ile baglandım yaptım efe ama bu seferde başka problemlerı var püff :F Gönüllü2 nin.

Üst Alt
Reklam
Reklam